Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הייניקן סינמה ביץ'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מי שעוד לא שמע על זה מהיכנשהוא-היום מתחיל ה"הייניקן סינמה ביץ' " בתל אביב.

כל שנה מקיימות עיריות מתוקצבות היטב (זו הסיבה שאין סינמה ביץ' בדימונה) אירוע קולנועי הכולל בד"כ הקרנת סרט על מסך ענקי (השנה 375 מ"ר) לפני קהל של אלפי איש.

החיסרון הוא שאין מזגן .וזהו....

היתרון הוא שזה הקולנוע היחיד שאפשר להביא את האוכל מהבית,לראות סרט בלי חולצה (אפשר גם מכנסיים) ,לעשות מה שרוצים,לדבר באמצע הסרט,לבוא עם צידנית, למחוא כפיים לגיבורים,לשתות חופשי,לשיר ומה לא.

השנה בחרה עיריית ת,א לקיים את אירוע ההקרנה ב"בננה ביץ' " שבת"א - משמע הסרט מוקרן ממש על הים.

כל הכללים מקודם תופסים (לאכול לדבר להפליץ להרעיש למחוא כפיים)-אבל השנה זה גם עם בגד ים!!!!!

בקיצור-בהחלט שווה.

היום מקרינים את ספיידרמן והארי פוטר .

מחר מטריקס!

יום רביעי נמר דרקון!

ויום חמישי - למי שבאמת יש אנרגיה - מופע הקולנוע של רוקי (ADRIAN!!!) ו"גריז".

שווה להחריד.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

רוקי'ס הורור שואו על הים? 375 מ"ר? להפליץ תוך כדי?

קנית אותי!!!!!

אחלה רעיון!!

מתי בפ"ת יהיה הקרנות על הים :?::?:

ראלימן,

ותומר - רק שתדע שלדימונה לא חסר כלום בכל הנוגע לקולנוע.

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

היתרון הוא שזה הקולנוע היחיד שאפשר להביא את האוכל מהבית,לראות סרט בלי חולצה (אפשר גם מכנסיים) ,לעשות מה שרוצים,לדבר באמצע הסרט,לבוא עם צידנית, למחוא כפיים לגיבורים,לשתות חופשי,לשיר ומה לא.

כאילו לא עושים את זה בבית קולנוע מסודר :D:D:D

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שמוליק

פרחח! תיכף תגיד לי שאתה גם תוקע גרעפסים בפה פתוח בין 2 ל-4!

ועוד מתגאה בזה!

ואגב - רוקי צריך להיות חוויה! בטח יגיעו כל הכבדים עם הביריות והבלגנים...

פורסם

שמוליק

פרחח! תיכף תגיד לי שאתה גם תוקע גרעפסים בפה פתוח בין 2 ל-4!

ועוד מתגאה בזה!

ואגב - רוקי צריך להיות חוויה! בטח יגיעו כל הכבדים עם הביריות והבלגנים...

ממש לא.

התכוונתי לכלל הצופים.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

ואללה, מה שהולך היום בבתי קולנוע אשכרה מוציא את החשק לצאת מהסלון.

אין סרט שראיתי בשנים האחרונות שלא נקטע לפחות פעמיים על ידי צלצולי פלאפונים, ובדרך כלל החארות גם עונים לשיחה!

לא זוכר באיזה סרט זה היה, אבל איזה 5 דקות מהסוף, איזה בן עוולה שישב מאחורי התקשר לחבר שלו לקבוע איתו לאן יוצאים אחרי הסרט! בשיא המתח, כל האולם צריך לשמוע את הנבז צועק לחבר שלו שאין קליטה ושידבר יותר חזק. בסוף הם קבעו לצאת לאיזה פאב :evil:

וכשהסתובבתי להעיר לו, כל השישה חברים הערסים שלו התחילו לצעוק עלי שאני אסתום את הפה! אמרתי להם "ילדים אפסים" והסתובבתי לראות את הסרט. אשתי הייתה בטוחה שעוד שניה יהיו מכות.

אתם קולטים? כמה חארות אנשים פה? אשכרה אי אפשר לצאת מהבית בלי להריח את הסרחון. בן אדם מתלבש יפה ולוקח את אשתו לסרט, וחייב לסבול את העבריינים הצעירים האלו מסביבו. :evil::mad::evil::mad::evil::mad:

אבל בקולנוע פתוח - סבבה. שם לגיטימי לחלוטין שאנשים יעשו מה בראש שלהם. גם אני מתכוון לשבת עם סיגריה ולדבר חופשי כל הסרט.

אגב, שמוליק - בהודעה הקודמת שלי לא התכוונתי להשמע נוזף, סתם מסתלבט. מצטער אם נשמעתי כמו מורה...

פורסם

נראה לי אחרי זה יצאו מהסרט ראו את הבטא ... ואמרו "אה הינה עוד חוליגן מגיע באלפא שלו ... אח שלי יש רייסים ? " :)

סתם

בובה של אוטו :)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
באיזה שעה זה ?

הנה הרשימה המלאה של הסרטים:

27/07 – סרטים לכל המשפחה.

20:00: הארי פוטר 2

22:00: ספיידרמן

28/07 – סרטי פעולה.

20:00: מאטריקס

22:00: למות ביום אחר – ג'יימס בונד

29/07 – סרטים ישראליים

20:00: כנפיים שבורות

22:00 המנגליסטים

30/07 – סרטים זרים

20:00: דבר אליה

22:00: נמר דרקון

31/07 – סרטים מוזיקליים

20:00: גריז

22:00: מופע הקולנוע של רוקי

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם
היה לפני כמה ימים ממש (שעוד הייתי בקוס) פסטיבל :D

רק לפני כמה ימים?

אני יצאתי מהקוס כבר לפני 28 שנה!

ראבק, איך שהזמן רץ.

:shock:

פורסם
ואללה, מה שהולך היום בבתי קולנוע אשכרה מוציא את החשק לצאת מהסלון.

אין סרט שראיתי בשנים האחרונות שלא נקטע לפחות פעמיים על ידי צלצולי פלאפונים, ובדרך כלל החארות גם עונים לשיחה!

לא זוכר באיזה סרט זה היה, אבל איזה 5 דקות מהסוף, איזה בן עוולה שישב מאחורי התקשר לחבר שלו לקבוע איתו לאן יוצאים אחרי הסרט! בשיא המתח, כל האולם צריך לשמוע את הנבז צועק לחבר שלו שאין קליטה ושידבר יותר חזק. בסוף הם קבעו לצאת לאיזה פאב :evil:

וכשהסתובבתי להעיר לו, כל השישה חברים הערסים שלו התחילו לצעוק עלי שאני אסתום את הפה! אמרתי להם "ילדים אפסים" והסתובבתי לראות את הסרט. אשתי הייתה בטוחה שעוד שניה יהיו מכות.

אתם קולטים? כמה חארות אנשים פה? אשכרה אי אפשר לצאת מהבית בלי להריח את הסרחון. בן אדם מתלבש יפה ולוקח את אשתו לסרט, וחייב לסבול את העבריינים הצעירים האלו מסביבו. :evil::mad::evil::mad::evil::mad:

בדיוק מהסיבה הזאת אני כמעט לא מבקר בבתי קולנוע (תומר לפעמים מצליח לשכנע אותי) , הסינמטק בירושלים עדיין מצוין ושווה ביקור. מנוי לאוזן ה-3 ובלוקבסטר ומערכת קולנוע ביתי משובחת, לא צריך יותר.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

בדיוק מהסיבה הזאת אני כמעט לא מבקר בבתי קולנוע (תומר לפעמים מצליח לשכנע אותי) , הסינמטק בירושלים עדיין מצוין ושווה ביקור. מנוי לאוזן ה-3 ובלוקבסטר ומערכת קולנוע ביתי משובחת, לא צריך יותר.

1

זו מדינה חופשית.

2

גם אני די מדיר מדיר רגלי מקולנועים (פרט לפעמים שדויד מצליח לשכנע אותי).

3

איפה זה ירושלים?

4

האוזן עושים מנויים? שמעתי רק לכל מיני פלצנים אודיופילים שמחזיקים מעצמם "מבינים במוזיקה".

5

איזה מע' קולנוע ביתי משובחת? אה....אני חוזר לסעיף הקודם.

6

צריך...צריך...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...