Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנזי,

אני לא חולק.

ולא נוהג על הסוברו כל יום כי היא מתישה.

יש לי זוג אופניים וכרגע אני מחפש אוטו קטן, אולי יאריס ליומיום :)

אתה יותר ממוזמן בכל עת לנסיעה.

שלחתי לך ה"פ

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הובן שאתה בן 15.

:)

אם לא הייתי אוהב אותו לא הייתיקונה אותו.

אם לא הייתי חושב שהוא רכב מצויין לא הייתי קונ האותו.

מתנהל דיון, לאו דווקא על האוטו שלי. אין לך משהו ענייני לומר? שמור לעצמך. או שלא.

הדיון היה בהתחלה על המאזדה וה WRX

הדיון הוסט לכיוון האסתי ,

וכרגע הוסט לכל רכב נגד האסתי שאתה מייצג.

לא היתה כוונה לפגוע אבל אתה כבר שני עמודים זועק בשם האסתי ובכלל כל הדיון הוסט עם ה"הייתי לוקח סובארו על כל מאזדה " ובכלל בעמוד שניים האחרונים אני בכלל לא רואה אף הודעה על המאזדה .

ובכלל גם אותי מעניין איך המאזדה מתנהגת עם 260 כ"ס בהנעה קדמית כשאפילו אלפא למיטב ידיעתי הסתפקו בפחות בהנעה קדמית .

וזו שאלה שנשאלה בפעם האחרונה שבכלל הוזכרה המאזדה וכנראה שנשכחה .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
רוצה נוח ומפנק? קנה ביואיק.

או אודי A6 טורבו - היא תספק את כל מה שאתה מבקש.

ה-STI מאד מחוברת לנהג, היא לא נוחה כמו אודי או במוו אבל אני אישית אוהב את העצבנות שלה והתזזיתיות. היא מיידית. ושלי אישית מכויילת לעצבנות עוד יותר, חדה כמו סכין. זו המהות של מכוניות מסוגה או בעצם כל מכונית ספורט אמיתית. לך תנהג על קאררה GT, אם אחרי שאתה יורד ממנה את לא בולע חפיסת אקמול שלמה ורץ לאורטופד... נכון לפעמים זה נמאס, אבל כל אחד והאופי שלו.

אבל מכאן- עד ללקרוא ללנציה קאפה מכונית עם נשמה (היא ממש לא) ול-STI קופסאת פח (לא אגיב על זה אפילו)...זה גובל בילדותיות ובחוסר ידע שלא לומר בורות. וזה דווקא ממה שאני הספקתי להכיר לא מתאים לך.

זה איזה RE-RUN חולני? יש איזה מקום שממנו אתם עושים spawn? הכוכב הגדול בלוגו של סובארו זו ספינת אם שמשגרת אתכם אל פני הקרקע?

כי אם לא, מאיפה לכל הרוחות מגיעים גדודים של שטופי מוח, לוקים קוגנטיבית שיודעים לברור מתוך הודעות עלבונות כלפי אמא סובארו ולתקוף חזרה?

כל אזכור של מכונית אחרת לצד סובארו ישר מוביל למחשבות על רייסים. אתם ככה גם בסופר?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לגבי שליטה על הכח בהנעה קדמית.

למיטב זכרוני,

יש למזדה דיפרנציאל מוגבל החלקה + מערכת שליטת כח ? (Torque Managment)

המערכת הנ"ל אמורה לשלוט על חלוקת הכח ע"י שליטה על המצערת האלקטרונית + שליטה על הוויסטגייט, כל זאת בהתאם לזווית של הגלגלים (למשל, באמצע פנייה)

פורסם

כולכם צודקים.

מכיוון שזה האינטרנט ותחרויות השתנה לרחוק לא עוברות טוב את המסך הגעתי למסקנה שתחרויות השתנה מקומן לא כאן ולכן כל ההודעות העוסקות במי שמשתין יותר רחוק נמחקו.

הזדמנות מצויינת לחזור לטופיק, אם מישהו בכלל זוכר אותו.

מוטי

• תוכן חדש...