Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ושוב 306

boazlaz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם

אני יודע שהנושא כבר נידון מספר רב של פעמים בפורום ואכן ישבתי וקראתי 90% מהחומר שנכתב אבל בכל זאת אבקש את עצתכם.

ברשותי 2 פיג'ו 306 1800סמק אוטומטיות (אחת של אמא אחת שלי) - לאחר שאני נוסע בשני הרכבים אני לא יכול להתכחש לעובדה שהפיגו של אמא יותר חזקה וזריזה.

בנוסף הרכב החלש יותר מצלצל כאשר לוחצים על דוושת הגז ועולים לטורים גבוהים.

לשאלתי - תוסף 44K -כדאי ?לא כדאי?סיכונים? האם יש סיכוי לשיפור?

תודה מראש

פורסם

שים כבר רק יועיל אין מצב לנזק .

אני שם אצלי כל טיפול פחית וראיתי את התוצאות בטסט האחרון שעברתי .

בעת שקניתי את הרכב הוא היה בבעלות אישה מבוגרת 10 שנים והרכב היה חנוק לגמרי בוצע טיפול למערכת ההזרקה וכיום הרכב חסכוני יותר 13 במקום 8 עובד חלק יותר ותכפ אחרי ניקוי ההזרקה ירד סל"ד הסרק מ1000 ל800.

וכטיפול מתמשך אני שם לו כל טיפול 10 פחית 44K.שמבחינתי גם טיפול מונע.

zx 1.8 coupe

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...