Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין לקנות פונטו ידנית מהשנים 2000-2002. בחיפושי אני רואה כל מיני דגמים והייתי רוצה שתעזרו לי לעשות קצת סדר בבלאגן.

מה ההבדל בין הדגם הרגיל לSX? מה יותר טוב? ומה עם הHGT??

איך הביצועים של הפונטו 2001 SX 1300 סמ"ק? לדעתכם יספקו אותי?

אני לא רוצה אוטו עגלה שלא יסחוב.. אלא רכב שיניע אותי בכיף:grin:

איך צריכת הדלק?

תודה מראש, אבי

פורסם

היה לנו את הרכב הנ"ל בשבוע האחרון מושכר, לא שאפשר להסיק מזה הרבה דברים, אבל מה שכן אפשר זה מה שאתה שואל: האוטו נוסע מצויין, סוחב טוב בייחוד עם התיבה הידנית. מרגיש מאוד זריז וזה עוד עם רגל לא כבדה על הגז.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

יש יותר מידי שרשורים על הפונטו דור שני כאן בפורום. אני ורבים וטובים כבר רשמנו מספיק לדעתי.

נסה לחפש. טיפ קטן: כמה דיונים למטה בעמוד הראשון יש מישהו ששאל.

!AWDSOME

• אחראי פורום
פורסם

פונטו מודל 00' ופונטו 01' הן מכוניות שונות לגמרי.

מ-2001 זה ה"ספייס" , שנראה שאליה התכוונת.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

התכוונתי אכן אל הספייס.

מישהו יכול להסביר לי קצת על הדגמים השונים?

כמה כ"ס יש לSX? וכמה לגרסא הרגילה?

תודה מראש

פורסם
פונטו מודל 00' ופונטו 01' הן מכוניות שונות לגמרי.

מ-2001 זה ה"ספייס" , שנראה שאליה התכוונת.

רפי לין טוען שהספייס הראשונות, שהגיעו לארץ במחצית השנייה של שנת 2000 , נרשמו כמודל 2000 . כלומר ב 2000 קיימת גם פונטו דור ראשון וגם הספייס. רפי בדרך כלל יודע , מה הוא אומר, אז כנראה שזה נכון.

לשואל המקורי - אין לאף אחד כוח לכתוב את אותם הדברים 700 פעם. יש את כל המידע , שאתה מחפש , כאן בפורום , לא צריך אפילו לעשות חיפוש, רק דפדף כמה עמודים אחורה .

האם הביצועים של הפונטו יספקו אותך ? את זה רק אתה תוכל לקבוע, אחרי שתנהג ברכב .

אין לפונטו מנוע 1300, יש מנוע 1250 בשתי רמות הספק .

• אחראי פורום
פורסם

מה ז"א "רגילה"? הנחותה יותר? יש לה 60 כ"ס,

יש לה פגושים שחורים והיא נראית פשוטה וזולה יותר.

זה אותו מנוע כמו הפונטו הקודמת (60, sole וכו').

ל-sx יש 80 כ"ס.

• אחראי פורום
פורסם
רפי לין טוען שהספייס הראשונות, שהגיעו לארץ במחצית השנייה של שנת 2000 , נרשמו כמודל 2000 . כלומר ב 2000 קיימת גם פונטו דור ראשון וגם הספייס. רפי בדרך כלל יודע , מה הוא אומר, אז כנראה שזה נכון.

אני כמובן לא אתכווח איתו, אבל באמצע שנת 2000 הזמנו פונטו (הקודמת) לאמא שלי,

היא היתה אחת מהאחרונות ובמבצע , כי אמור היה להגיע הדגם החדש.

אבל שום פרוספקט, שום דגם בתצוגה ושום מידע לא ניתן לנו ע"י הנציג.

פורסם

וזה רק מחזק את מה שרפי אומר. לא מפרסמים את הדגם החדש, כל עוד יש במלאי הרבה מכוניות מהדגם הישן, במיוחד אם הדגם החדש אמור להמכר במחיר זהה או קרוב . אם במועד ההזמנה היו אומרים לכם , שבעוד שבועיים תגיעה פונטו חדשה לגמרי, שתעלה ,נניח, עוד 5000 ש"ח , הייתם מזמינים את הישנה ? לא, נכון? ואז היבואן היה צריך להוריד את המחיר של הפונטו הקודמת בצורה משמעותית, על מנת להפוך אותה לאטרקטיבית אל מול החדשה . הוא העדיף פשות לא לפרסם אותה .

קרה לנו מקרה דומה . בסוף שנת 94 , הזמנו טיפו חדשה, התעניינו אז לגבי פונטו, שהיתה אמורה להגיע בקרוב, כמודל 95 . אמרו לנו - אין כרגע ולא ברור מתי תגיעה , עולי רק בעוד שנה . המשלוח הראשון נחת כחודש אחרי ( איזור אורטובר/נובמבר 1994.)

פורסם

בשנת 2000 נמכרו בארץ דור שני.

ליישר את ההדורים, בפעם המליון.

S - הגרסא הכי פשוטה, מנוע 8 שסתומים 1242 סמ"ק 60 כ"ס. פגושים שחורים, איבזור דל (בלי ח"ח וכו).

SX - גרסא יותר מאובזרת. מנוע 8 שסתומים 1242 סמ"ק 60 כ"ס. עדיפה מבחינת אבזור על ה S.

ELX - הגרסה ההמונית המאובזרת ביותר. מנוע 16 שסתומים 1242 סמ"ק 80 כ"ס. העדיפה לדעתי, גם בגיר הרציף. ולא, אני לא ארשום מה זה גיר רציף בפעם המליון. דפדף בעמוד הראשון של הפורום.

HGT - מאובזרת יותר, מנוע 1750 סמ"ק 130 כ"ס בדגמים הראשונים, בשאר זה רק מוצהר.

!AWDSOME

פורסם

יש ELX ידנית?

אם כן, ביצועיה עדיפים על האוטומט[רציף..] נכון?

היא חזקה באופן משמעותי מהSX?

וד"א, ראיתי ניגוד קל, מישהו פה כתב שלSX יש 80 כ"ס, ואתה כותב שיש לה 60. מה נכון?

פורסם

וד"א, ראיתי ניגוד קל, מישהו פה כתב שלSX יש 80 כ"ס, ואתה כותב שיש לה 60. מה נכון?

איתי קצת טעה :|

ל-S ול-SX יש 60 כ"ס.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...