Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל ההמלצות שאני נותן הן לבנייה הבאה שלך!

נתחיל:

• מאד רצוי לבצע את היקף הבסיס יותר רחב מהיקף הרמקול בכדי שדפנות הבנייה לא יהיו יותר צרים מהרמקול. לא תורם לאיכות או חוזק אבל בהחלא יותר אסטטי. כמובן יש לקחת בחשבון את מגבלות הבנייה שיוצר הרכב.
  • אני משער כי שלב הגימור הינו בעצם בד אלסטי אם מס' שכבות פוליאסטר. אתה בהחלט יכול לשפר את הגימור ע"י עבודה אם חומר פחחות וצביעה סופית. או גימור בעזרת סקאי או בד אקוסטי.

סה"כ עבודה יפה לפעם הראשונה בגיל 16.

כל הכבוד!

פורסם
כל ההמלצות שאני נותן הן לבנייה הבאה שלך!

נתחיל:

• מאד רצוי לבצע את היקף הבסיס יותר רחב מהיקף הרמקול בכדי שדפנות הבנייה לא יהיו יותר צרים מהרמקול. לא תורם לאיכות או חוזק אבל בהחלא יותר אסטטי. כמובן יש לקחת בחשבון את מגבלות הבנייה שיוצר הרכב.אם תשים לב בגימור , הדפנות לא יותר צרות!..
  • אני משער כי שלב הגימור הינו בעצם בד אלסטי אם מס' שכבות פוליאסטר. אתה בהחלט יכול לשפר את הגימור ע"י עבודה אם חומר פחחות וצביעה סופית. או גימור בעזרת סקאי או בד אקוסטי.עבדנו עם חומר פחחים. אתה יכול לתת מספר דוגמאות לבדים שציינת, הרבה יותר קשה לעבוד איתם ולמתוח אותם . וחוץ מי זה אהבתי מאוד את הפאנקנט של סלבה עם הפוליאסטר על הבד.

סה"כ עבודה יפה לפעם הראשונה בגיל 16. מאיפה לקחת שאני בן 16 (למרות שזה ככה)? חח

כל הכבוד!

תשובות באדום!

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם

כל הכבוד בהחלט יפה מאוד לפעם ראשונה, וגם בשביל פעם 20..

:)

בהצלחה בהמשך..

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

הבנייה מדהימה כרגיל, אבל לא אהבתי את הגימור, הייתי מצפה בבד אקוסטי/ סקאי/ לבד כל דבר שייראה נעים יותר לעין.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

אני הייתי הולך על בד אקוסטי מתוח היטב, תצפה אותו בפוליאסטר לפי בחירתך.

לגבי הדפנות טעיתי.

אגב הגיל שלך כתוב בחתימה, לא.

פורסם
אני הייתי הולך על בד אקוסטי מתוח היטב, תצפה אותו בפוליאסטר לפי בחירתך.

לגבי הדפנות טעיתי.

אגב הגיל שלך כתוב בחתימה, לא.

חח לא אבל פגעת בול!

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם
סלבה אם זה הולך להיות כמו ברכב שלך אמרתי לך גבר בפרטי ואגיד גם ברבים פשוט יפה מאוד +מדהיים
טוב כמו שאמרתי קודם פשוט מדהיים סלבה

נ"ב

הפעם לא שכחתי אותך לולינה עבודה ממש:mm_yeah:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

טוב אני מצטער אם אני יהיה קצת רשע, אבל זה רק על מנת לתת ביקורת בונה ולא להיפך.

כל התגובות שנכתבו פה היו חיוביות והוגדרו כ"מדהים!" וכו'.

מצטער להרוס, אבל יש כמה דברים שהייתי עושה אחרת.

1.הטבעת של הגריל והMOUNT של הרמקול נראים הרבה יותר אסטטי כאשר הגריל שקוע מעט בתוך הבנייה.

2.אם לא הולכים על גימור חלק אחרי בונדו וביקורת אז כדאי בכל זאת לשייף את הבנייה למצב של חלק, ורק לאחר מכן לעטוף את הבנייה בספוג דק או לבד או כל בד קצת יותר פרוותי על מנת שזה יקבל עוד טיפה נפח וגם יראה חלק יותר כאשר הבנייה תעטף בסקאיי,עור או כל ציפוי עליון אחר.

3.שימוש בבד עבה ולא בגרביון(אינו סופג) יתן תוצאה חזקה יותר (בבנית תיבות לסאבים אפילו משתמשים בבד פליז) ופרט לחוזק הרבה יותר קל לעבוד איתו כי הפוליאסטר נספג בו בצורה טובה יותר(חיבור טוב יותר).

פרט לחוזק זה לא משפיע על התוצר הסופי אבל מכיוון שזה הועלה כאן אז אני מגיב על כך.

פרט לכך אני חייב לציין לשבח על היוזמה,העבודה הטובה וכל זאת יחסית לבנייה ראשונה , וזה נראה מעולה לפעם ראשונה שעושים דבר כזה- ועל זה אני משבח!.

תתחדש, ותהנה זה הכי חשוב!.

ניר

under construction..

• תוכן חדש...