Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת DVD-זקוק לעזרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי עם כבר לקנות DVD אז לשדרג למקליט DVD חסך לנו במשפחה הרבה כאבי ראש!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תודה על התגובות כנראה נלך על האייפקס וגם על כבל כזה של ה S ווידאו.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
לדעתי עם כבר לקנות DVD אז לשדרג למקליט DVD חסך לנו במשפחה הרבה כאבי ראש!
לא תמיד .

אני לא ממש מתמצא במכשירים עצמם , האם ניתן להקליט בתור TRACKS ?

זאת אומרת להקליט מס' תוכניות (לדוגמא) , על אותו הדיסק ?

אם לא - אז לדעתי עדיף להשאר עם וידאו , עד שמחירי הממירים המקליטים ירדו למחיר סביר - זו פשרה מעולה .

פורסם

בטח שאפשר, הם כבר חשבו על הכל! קונים DVD-RW ומקליטים ומוחקים כמה שרוצים!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני משתמש בכבל מהמחשב לטלוויזיה.

צד אחד לכרטיס מסך S-VIDEO

צד שני לטלוויזיה RCA פשוט (זכר צהוב)

עלות כוללת - 23 ש"ח

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם
אני ממליץ לך דווקא ללכת על ה-DVD הזה של מרנץ:

http://www.marantz.com/new/index.cfm?fuseaction=Products.Product&cont=eu&bus=hf&prod_id=3516

ולביקורות בזאפ: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40760

מרנץ היא שם מאוד גדול בתעשיית הקולנוע הביתי ומעולם לא מכרה מוצרים במחירים אלו.

גם הדגם הנ"ל הוא יותר מוצר מדבקה מאשר שלה, אבל הוא מגיע עם אחריות של יבואן רציני מאוד (ניופאן).

ניתן לרכוש אותו בכל חנות של רשת מחסני חשמל ב-299.

לפי דעתי עדיף על חברות עלומות שם.

אל תגע במרנץ. מדובר במוצר מדבקה שמיוצר במיוחד עבור אלמור בארץ, וזה מוצר נחות ביותר.

עשיתי את הטעות ורכשתי אותו, ואני מצטער על כך מהרגע הראשון. מזל שהיה מדובר ברכישה בכ"כ מעט כסף.

יש מכשיר אחד מומלץ, ולא צריך להוציא עליו אלף ש"ח.

מדובר בפיוניר 393 שעולה קצת יותר מ-500 ש"ח. גם הדגם הישן יותר, ה-383 הוא מכשיר מצוין שעולה אפילו פחות.

מדובר במכשירים שהתמודדו בכבוד מול מכשירים יקרים הרבה יותר ואני מכיר כאלה שהרכיבו אותם במערכות של עשורת אלפי שקלים.

רק דאג להקפיד על כך שמוכרים לך מכשיר עם אחריות של היבואן ט.ר. סטריאו.

• תוכן חדש...