Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי רציתי לדעת אם בכל שפע התוספים שמוכרים לנו בארץ מישהו נתקל בחומר שמתקן פריצה של אטם ראש או איזה חומר שניתן להדביק בו מחדש את האטם הישן?

הסיבה לחיפוש היא בגלל חוסר של אטם ראש במידה המתאימה ,האם ניתן לחתוך אטם שקוטר הבוכנה קטן למידה גדולה יותר בכך שיתאים לצרכים שלי?

תודה מראש

פורסם

לא מכיר תוספים, לא יכול לעזור.

אטם ראש לבלוק ברזל (שתי שכבות מתכת עם שכבה גמישה בינהן) - אין בעיה להרחיב חורים למידה.

אטם ראש לבלוק אלומיניום (טבעות אלומיניום לקצוות הצילינדר בלבד, כל השאר - חומר גמיש) - אין מה לעשות.

פורסם
אין שום תוסף שמבטל נזילה או פריצה של אטם ראש מנוע

לאיזה מנוע בדיוק אתה מחפש אטם ומאיפה אתה בארץ?

הרכב זה סאאב 96 בעל מנוע V4 של פורד ,מצאתי אטם ראש למנוע של טאנוס שזה אותו מנוע עם בוכנות קטנות יותר ולכן שאלתי אם אפשר להגדיל בצורה יעילה את חור הבוכנה באטם.
פורסם

אם זה היה אטם למכלול אחר הייתי מנסה אבל זה אטם ראש

אני לא הייתי מייצר ומשנה אלא מביא מקורי

לא מכיר את המנוע לכן גם אין לי תשובה לגבי אם זה אפשרי לגבי האטם למנוע הספציפי הזה

פורסם

נסה (אחרי יום כפור) בחנות שיש בה הרבה חלפים לרכב ישן ורכבי אספנות וכמובן שתן גם מידות של קוטר חור הבוכנות שבאטם (הוא אמר לי שיש 2 דגמים בטאונוס):

"מאירמן" שברח' אורלוב 68 פתח תקוה, טל' 03-9306714 ושמו עמי. נא עדכן בתוצאות.

בהצלחה ובברכת חתימה טובה - רפי לין :idea:

• ספונסר פורום
פורסם

ניתן לייצר אטם ראש לפי דוגמה בחברה שנקראת "פרפקט אטמים " ברחוב אברבאנל 8 ת"אטלפון: 03-6821548

פורסם

יש חומר אך ברוב המיקרים הוא מחזיק עד שלושה חודשים והוא עלול לגרום סתימות בראדיאטור החומר נקרא wonderweld של חברתholts משווק עי הפרסי ביצחק שדה וכל חנות אביזרים מהדור הישן

עליך לנקז את נוזל הקרור וגמרי ,לפרק טרמוסטט, לשטוף בעזרת מי ברז לנקז לשים את המים להניע את הרכב להגיע לטמפ עבודה ,לכבות ,לפתוח צינור ראדיטור עליון למלא את תכולת הקופסה לכיוון המנוע למלא מים רותחים מהקומקום לסגור ולהניע כאשר המצת בצילינדר החשוד מפורק (המצת מחובר לחוט ומונח על הבלוק מנוע להארקה)

יגאל

פורסם

שלום.

תגיד לי את הקוטר של הצילנדר ואני אבדוק אצלי יתכן ויש לי מערכת סתמים שתפתור לך את הבעיה.

רצוי היום או מחר כי אני לא אהיה בארץ 8 ימים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
זה מה שאתה חושב.

הכרטיס שלך חד כיווני. דיברתי בשבילך עם משטרת הגבולות.

Au revoir...

גם יום כיפור וגם משקר אתה יהודי לא מזויף!!!

שכחתה שהבת שלי הגדולה עבדה הרבה שנים כשוטרת בנתב"ג

אז אני לא בטוח מי צריך יותר להיזהר בלשונו!!!

אל תישכך יש הדרג ויש הזרג ולפעמים הם הולכים ביחד.

בברכת כיפורים שמח ושבע [אוכלים יותר לא מפסקים לנשנש]

בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...