Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על סיויק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

מוצעים לי שני הונדה סיויק משנת 95, שניהם אוטומטיות עם טסט לשנה וללא תאונות (באחד כתוב EX ובשני 1600 - אין לי מושג אם זה אותו דבר):

1. EX יד ראשונה שעשתה 225000 קילומטר - מחיר 27,500 שהבנתי שניתן קמעא להתמקח.

2. 1600 יד שלישית שעשתה 157000 קילומטר - מחיר 27,000 (כולל סאב וואפרים וכו' שלא מעניין אותי במיוחד).

ברצוני לשאול לגבי הרכבים הנ"ל:

1. מה טיב הרכב של סיויק 95 (אמינות, בטיחות, הוצאות חלפים ודלק, נוחות נסיעה וכו').

2. לכמה שנים/קילומטר ניתן לבנות על כזה אוטו?

3. האם ההצעות הנ"ל סבירות ובאיזה מהם לבחור?

4. האם במחיר זה ניתן לרכוש רכב אחר שיתן לי יותר?

תודה רבה רבה מראש

מוטי

פורסם

אמינות ברמה הכי גבוהה (בהתחשב בכך שהרכב בן 12), נוחות נסיעה ברמה הכי נמוכה - תנוחת ישיבה נמוכה מאד וקפיצים מרסקי עצמות.

בדגם הEX יש בין היתר כפתורי בקרת שיוט על ההגה וכך תוכל לבדוק האם ה "1600" הוא גם EX.

אם אני לא טועה, בדגם האחר -DX לא היו אפילו חלונות חשמל אחוריים ונעילה מרכזית.

פורסם

תודה לגבי מה שענית, לגבי הנושאים האחרים אשמח לקבל תשובה ממי שיודע.

אמינות ברמה הכי גבוהה (בהתחשב בכך שהרכב בן 12), נוחות נסיעה ברמה הכי נמוכה - תנוחת ישיבה נמוכה מאד וקפיצים מרסקי עצמות.

בדגם הEX יש בין היתר כפתורי בקרת שיוט על ההגה וכך תוכל לבדוק האם ה "1600" הוא גם EX.

אם אני לא טועה, בדגם האחר -DX לא היו אפילו חלונות חשמל אחוריים ונעילה מרכזית.

פורסם

תנוחת ישיבה נמוכה ספורטיבית, קופצנית מאוד, לא לנסיעות ארוכות, שילוב טוב של מנוע מוצלח לגיר נותן ביצועים טובים לקבוצה ותגובה טובה ללחיצה על הדוושה.

לשאלה האם במחיר זה ניתן לרכוש רכב אחר שיתן לך יותר, אתה צריך להגדיר סדרי עדיפויות, אם יש לך גב מברזל העיצוב החיצוני מוצא חן בעיניך, תנוחת הישיבה הנמוכה מתאימה לך, והתאוצה בראש מעייניך אז לך על זה!

ממה שידוע לי, מחירי החלפים של הונדה לא זולים.

פורסם

לי היה עד לפניי שבוע הונדה dx 1600 פול אוטומט וגם לחבר שלי יש עד עכשיו כולל בקרת שיוט שניי הדגמים זהים לגמריי לחבר שלי יש גם מנוע ויטק הכל מקורי אז ככה:

92-93 dx מנוע 1600 120 כ"ס {יש דגמים עם רמת גימור פול אוטומט עם בקרת שיוט ויש דגמים שהם לא פול אוטומט}ויש גם עם מנוע ויטק

92-95 ex רמת גימור פול אוטומט עם בקרת שיוט 125 כ"ס למנועי ויטק

94-95 מנוע 1500 הגה כוח ומזגן

פורסם

אני הייתי הולך על האופצייה השניה,יד שלישי לשנת 95 זה מצויין,יש ראשונה זה חריג אבל הקילומטראז' פה משחק תפקיד חשוב יותר בגלל השנה.

תבדוק את האמינות של הקילומטראז' בהונדה עם ה157K,עוד חשוב הצורה שטיפלו ברכב הונדות בשנים האלה בדרך כלל מוזנחות או שמטופלות בקמצנות (טוב האמת רוב המכוניות בשוק כאלה)

פורסם
לי היה עד לפניי שבוע הונדה dx 1600 פול אוטומט וגם לחבר שלי יש עד עכשיו כולל בקרת שיוט שניי הדגמים זהים לגמריי לחבר שלי יש גם מנוע ויטק הכל מקורי אז ככה:

92-93 dx מנוע 1600 120 כ"ס {יש דגמים עם רמת גימור פול אוטומט עם בקרת שיוט ויש דגמים שהם לא פול אוטומט}ויש גם עם מנוע ויטק

92-95 ex רמת גימור פול אוטומט עם בקרת שיוט 125 כ"ס למנועי ויטק

94-95 מנוע 1500 הגה כוח ומזגן

איך 125 כ"ס למנוע 1600?

לסיוויקים החדשות יש 110 כח והרכב נחשב להכי חזק בקטגוריה.

פורסם
איך 125 כ"ס למנוע 1600?

לסיוויקים החדשות יש 110 כח והרכב נחשב להכי חזק בקטגוריה.

ממש לא,

צא מהסרט.

קורולה 98 בעלת 117 כ"ס כאשר קורולה 2004 עם 110.

למה?

התקנים מחמירים של זיהום אוויר,הוספת שסתום EGR לרכבים,הוספת ממיר קטליטי,מעבר להזרקה,וכול'.

כל אלה תרמו להפחתה של סוסים,כאשר זמינות הכח הפכה ליעילה יותר.

החתימה נמחקה על ידי הנהלת האתר.

• תוכן חדש...