Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קודם כל, נהנתי לקרוא את הסקירה של גל. מעבר לכך, גם לי הייתה 306 פעם (S16) ועד היום אני מתגעגע אליה. האוטו הזה יודע לעשות את כל מה שאוטו הנעה קדמית צריך לדעת לעשות, פשוט כך. הקליאו יותר קלה, מהירה ופרועה, אבל פחות שלמה. והוכחה לכך היא שעם משקל גדול יותר והרבה פחות כוח, גל מצליח להיות ממש על הזנב שלי ושל ניר בג'ימקאנות. (זה גם בגלל שהוא נוהג מעולה, כמובן, אבל כבר אמרתי לא פעם שאני חושב שכל מובילי הקטגוריה שלנו ב-MDC כמעט זהים לחלוטין ביכולת הנהיגה שלהם ואם תתן לנו רכב זהה נספק זמנים מאוד מאוד קרובים - מי אמר טופ דרייבר? :wink: ).

לחלוטין בלי קשר, פשוט לפני מספר דקות קיבלתי SMS עם הציון שלי במבחן שבעטיו כמעט פספסתי את MDC6. הייתי חרד לחלוטין לציון עד עכשיו, ואמרתי שאני אהיה מאושר אם רק אעבור (ציון 60 ומעלה). נחשו כמה קיבלתי...

ועכשיו אני כבר לא מרוצה ורוצה לשפר :wink:

רוני

אם היית לומד בטכניון, והיית יוצא עם תחושה שקיבלת 60 - היית מקבל 38.

בהנחה ואתה בת"א - קיבלת 80 ומשהו :)

* דבריי אינם מדע מדוייק, אלא ניסיון אישי.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו שכבר ציינתי בפורום אחר:

אנשים מבזבזים ים של כסף בשיפור המנוע.

רוצים רכב מהיר יותר, שפרו את יכולתכם כנהגים, שפרו את התנהגות הרכב ולא פחות חשוב את הבטיחות.

שיפורי מנוע זה הבונוס בסוף.

ירון

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

אייל, אני מקבל אצל בועז מחירים מיוחדים. הוא גם לא מחייב אותי על הצלבות ואיזונים. וגם אם אני משלם לו כמה עשרות שקלים יותר בגלל שהוא עושה לי הזמנה מיוחדת ולא קונה 20 חתיכות, זה שווה לי את זה.

:

אני ממש לא רוצה להכנס לך לכיס, פשוט יצא לי לתקן שם פנצ'ר בפולו באיזה 70 שקל בג'נט 14 אינץ'

(אם הצמיג ספייר בפולו לא היה קטן ומוגבל במהירות ,הייתי עושה זאת במקום אחר)

ולהתעניין במחירי צמיגים במידות שונות שדיי זעזעו אותי.

אם זה כמה עשרות שקלים יותר אז זה סביר....

בגדול, המקום הזה קיים עבור אנשים שמגישים את כרטיס האשראי בלי לשאול כמה עולה בכלל :-D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

"ב-306 XSI 16v שנת 99', יד ראשונה מאישה מבוגרת (אצלי מבוגרת זה סביבות גיל 60 ולא 30 כמו שטען בפני לא מזמן איזה ינוקא)." ציטוט של גל אופיר

השאלה מה לזקנה בת 60 ו- 306 XSI נראה לי שלזקנה היה נכד.

פורסם

"ב-306 XSI 16v שנת 99', יד ראשונה מאישה מבוגרת (אצלי מבוגרת זה סביבות גיל 60 ולא 30 כמו שטען בפני לא מזמן איזה ינוקא)." ציטוט של גל אופיר

או שהיתה נשואה לסוחר... :-D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הרבה זקנים קונים את הרכב לפי רמת הגימור הגבוהה , ולכן נופלים על דגמים ספורטיביים.

פורסם

גם לי העניין לא היה ברור לגמרי, עד שראיתי שזה הסטנדרט במשפחה הזו. הבעל נסע על אסטרה GSI והילדים על 206 GTI ו-XS. בכל מקרה, מספיק דברים הצביעו על זה שהיא זו שנהגה ברכב.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

• תוכן חדש...