Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

132,004 ש"ח והאוטו שלך (תאמין לי, לי זה עלה יותר).

יודע מה, תוסיף לי 64,078 ש"ח ונחליף ראש בראש. הולך?

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

הלו, זה Mk2, אני מוסיף לך גג 40k.

אתה יודע, מעבר לשיטה הידועה של "עזוב מחירון, אני הוצאתי על הרכב 30 אלף על שיפורים אז אני רוצה מחירון + 30", אתה יכול לשווק את הרכב שלך כ-gymkhana tuned ולהציג את התוצאות כהוכחה (הרי ידוע שלנהג יש חלק קטן מאוד, זה הכל האוטו).

ניר

פורסם

שטויות, שנינו יודעים שמי שמנצח בג'ימקאנות הוא זה שיש לו את התירוצים הכי טובים :-) .

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

:roflmao:

רק חבל שלאחרונה הם מתחילים להגמר לי.

האמת, אתם מדאיגים אותי עם כל השיפורים שכולם עושים ברכבים שלהם כשאצלי לא יכול להיות יותר סטנדרטי ממני.

חבל רק שאין איזה מוטי_קליאו_ספורט בשביל לקבל ממנו עזרה והכוונה או לפחות שהרכב היה נמכר בארה"ב והופך להיות פופולרי לג'ימקאנות או סתם track-days.

ככה הדבר היחיד שיש לי זה צרפת (אין לי מושג אם זה מפותח שם אבל אני גם לא ממש יודע צרפתית) ואנגליה שלמרות הפופולריות לא הצלחתי למצוא שום מידע רציני על שיפורים בדוקים.

אפילו סתם כיווני קמבר/קסטר אי-אפשר לעשות באוטו הזה.

ניר

פורסם

זה באמת כל כך עצוב :cry:

העובדה שהרכב שלך לא משתפר בקלות יכול להיות קשור לעובדה שהוא מגיע מראש משופר ומוכן לגימקנות :?:

עם כל השיפורים האטמוספריים שניתן לעשות למיאטה אני לא מגיע לסוסים הצוהלים שלך, ולהגיע למשקל של הקליאו אני צריך להוריד מזגן, גג ו30 ק"ג מהכרס :-)

דווקא יכול להיות מעניין עם גל ישפר גם קצת את המנוע. בהחלט נראה אחלה תחרות בגימקנות הבאות ... לא שלא ראינו עכשיו ;-)

פורסם

אפילו סתם כיווני קמבר/קסטר אי-אפשר לעשות באוטו הזה.

גם ב-306 של גל, אי-אפשר.

בעצם שניכם יכולים, אבל הכל עניין של השקעה כספית.

ניתן לרכוש משולשים מתכוננים, וכו' וכו'..

אביחי

פורסם

ליאור, כמובן. עברתי הרבה על האתר הזה אבל יש שם יותר מדי משפרי צעצוע שלא מבינים הרבה מהחיים שלהם (יותר שיפורי פוזה כמו ג'אנטים גדולים יותר) וקשה לזהות את המבינים. אולי יש שם מידע טוב שמסתתר אבל מאוד קשה לסנן אותו.

ניב, אני יודע שאני מראש עם יתרון ורכב שיותר בנוי לזה ולכן אני גם יכולתי להרשות לעצמי לא להשתולל עם שיפורים עד עכשיו אבל האמת שהרכב לא מושלם לג'ימקאנות ויש כנראה מה לשפר. אני פשוט לא יודע איך.

יש לי באמת יותר סוסים ממך אבל אני מעריך שעם השיפורים שעשית/עושה אתה כנראה עם התנהגות טובה יותר. ובכלל, אני חושב שכבר הבנו שהסוסים הם לגמרי overrated (לא חסרי משמעות אבל זניחים ביחס לפרמטרים אחרים אלא אם כן אנחנו מדברים על הפרש מטורף של מאה כ"ס או משהו כזה).

ניר

פורסם

קודם כל, נהנתי לקרוא את הסקירה של גל. מעבר לכך, גם לי הייתה 306 פעם (S16) ועד היום אני מתגעגע אליה. האוטו הזה יודע לעשות את כל מה שאוטו הנעה קדמית צריך לדעת לעשות, פשוט כך. הקליאו יותר קלה, מהירה ופרועה, אבל פחות שלמה. והוכחה לכך היא שעם משקל גדול יותר והרבה פחות כוח, גל מצליח להיות ממש על הזנב שלי ושל ניר בג'ימקאנות. (זה גם בגלל שהוא נוהג מעולה, כמובן, אבל כבר אמרתי לא פעם שאני חושב שכל מובילי הקטגוריה שלנו ב-MDC כמעט זהים לחלוטין ביכולת הנהיגה שלהם ואם תתן לנו רכב זהה נספק זמנים מאוד מאוד קרובים - מי אמר טופ דרייבר? :wink: ).

לחלוטין בלי קשר, פשוט לפני מספר דקות קיבלתי SMS עם הציון שלי במבחן שבעטיו כמעט פספסתי את MDC6. הייתי חרד לחלוטין לציון עד עכשיו, ואמרתי שאני אהיה מאושר אם רק אעבור (ציון 60 ומעלה). נחשו כמה קיבלתי...

ועכשיו אני כבר לא מרוצה ורוצה לשפר :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ניר ניר. זה לא דיון מי הרכב הטוב יותר, אני פשוט צוחק על הבכיינות ההיסטרית שלך. אתה עוקף אפילו אותי :!:

אני חושב שבין הרכבים שלנו יש הפרשים מאוד ברורים:

הרכב שלי יותר יציב בהאצות מסיבוב, זה היתרון הגדול שלו. רואים את זה במיוחד במסלול שבנוי עם הרבה סיבובים - ראה החלק הראשון של MDC 5

הרכב שלך משנה כיוון מהר יותר - יתרון בסללומים טכניים.

הרכב שלך חזק יותר והכי חשוב - יש לו המון מומנט באמצע סל"ד. כל פעם שנסעתי באוטו של תום התפעלתי מכמה כוח יש לו בסל"ד ביינוני (ובדור השני זה אמור להיות טוב יותר). במיאטה באמצע הסל"ד אין כוח בכלל. ברמת העיקרון המיאטה עובדת טוב על הקצה בעיקר.

עם השיפורים שעשיתי השתפרה מאוד העברת המשקל והטרן-אין. עדיין בסללום הרכב של תום יותר שמח לשנות כיוון.

מקווה עם המיאטה הבאה באמת להתחיל להביא בראש :-) תמשיך להכין את התרוצים ;-)

פורסם

אופיר, תנסה ואולי תבין. כשיש קבוצה של נהגים שבעקביות מתחרה וגם התוצאות צמודות אז יש את השיחות האלה. לא כזה ויכוח. בכל מקרה, לפחות הפעם לא חטפנו דיון תמים של אדם לא קשור.

ניב, דווקא לא ממש התבכיינתי עכשיו (לא טענתי שאני מופלה לרעה מול הרכבים האימתניים שלכם או משהו כזה) אבל שיהיה. כפי שאמרת יש יתרונות וחסרונות לכל רכב בחלקים שונים וכפי שרוני אמר, סה"כ כל הקבוצה הצפופה שבראש היא ברמה דומה וגם הבדלי הרכבים לא מבדילים אותנו בצורה ברורה.

שנינו מתבכיינים על אותו נושא רק שאתה נמצא בנוחות כ-underdog (או יותר נכון underhorse) למרות שבפועל התוצאות (לא רק של שנינו, יש מספיק נהגים טובים על שני הרכבים) מראות שההבדלים לא משמעותיים כל-כך וכנראה תלויים יותר באופי של המסלול הספציפי (לגבי גל, אני מסכים שהוא באמת סוחט מהרכב וקשה לו יותר לקחת את כולנו).

רוני, יא נבלה, אני מבין שסיכמת יום מאוד מוצלח. האמת שזה לא כל-כך מפתיע, הבכיינות הזאת כנראה מדבקת...:smile:

ניר

פורסם

גל, חכה ליום שבו תבטל את ההיגוי הפאסיבי באמצעות קיט של פיגו ספורט ואז תתחיל לחרבן ניטים ולפתוח שירשורי הלל !

יוני, אחד שהחליף כל פעם משהו נוסף, פעם קיט בוקסות כמו של גל ןאח"כ כריות משולשים גרופ N ולבסוף קיט ביטול אחורי והבין כמה כיף כשיש גומי שחור קשיח וגדול שמחזיק לך !!......את המתלים כמובן :)

אני שמח להוסיף לשרשור זה את רשמיי לגבי הצרפתיה חורכת פסי ההאטה שלי :-D

בסיטרואן, החלפתי בהתחלה רק את הבולמים הקדמיים (קוני) ולאחר שהבנתי כיצד הושפע הרכב החלפתי גם את האחוריים. אציין שכל משחקי ההחלפה הלא סימטרים מיועדים ללימוד ושיפור יכולתי בדיאגנוסטיקת מתלים (עלק............אבל באמת !). לאחר מכן הנמכתי את הרכב רק מקדימה ונסעתי עם סטרט ובלעדיו כדי לראות כיצד הקשחת הפרונט תורמת להגברת נטיית ההיגוי יתר. לאחר מכן הנמכתי גם מאחור. אח"כ החלפתי רק כריות בולם גרופ זובי ונוכחתי לגלות שדעותיי הקודמות ששיפור זה לא יורגש התבדו, הגלגלים לא קרסו תחת עומסי צד בסיבובים, הפרונט נשאר מדוייק ולא נמרח בכיכרות והמהירות בפניות\מחלפים עלתה ב 20 קמ"ש לפחות.

לאחר מכן בוטל ההיגוי עם קיט היגוי פסיבי יעודי ולא חאפרי שהעלה את הרכב לרמות חדשות של אחיזה וחשף בפני האדם שמאחורי הגלגל אפשרויות חדשות לתקוף סיבובי שבירה\זריקות ישבן בישורת "במגרשי החלקה" ועוד.....

חודש אח"כ הוחלפו גם המשולשים לגרופ זובי ומאז אני המאושר והמרושש באדם !

בימים אלו אני תר אחר קפיצי הנמכה יעודיים שינמיכו לי 30 מ"מ ולא 14 מ"מ כפי שהיה בסטאפ

הקודם, מצב שיצר לי נטייה לתת היגוי שאיתו לא יכולתי לחיות וכתוצאה מכך בוטלה ההנמכה.

פורסם

בקטע הזה אני מסכים איתך. באמת נוח לי מאוד להיות האנדרדוג.

בקשר לתוצאות כלליות, שם לב שרוב המיאטות מהדור הראשון והשני לא משיגות תוצאות ממש טובות בגימקנות. אני ויוני נראה לי די בולטים מבחינת זמנים. וגם אנחנו נגררים מאחורי כל הקליאו שהשתתפו - אתה רוני ותום בעבר.

אני מניח שברגע שהמיאטה תהיה תחרותית יותר זה בהחלט יכול לגרום לי להתחיל לעבוד יותר בלחץ. בינתיים להיות אנדרדוג זה תופעה משובחת ...

• תוכן חדש...