Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראלי הבקעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נעשו בדיקות מקיפות למסלול המושלם באיזור פסטורלי בבקעת הירדן .

תודה לצה"ל על הליווי ועל השמירה .

המקום נשמר בסיווג כרגע ואינו פתוח לקהל הרחב .

אולי חלקכם יזהו את המקום מימי מילואים מעבר לגדר... (נא לא לנחש ולא לפרסם כי תשובות לא ייעלו).

אתמול נעשו בדיקות קשר, החלטת מיקומים (PIT ,START POINT, MARSHALS, מיקום אנטנות למימסור מכשירי הקשר , מיקום אמבולנסים ,כבאית וכו' , מיקום מושלם לצופים המוזמנים בלבד שבו תקום סככה וגידור -אין מקום להרבה ומחייב שמירה של צה"ל , איזורים שבהם ייעשו עבודות עפר של טרקטור למטרת יישור שטחים בעייתיים,שילוט ברור על המסלול שלא תעשנה טעויות בזמן האירוע, אישורים מכל מיני פינות לא קלות להשגה כגון (צבא , מועצה איזורית-שעוזרת המון ותודה! , שמורה להגנת הטבע וכו'.. ).

ההשקעה גדולה מאוד והעבודה מרובה! מישל גדז נותן את המקסימום ודורש מקצועיות מכל הכיוונים , הקמת המסלול מתבצעת ברמה מקצועית.

הצוותים שמשתתפים ייהנו מאכסנייה עם בריכה בלילה+בר+ג'קוזי+חדר כושר של הNOTES (יום לפני האירוע), וארוחה מוכנה ליום המסלול.

אני מצפה לאירוע מדהים בהנהלת מישל גדז שלצערי לא משתתף (מה שכולל גם אותי כנווט) עקב היותו מארגן האירוע.

היה כייף לברוח קצת מהעיר לשקט המדהים והפסטורלי של בקעת הירדן.

תודה לצוות שעבד אתמול , נהנתי לעבוד איתכם:

יואב , שלומי סיון , משה , מישל , צה"ל , אסך מאספיר , הגברת שדאגה לארוחת הצהריים ,ואם שכחתי מישהו אני מצטער .

נ.ב: מישל שכח את הסוס בבית :-) .

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

יישר כוח!!!

אינני יכול לומר עד כמה אני מצפה לאירוע! אני סומך על מישל ואלון (וכל מי שסביבם) שהאירוע יהיה מתוקתק מאורגן ברמה בין לאומית עם כמות מזערית של פאשלות!!!

שוב תודה לכם

בברכה נדב (שמתכונן לראלי הזה כבר חצי שנה) :roll:

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

ההפסד של עומר שמישל לא משתתף זה רווח של כולנו .

את המקצועיות של מישל למדנו והכרנו , לאחרונה בעין-השופט ככה שרף הציפיות גבוה .

חשוב לזכור כי זהו עוד צעד , ענק אולי , בדרך לראלי ממש כמו בחו"ל .

מאימון לאימון אנחנו , המשתתפים בכלל , והצוות של נדב ושלי , "צוות אלטרנתיבי" בפרט משתדלים להתמקצע יותר ויותר לקראת הדבר האמיתי .

איך שהזמן לא זז...

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

כבוד!!!

ו...דובי, הזמן עף, תסתכל על תאריך הלידה שלך בת.ז, למקרה ששכחת...:-)

"למד איך למות - תדע איך לחיות" - מיץ' אלבום.

פורסם

יש לי רק דבר אחד להגיד!

נראה מעולה!

וככה זה צריך להיראות!

קבלו "ב ה צ ל ח ה" ענקי ממני!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כל ההכנות האלה בשביל ליסוע במעגלים במסלול של 5 ק"מ? בחיי שאתם מזוכיסטים, איך אתם לא מקבלים סחרחורת?

תבואו בסוכות לראלי שלנו (מסע מעולם אחר) - תראו מה זה ראלי אמיתי ומעייף - 3 סטייג'ים : שישי בצהריים, שישי לילה ושבת בוקר - סה"כ כמעט 500 ק"מ ואפילו לא ק"מ אחד שחוזר על עצמו.

יאללה, תהנו.

פורסם

אם תקרא תשים לב שרשום בפירוש שהצפייה באימון היא למוזמנים בלבד, עקב סוגים שונים של הגבלות (בעיקר בטיחותיות).

לא הולכים לפרסם מתי יתבצע האימון, לא היום, לא מחר, לא יום שבת, לא בכלל.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
כל ההכנות האלה בשביל ליסוע במעגלים במסלול של 5 ק"מ? בחיי שאתם מזוכיסטים, איך אתם לא מקבלים סחרחורת?

תבואו בסוכות לראלי שלנו (מסע מעולם אחר) - תראו מה זה ראלי אמיתי ומעייף - 3 סטייג'ים : שישי בצהריים, שישי לילה ושבת בוקר - סה"כ כמעט 500 ק"מ ואפילו לא ק"מ אחד שחוזר על עצמו.

יאללה, תהנו.

על פי התאוריה שלך לא צריך גם את אליפות העולם בראלי כי יש את סדרת הראלי-רייד (דאקאר וכו' ) ...?

ההבדל בין ראלי "רגיל" , כזה שאנחנו מתחרים בו וראלי-רייד הוא שמיים וארץ .

מלבד כלי הרכב , גם הנהיגה והניווט שונים מבחינת ההיתייחסות לדברים , לפניות ולפני השטח .

בוא ניקח לדוגמא את ספר הדרך - אצלנו אנחנו עוברים על מסלול הנסיעה ומכינים NOTES שמאפשר לנו לדעת פחות או יותר לאן נוסעים ואיך .

בראלי-רייד מקבלים ספר דרך מוכן מהמארגנים או ציר ניווט עם נקודות ציון וקוארדינטות שמזינים ל-GPS וזהו .

ההבדל בין ראלי "רגיל" לראלי-רייד זה כמו נגיד הבדל בין ריצת 100 מ' למרתון....

דובי

1.jpg

2.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
ההבדל בין ראלי " רגיל " לראלי-רייד זה כמו נגיד הבדל בין ריצת 100 מ' למרתון....
בול פגיעה!! :idea:

בהצלחה לכל הצוותים!

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תוכן חדש...