Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דיסקובר, תודה רבה. האתר שנתת יהיה שימושי מאד עבורי. קבל ח"ח!!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כן, לא רואים טוב את התאונה, אך רואים שקורה שם משהו, רואים גם את החריטות על הדשא והאספלט.

מישהו מצליח לראות את זה ?
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

האמונד יצא מביה"ח וממשיך את ההשתקמות המרשימה שלו.

ג'יימס מיי מספר בראיון שהבעיה היחידה הנראית לעין כרגע היא איבוד קל של זיכרון טווח קצר. כלומר הוא זוכר את המשפחה והחברים וכו', אבל לא איזה אוכל הוא אכל בארוחה האחרונה או איזה ספר הוא קרא באותו בוקר וכו'.

*הסאן ראיינו את האמונד עצמו. לא יודע למה אבל זה בארבעה מאמרים נפרדים:

HAMMOND EXCLUSIVE: 'MY NOSE AND EARS WERE FULL OF EARTH ..I WAS INHALING A FIELD'

HAMMOND EXCLUSIVE: 'I FELT MAD AS A BAG OF SNAKES. MY MIND WAS LIKE A FOREIGN PLACE, NOTHING IN IT BUT BLANKNESS'

HAMMOND EXCLUSIVE: 'I HAD THIS INCREDIBLE PHYSICAL LONGING TO SEE THE KIDS..THEY HAVE BEEN SO BRAVE'

RICHARD: LEGO SAVED MY LIFE :neutral:

נקווה שימשיך ככה (את החלק של ההשתקמות, לא איבוד הזיכרון :wink:) ויחזור במהרה להנחות!

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

עדכון:

כלומר הוא זוכר את המשפחה והחברים וכו', אבל לא איזה אוכל הוא אכל בארוחה האחרונה או איזה ספר הוא קרא באותו בוקר וכו'.

יכול להיות שגם אני עברתי תאונה??

פורסם
יכול להיות שגם אני עברתי תאונה??

גם אני חשבתי ככה, אז הלכתי לרופא ומסתבר שאני פשוט לא אוכל אף פעם ארוחת בוקר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אם תפסיק לנצל את זיקפת הבוקר יהיה לך יותר זמן.

בגילי כבר יודעים שניצול זיקפת הבוקר זנ מקור לפתיחת כל עניין הדבורים והציפורים עם הילדים, שמסוגלים להתגנב לך לחדר בלי שתרגיש בכלל...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...