Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מיצידי שיטחן לעצמו את ההילוכים עד מחר ,אבל שלא יעלה על כלי שמסכן אותי(למשל עם הרבה יותר כוח.......)

כל כלי יכול להוות לך סכנה אם הוא נהוג ע"י מישהו שלא קיבל הסמכה לכך{ליפעמים גם עם ההסמכה יש סכנה}.

יש גם אנשים שלומדים נהיגע על 80 כ"ס ועולים על כלי עם 500 כ"ס אבל הכח זאת לא הבעיה, המטרה היא שילמדו את העיקרון, את הדרך לינהוג-אם זה בכביש אז בכביש, אם זה בידני אז בכלי ידני.

הקטע הוא שנותנים לאנשים לילמוד על כלי שלא מתאים לכלי שעליו ינהגו ביום יום ופה הבעיה {כן והבנתי שעכשיו כן מלמדים על הכביש אבל אני מדבר על מה שהיה ליפני ומה שעדיין קיים עם אופנועי 50 סמ"ק}.

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפתרון האולטימטיבי להעלות את גיל קבלת הרשיון ל17 כך שכל מי שרוצה בגיל 16 אוטו אבל לא יכול כי הוא צעיר מדי ולהורים שלו יש כסף פשוט לא יוכל לקנות-לדכא את הרצון להוציא רישיון לטרקטור...הילדים יחכו עד 17 ויסעו על רכב רגיל

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
הפתרון האולטימטיבי להעלות את גיל קבלת הרשיון ל17 כך שכל מי שרוצה בגיל 16 אוטו אבל לא יכול כי הוא צעיר מדי ולהורים שלו יש כסף פשוט לא יוכל לקנות-לדכא את הרצון להוציא רישיון לטרקטור...הילדים יחכו עד 17 ויסעו על רכב רגיל

ואז יסעו על אופנוע וימרחו על הכביש כל שני וחמישי...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם
ואז יסעו על אופנוע וימרחו על הכביש כל שני וחמישי...
אז אפשר להוריד את הגיל המינימלי להוצאת רישיון רכב ל16 וחצי+ 9 חודשי מלווה או 17+ 3 חודשי מלווה

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

לכל מי שהכניס פה לצורך השוואה את אופנוע ה-50CC הבהרה קטנה.

החל מה-1.1.2007 קטגוריית הסמ"קים מתעדכנת לכ"ס פלוס סמ"ק(בקטגוריה בודדת).

העידכונים שיבואו:

*גיל 16 רישיון עד 125 סמ"ק והספק מירבי של 14 כ"ס. (כיום 50CC מפיקים עד 9 כ"ס בלבד)

*גיל 18 רישיון עד 33 כ"ס בלבד. (כיום עם רישיון ה-500CC בגיל 18 אפשר לרכב עד 60 כ"ס עם GPZ500)

*גיל 21 רישיון בלתי מוגבל לאחר וותק של שנה לפחות ברישון 33 כ"ס. (אין הבדל מול המצב הנוכחי, בלתי מוגבל הוא בלתי מוגבל)

סתם כדי לבאר את קו המחשבה לטובה או לרעה, לדעתי בגיל 16 זה לרעה, 18 זה כבר לטובה.

ממש אין לי בעיה עם ה-14 כ"ס, לפעמים התוספת כוח היא ברכה בהתחמקויות, הבעיה באופנוע עם 51 סמ"ק ומעלה היא ההיתר שלו לנוע בכבישים מהירים ולא הייתי רוצה לראות ילדודס רצים על איילון.

לפני העליהום שיצוץ פה על משרד התחבורה כנגד העידכונים החדשים ישראל לא המציאה את הגלגל, זה הנוהג בכל אירופה.

אופנוען

• תוכן חדש...