Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה נראה לך?

שום דבר לא השתנה בשנים האחרונות ולכן אין שום סיבה לעלייה דרסטית בתאונות שלהם.

Back to the original - NC again.

פורסם
מה כ"כ לא בטיחותי?

מה שאני ואתה חושבים לא משנה

העובדה היא שהמליצו מבחינה בטיחותית להגביל את הרכבים האלה (לא משנה אם זה מוצדק או לא), אבל מי שפסל את זה עשה את זה רק משיקולים כלכליים

פורסם
שוב פעם הכלכלה מנצחת את בטיחות הדרכים
עדיף לתת לילד אופנוע 50 סמ"ק נכון ? הטרקטורונים הרבה יותר בטיחותיים מכל אלטרנטיבה

שמציעה המדינה לילד בן 16

אז עדיף להשאיר את אותם על הכביש במקום לראות אותם עם אופנועים נמרחים על הכביש

פורסם
עדיף לתת לילד אופנוע 50 סמ"ק נכון ? הטרקטורונים הרבה יותר בטיחותיים מכל אלטרנטיבה

שמציעה המדינה לילד בן 16

עדיף להגביל את גיל המבחן המעשי על הרכבים האלה + ה50 סמ"ק לגיל 17 כמו רכב רגיל
9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

שמציעה המדינה לילד בן 16

ההבדל הוא שאת ההסמכה לנהיגה על קטנוע, עושים על הכביש (תיאוריה+מעשי) להבדיל מהסמכה על טרקטורון/מיול וכו', שמוגדרים ככלי חקלאי וההסמכה עליהם פחות רלוונטית לכביש (יותר נוגעת לשליטה על הכלי).
פורסם

הטרקטורונים האלו נכנסו לאופנה מסיבה אחת ועיקרית.

הפירצה בחוק שרשיון לטקטור ניתן להוציא מגיל 16.

אם היו מעלים את גיל המינימום לרשיון שכזה ל17- הייתם רואים את הטרקטורונים האלו לבד נעלמים מעצמם.

אבל כפי שנאמר, אין דבר במדינה הזו שאי אפשר לרכוש בכסף, וזה כולל גם חוק. אין עלינו יהודים.

פורסם
מה שאני ואתה חושבים לא משנה

העובדה היא שהמליצו מבחינה בטיחותית להגביל את הרכבים האלה (לא משנה אם זה מוצדק או לא), אבל מי שפסל את זה עשה את זה רק משיקולים כלכליים

ואולי מי שהציע את זה הוא כמו מי שמציע לאכוף ולעשות מלחמת חורמה נגד מהירות מופרזת?

זה שהציעו את זה מבחינה בטיחותית לא אומר בהכרח שזה צודק.

Back to the original - NC again.

פורסם
ההבדל הוא שאת ההסמכה לנהיגה על קטנוע, עושים על הכביש (תיאוריה+מעשי) להבדיל מהסמכה על טרקטורון/מיול וכו', שמוגדרים ככלי חקלאי וההסמכה עליהם פחות רלוונטית לכביש (יותר נוגעת לשליטה על הכלי).

וההבדל בין מבחן שליטה על 50 סמ"ק ובין מבחן שליטה על טקטור הוא?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

דיברתי על הכרת חוקי התנועה בכביש.

(ולשאלתך, קיים הבדל מסויים בין שליטה על דו"ג לבין כלי בעל 4 גלגלים, אך לא דיברתי על כך).

• תוכן חדש...