Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שהגיעו לשליחות בארה"ב מחפשים משומשת בטוחה.

האם מישהו יודע איזה דגמים משפחתיים שווקו בשנתונים 1997-1999 עם בקרת יציבות ?

עד כה הצלחתי למצוא מרצדס C280. עוד דגמים, רצוי זולים יותר, יתקבלו בברכה.

פורסם

בסביבות 6000$. ראיתי ש C280 משנת 1998 מגרדת את הסכום הזה מלמעלה, ומצויידת ב ESP כאופציה.

הם מתגוררים ב Ann Harbor, MI. מה תמליץ לזוג + ילד בן שנה וחצי, אם ESP הוא לא Must ?

פורסם

C280 שנת 98 ב$6000 תדרוש סכום דומה לתחזוקתה בשנה הראשונה :(

Subaru Legacy או Outback (אם הם יכולים להסתפק ב Forester או Impreza מבחינת מרחב פנים אז עדיף) + רביעיית צמיגים טובים (אנחנו מאוד מרוצה מNokian WR). אך אם הם הולכים עשו את העבודה גם בלי ESP.

פורסם
C280 שנת 98 ב$6000 תדרוש סכום דומה לתחזוקתה בשנה הראשונה :(

Subaru Legacy או Outback (אם הם יכולים להסתפק ב Forester או Impreza מבחינת מרחב פנים אז עדיף) + רביעיית צמיגים טובים (אנחנו מאוד מרוצה מNokian WR). אך אם הם הולכים עשו את העבודה גם בלי ESP.

זה באמת ככה. הB4 מדהימה אותי כל פעם מחדש עם האחיזה המדהימה שלה בכביש. כ"כ נוסכת ביטחון, ומאוד קשה להגיע למגבלות שלה גם בלי ESP. יש לה גם ABS משוכלל שמייצב את הרכב במקרה של איבוד שליטה, 5 כוכבי בטיחות, 6\8 כריות אוויר וצמיגים איכותיים (מקורי: בריג'דסטון פוטנזה).

בקיצור, בנושא הבטיחות, אתה ביידים טובות.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
What Outback/Legacy can you get for six grand

?

הציעו להם פורסטר 96 במחיר הזה. אני לא מצליח למצוא ב Kelley Blue Book אחת כזו, והמחיר נשמע מופרך מופרך...

פורסטר 96? לא פלא שאתה לא מוצא אותו בKBB. שיווק הפורסטר החל ב98 :).

לגבי איזה לגסי/אווטבק? כל מיני. לדוגמה: (חיפשתי עד $7000 מכוון שבד"כ ניתן להוריד די הרבה):

http://www.autotrader.com/fyc/searchresults.jsp?mod_bookmark_id=null&advanced=&bkms=1156886103836&num_records=25&certified=&search=y&lang=en&search_type=both&make=SUB&model=&start_year=1981&end_year=2007&min_price=1&max_price=7000&distance=75&address=48104&x=138&y=9

לצערי אני רחוק מאוד מAnn Arbor כך שלא אוכל להמליץ על דילר כזה או אחר. אבל יש לא מעט פורומים של סובארו ברשת שניתן למצוא שם מידע על רכבים/סוחרים.

ישנם כמה דברים "מיוחדים" של סובארו שכדי לבדוק לפני שקונים אותם - אשמח לענות לשאלות כאן או בה"פ

פורסם

ארנון, אני לא בטוח איפה אתה או החברים שלך מחפשים מכוניות אבל באתר הזה אפשר למצוא הכל.

הראש שלי לא רגיל לקטלג מכוניות לפי המצאות מערכת ESP או לא, בכל אופן אם יש לך נתונים נוספים לגבי הדרישות כמו בכל שרשורי הייעוץ ברכישה יהיה יותר קל לייעץ.

ב-$6K יש את האאוטבק של סוף שנות התשעים, BMW 325IS של אמצע שנות ה-90, ריינג' רובר מאותן השנים ואפילו אפשר לקנות בכסף שמיניית ג'יאו מטרו ולהשאר עם עודף :lol:.

מוטי

פורסם
יש לה גם ABS משוכלל שמייצב את הרכב במקרה של איבוד שליטה
אשמח לשמוע עוד על ה-ABS המשוכלל של B4.

המערכת שמייצבת את הרכב היא ESP.

Veni Vidi Vici

פורסם

אתה מדבר על החיישנים שבודקים לאיזה גלגל יש את האחיזה הכי טובה?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אשמח לשמוע עוד על ה-ABS המשוכלל של B4.

המערכת שמייצבת את הרכב היא ESP.

יש לה מערכת ABS 4 ערוצים, ז"א שכל גלגל נשלט בנפרד.

ברגע שאתה מאבד שליטה ולוחץ על הברקס, המערכת בולמת כל גלגל בלחץ שונה כך שהרכב ייתיצב.

לא התכוונתי לESP שבולם את הגלגלים ומייצב את הרכב אוטומטית גם בלי שתלחץ על הברקס.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תוכן חדש...