Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! יש לי פונטו 1.1

אני מחפש להוריד משקל מהגלגל תנופה אצלי במנוע . אני מחפש חרט שיכול לבצע את העבודה וגם לאזן את הגלגל . אשמח לעזרה..

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם מדובר רק בהורדה של משקל מגלגל התנופה, אז חבל להתחיל להתעסק עם זה בכלל, אם אתה מעוניין לשים על הרכב כמה עשרות אלפי שקלים ולשפרו אז זה משהו אחר, מעבר לזה התעסקות עם גלגל התנופה דורשת דיוק ומקצועיות, אתה חייב להביא אותו לאיזון מקסימאלי אחרת ....חבל לך על הזמן כמו שאומרים.

פורסם

אחלה תגובות.

NOT :evil:.

לפותח השרשור, פירוק של הגיר למטרת פירוק גלגל התנופה היא מלאכה מיותרת ומסובכת שממש לא הייתי מתעסק בה רק כדי להוריד מה שניתן להוריד מגלגל התנופה של הפונטו שלך.

חכה להחלפת הקלאצ' הבאה, אז תצטרך לפרק את הגיר בכל מקרה.

השאלה היא כמה ניתן לחרוט מגלג התנופה המקורי, בגלגל תנופה מקורי של מיאטה הצלחתי לגלח משהו כמו 1.2 ק"ג.

שווה, אבל רק אם הגיר כבר בחוץ.

מוטי

פורסם

מוטי, מהתגובה שלך אפשר להבין שיש טעם בדבר, רק העיתוי לא מתאים עד לפרוק הגיר.

לדעתי אין טעם.

אם מדובר ברצון לשפר את הרכב - למה בכלל להשקיע בפונטו 1.1 ?

אוהבים פ-ו-נ-ט-ו ? כן !!!

אז תקנו פונטו חזקה יותר. יש לפחות 5 גרסאות עם ביצועים טובים יותר, במצב מקורי ע"י היצרן, ללא קומבינות שהן פתח לצרות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

שלום לכולם !

אז כן מטרת הורדת המישקל היא להוסיף כוח למנוע בתחום הסל"ד האמצעי.

וכן האוטו עובר סדנת שיפורים קטנה . אני אוהב את הרכב שלי ולא משנה איזה מנוע יש לו .

מוטי לגבי שאלתך לאחר חקר מעמיק בנושא פיאט מאשרת להוריד כ 1.6 ק"ג מגלגל התנופה שלי וגם הורדתי שרטוטים מהיכן להוריד "בשר "הדבר לפי פיאט אמור להוסיף כ10 כוח .

אני אשמח אם תאמר לי היכן אני יכול לבצע את הדבר הזה וכמובן שאני אשמע לעצתך אחכה להחלפת הקלץ ואפילו אקנה גלגל תנופה רזרבי על מנת לא לפגוע במקורי .

ניתן לראות נתוני שיפורים למנוע שלי לכל מי שחושב שמדובר בהמצאה

בקישור :

http://www.chip2race.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=12&sid=05cd14b402d85cd246fadebc04eaa675

תודה

פורסם

אין לי מושג מי מסוגל לבצע ואיפה, אני בכלל גר בלוס אנג'לס.

1.6 ק"ג זה חסכון נחמד במשקל, מה משקל גלגל התנופה במצבו המקורי?

אגב, אל תצפה לחצי כוח חתול אפילו מהגילוח, שום דבר לא משתנה בצילינדרים.. מה שכן, הורדות הילוכים בנהיגה ספורטיבית הופכות למהנות יותר וגם הטיפוס בסל"ד משתפר :-).

מוטי

פורסם
אין לי מושג מי מסוגל לבצע ואיפה, אני בכלל גר בלוס אנג'לס.

1.6 ק"ג זה חסכון נחמד במשקל, מה משקל גלגל התנופה במצבו המקורי?

אגב, אל תצפה לחצי כוח חתול אפילו מהגילוח, שום דבר לא משתנה בצילינדרים.. מה שכן, הורדות הילוכים בנהיגה ספורטיבית הופכות למהנות יותר וגם הטיפוס בסל"ד משתפר :-).

מוטי

אבל...בטיפוס אמיתי , משמע גבעה קטנה או איזה הר - אזי הוא יאלץ להעברת הילוכים מהירה בשביל לשמור על מומנט מספיק!!!

חוץ מזה - הבחור מאמין כי יצליח להוסיף 20% בכוחות הסוס של המנוע :shock:

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אניי מאמין רק באלוהים .. לגבי שאר הדברים זה כתוב במאמרים אז בבקשה תוכלו לקרוא

מוטי . המשקל הכללי עומד על 6 וקצת וניתן להורדה עד 4.7 (ולהשאר בתחום הבריא ) או עד 3.6 ולצאת מהתחום המותר ע"י פיאט.

לך יש יתרון בגלל מיקומך הגאוגרפי . (יש סדנאות למטורפים כמונו) פה בארץ רק רוצים לשחוט אותנו

טוב אם למישהו נוסף יש עצה איפה לבצע אשמח לרעיונות...

פורסם
אבל...בטיפוס אמיתי , משמע גבעה קטנה או איזה הר - אזי הוא יאלץ להעברת הילוכים מהירה בשביל לשמור על מומנט מספיק!!!
ירון - הבחור מגלח 25% ממשקל גלגל התנופה, לא 60% ומנסה לזנק בעליה עם נגרר...

משתמע מהשרשור הזה שגילוח משקל מגלגל תנופה הוא השד בכבודו ובעצמו והרי לא כך הדבר, ההר שמתואר כאן בשלל התגובות הוא עכבר קטן ונבוך שיושב בפינה ולא מבין מה כולם רוצים ממנו.

מוטי

• תוכן חדש...