Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

קודם כל, נתחיל בזה שעשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה חד משמעית.

נסעתי היום בדרך חזרה מאנשהוא והייתה הרבה תנועה.

היה טנדר שנסע דיי לאט וניסה לעקוף משאית שגם נסעה לאט (יחסית).

הייתי בשמאלי, מחכה שהטנדר יתפנה לי מהחיים. ובסוף שהוא עשה את זה,

טיפה האצתי...בערך למאה מאה ועשר. תוך כדיי עקיפה של הטנדר,

הופיעה פתאום ניידת מאחורה, בשמאלי כמובן. דיי מהר האטתי וישר נדחפתי לימני.

ואז הניידת עקפה אותי, נסעה צמוד למשאית שהייתה לפני (דיי קרוב אלי) ואותתה ימינה.

המשאית התחילה לפלוש לשוליים ולהאט. ואני פשוט המשכתי ליסוע.

שתי שאלות:

א. יש מצב שאני אקבל דוח?

ב. (יותר חשוב מהראשון) האם זה נחשב עקיפה בכזאת סיטואציה? כאילו זה לגיטימי להאיץ?

תודה מראש

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

1. לא ברור לי על מה דו"ח. על פניו נראה שלא בצעת שום עבירה (למעט עבירת המהירות הזניחה, שלא נאכפת באופן שתואר).

2. עקיפה של מה? לא הבנתי מה בדיוק קרה - המשאית ירדה לשול הימני והניידת אחריה? רק המשאית ירדה, ואתה עברת בין המשאית לניידת?

לפי הבנתי היה פה אחד משני דברים:

(א) השוטר עצר את המשאית מסיבה כלשהי.

או (ב) השוטר סתם נסע לו בכביש, וכדרכם של שוטרים הוא מעוניין להגיע כמה שיותר מהר לאן שהוא צריך, ולכן הוא נדחף ודוחף רכבים אחרים כדי לפות דרך.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אוקיי...

אני אחדד טיפה.

1. (והפחות חשוב) האם שוטר יכול לתת דו"ח על סמך מה שהוא רואה...כאילו אם הוא נוסע על מאה ואני עוקף אותו... הוא יכול לתת דוח? בלי לעצור אותי כאילו...נגיד ברחתי לו או משהו (נגיד!)

2. (היותר חשוב) התכוונתי באופן כללי. שאני יוצא לעקיפה הכביש עם שני נתיבים או יותר לאותו כיוון.

יש לגיטימציה להאיץ לצורך העקיפה?

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

פורסם

אני מצטרף (ברשותך explotion) לשאלה.

האם שוטר שנוסע מאחוריך ורואה על הספידומטר שלו מהירות גבוהה (והוא נוסע במרחק קבוע ממך, משמע אתה נוסע באותה מהירות) האם הוא יכול לעצור אותי ולטעון שנסעתי מהר גם בלי הוכחות ??(ע"ע ממל"ז...)

תודה

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

YAIROS

חיפוש.

ותשובה חד משמעית לא!

ספידומר זה אינו כלי לחישוב מהירות מדוייקת.

על פניו לא נתין לתת דו"ח תנועה על פי ספידומטר.

פורסם

למה שייתן אם כמו שאמרו מעליי ולא עצר אותך ולא כלום.

מזכיר לי סיפור- חזרתי מטבריה אם אני זוכר נכון כשישנם שתי נתיבים .. מכונית נוסעת לה בנתיב השמאלי (לא זכור הדגם) ומאחורייה משטרה (B4) והמכונית לפנייה פשוט לא חזרה לימין והמשטרה מאחוריה אולי איזה 6-7 דקות. מה זה התפלאתי .. הייתי בטוח שהמכונית לפני המשטרה תקבל דו"ח.

מסקנה- יש גם שוטרים מטומטמים.

פורסם

1. שוטר בהחלט יכול לתת דו"ח מהירות בנסיעה אחרי הרכב הנמדד לאורך מרחק מסויים, יש מכשיר מדידה ("וואסקאר") שעושה בדיוק את זה.

מבחינה משפטית המכשיר הזה הוא לא 100%, ניתן להגיע לעסקאות נוחות בתיקים כאלו.

2. שוטר גם יכול לתת דו"ח על עבירות שאינן מהירות, נניח נסיעה בנתיב שמאלי שלא לצורך, וזה גם נעשה בפועל, אבל די מעט.

הנחיות המשטרה לשוטרים הן לנסוע אחרי הרכב זמן (או מרחק, לא זוכר) מסויים ואם הוא נשאר בשמאלי ולא עקף כלום - אפשר לתת דו"ח.

3. כדי לעקוף מאיצים, ככה זה עובד מן הסתם.

זה כמובן לא אומר שמותר לעבור את המהירות המותרת, אם מסתכלים מבחינת חוק יבש.

מצד שני - רצוי לסיים את העקיפה כמה שיותר מהר, במיוחד כשמדובר בנתיב נגדי. אצלי בעקיפות דרך נתיב נגדי הדוושה ברצפה עד סיום העקיפה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
נראה לי צריך להפוך את הפורום הזה לתמיכה נפשית. או לפורום חרדות.

באחת הסדנאות בהן השתתפתי לפני מספר שנים במסגרת העבודה, אמר המדריך:

אם עשרה אנשים אומרים שאתה שיכור ,אתה כזה גם אם לא הכנסת טיפת אלכוהול לפה.ולמה זה ?!

כי בעצם התנהגותך,גרמת להם לחשוב שאתה שיכור !

עכשיו בוא ותאמר לי אתה ,מאיפה כולם פיתחו חרדות אם לא מהתנהגות של חלק מהשוטרים ?!

:conf:

פורסם
באחת הסדנאות בהן השתתפתי לפני מספר שנים במסגרת העבודה, אמר המדריך:

אם עשרה אנשים אומרים שאתה שיכור ,אתה כזה גם אם לא הכנסת טיפת אלכוהול לפה.ולמה זה ?!

כי בעצם התנהגותך,גרמת להם לחשוב שאתה שיכור !

עכשיו בוא ותאמר לי אתה ,מאיפה כולם פיתחו חרדות אם לא מהתנהגות של חלק מהשוטרים ?!

:conf:

מהמתנדבים?

(תודה על התשובות)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...