Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה לגביי ההצעה של הבחור אלבז? להביא מצבר ולהטעין אותו כל הזמן?
תגיד אתה על כדורים?

אתה משועמם? סתם לשרוף כסף על שטויות?

קנה רסיבר בסכום הזה וסגור את העניין.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אחי.. תמכור את המגבר ותקנה רסיבר חדש של קנווד או JVC יצא לך הרבה יותר משתלם ויותר איכותי..

מילא היית אומר לי שאתה רוצה להרעיד את הבית עם סאב של רכב הייתי מבין.. אבל בשביל מערכת?

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

ספק של מחשב יעשה את העבודה (לא באופן מושלם)

יש לי חבר שהתקין מגבר של לוג'יק -PLX44 אני חושב

הוא חיבר אליו סאב ל מורל 15 אינטש על גיין בקושי פתוח והסאב באמת מפציץ

יש לו ספק ג'נרי פשוט שבערך מספק 28 A

פורסם

עם כבר פתחו פה שרשור על העניין הזה יש לי שאלה...

אני רוצה לעשות את אותו דבר אבל רק עם סאב של רכב

עזבו רמקולים

יש לרסיבר שלי יציאת קדם מגבר

יש לי סאב

ויש לי מגבר שתי ערוצים

מה אני צריך לעשות כדי לחבר אותם לרסיבר?

פורסם
לא עדיף לקנות כבר מצבר של רכב ומטען שלו שאפשר לחבר לחשמל בבית... במקום הספק שעולה ים כסף?

המטען יהיה חייב לספק יותר זרם מימה שהמגבר יצרוך כדי שתהייה טעינה, לכן אנחנו חוזרים להתחלה, שצריך שנאי של 60A לפחות.

תמיר

פורסם

idan707,

אם למגבר שלך יש קרוסאובר פנימי LPF, תצטרך ספק מתח מ - 220VAC ל12VDC עם זרם של כמה עשרות אמפרים תלוי בהספק של המגבר שלך.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

פשוט מחברים כמה ספקים במקביל ...... גג 3 ספקים אתה תצטרך . כול ספק משהו כמו 150 שקל ,זה מסתכם ב 450 שקל +קצת עבודה.

ת'חדש

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

מצבר לא מטעינים בבית.

למצבר יש חומצה ששורפת את העיניים בזמן ההטענה וזה אם אתה כמובן מדבר על מטען רציני

פורסם
פשוט מחברים כמה ספקים במקביל ...... גג 3 ספקים אתה תצטרך . כול ספק משהו כמו 150 שקל ,זה מסתכם ב 450 שקל +קצת עבודה.

ת'חדש

ספק מחשב לא יהיה מסוגל לעמוד בזה, אם תצרוך מספק מחשב 10A הוא יפיק אותם והמתח שלו יהיה כ11.5V שזה לא מצב אופטימלי בכלל בשביל מגבר, ואם תחבר מגבר בגלל הקפיצות הזרם שהוא יצרוך (בקצב המוזיקה) הספק יתנתק ישר.

מגבר של הספק כולל של 300W שזה מסתכם ב 75W ליציאה ב2 אום.

עם חישוב זריז של כול הנצילויות הוא יצרוך כ40A.

תמיר

• תוכן חדש...