Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמות גימור בגולף 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי - מישהו יודע מה ההבדל בגימור בין גולף "בייסיק" ל"קומפורטליין" בשנת 2004? תודה מראש.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

שנת 2004 למיטב ידיעתי הוא מארק 4 כמובן.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

יש פירוט בלוי יצחק.

עקרונית, מבחינה חיצונית אין שום הבדל.

אותה תצורה מכוערת עם פסים שחורים וטאסות.

ההבדלים הפנימיים מתבטאים בריפוד המושבים, הגוון הפנימי שהוא בהיר בדרך כלל ,משענת בין המושבים ובקרת אקלים.

אני ממליץ לחפש ג'נריישן שנותנת הרבה יותר מבחינת איבזור בלי הבדל כספי משמעותי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בשנת 2004 יצאה לשוק גם גולף דור 5.

חבילת קומפורטליין לרכב החתיכי הזה כוללת.

1. משענת ליד בין הנוסע לנהג.

2. משענת אחורית.

3. ריפודים אייכותיים יותר.

4. כיסא נוסע מתכוונן לגובה.

5. שקע חשמלי בבאג'ז לחיבור מקרר לדוגמא.

אני מקווה של שכחתי משהו.

לפרטים נוספים תוכל אולי להעזר בקובץ בקישור המצורף. הדגמים בכול נקראים GL או GLS בכול מקרה תוכל לקבל מידע טכני.

http://www.vw.com/vwcom/content/objects/pdf/golf.pdf

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...