Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגיד אתה מרוצה מהרכב ?

גיר רגי או אוטומט

ישלי אפשרות לקנות אחת

לשאלתך תתחיל בישור קו אם חומרים איכותיים כולל K44

והחלפת לפילטר אין בוקס פתוח.

בולמי קוני מאוד משפעים לטובה באלפאות למינהם.

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

תיקח בחשבון ששיפור משמעותי יעלה כמה אלפי שקלים ואני לא מדבר על להפוך את הרכב למטוס קרב אלא בסך הכול תוספת של כמה סוסים, אתה לא חושב שעדיף כבר להביא רכב אחר שיענה על הדרישות שלך בסכום הזה ?

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם

יש בחולון מוסך פרטי המתמחה באלפא רומאו ובשיפורי מנוע שלהם ואם זה מתאים לך, אז כתוב לי ואתן לך פרטיהם ותוכל לפנות אליהם לקבלת מידע מקצועי ומדויק.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
אני כנראה ישים שני פילטרים פתוחים , אגזוז פתוח , ויחליף את חוטי ההצתה. משהו יודע כמה זה יכול להוסיף לכ"ס . אני ירגיש בשיפור בנהיגה
יוסיף 3-4 כ"ס. אתה לא תרגיש הבדל משמעותי. יתכן שתחשוב שההבדל משמעותי מכיוון שיהיה הרבה יותר רעש. זה הכל. אם אתה רוצה שיפור ביצועים רציני, תהיה חייב להשקיע. קח בחשבון שגובה ההשקעה לא מוצדק. בכסף שתביא קר' יותר גדולים, זוג קמשפטים חמים וכו תוכל כבר להביא מנוע גדול יותר.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...