Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר 214

!FIESTA
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פורד פיאסטה 89 1.1 C ואחרי שחסכתי 35,000 שקל אני מעוניין להחליף אותה באוטו יותר טוב

חשוב לי שהאוטו יהיה אמין יחסית ויראה טוב וכמובן שיהיה ידני, ושיהיה לו כוח (לא כמו האוטו הנוכחי שלי...)

חשבתי על רובר 214 - אוטו ידני, מנוע 1.4, נראה טוב ומכיוון שהוא אירופי אני מתאר לעצמי שהוא די מהנה, אבל אני לא יודע, את זה תגידו לי אתם.

אז מה אתם אומרים?

פורסם
יש לי פורד פיאסטה 89 1.1 C ואחרי שחסכתי 35,000 שקל אני מעוניין להחליף אותה באוטו יותר טוב

חשוב לי שהאוטו יהיה אמין יחסית ויראה טוב וכמובן שיהיה ידני, ושיהיה לו כוח (לא כמו האוטו הנוכחי שלי...)

חשבתי על רובר 214 - אוטו ידני, מנוע 1.4, נראה טוב ומכיוון שהוא אירופי אני מתאר לעצמי שהוא די מהנה, אבל אני לא יודע, את זה תגידו לי אתם.

אז מה אתם אומרים?

חבל על הכסף, יש אופציות הרבה יותר טובות במחיר ...

הרכב לא אמין, שוק גרוע זה מחמאה בשביל הרכב, מילא אם משלמים לך 10K ש"ח אז אולי תשקול לקנות את הרכב ...

הרכב ממש לא אמין, במוסך שעבדתי פרקתי מנוע כזה של רובר, נדהמתי לראות ברגים באורך של כמעט חצי מטר !!!!! לאורך כל הבלוק (הברגים שמחזיקים את הראש מנוע ממשיכים עד התחתית של המנוע) ...

אני לא נהגתי ברכב ולכן אני לא יכול לעזור לך בקטע של האיכויות ניהוג וכו' ...

לפי דעתי לך על איזה פיאסטה חדשה יותר או על איזה 106 XS (יתרון בשנתון גבוה, במיוחד אם אתה נוסע לרוב לבד) או טויוטה סטארלט אם אתה מחפש אמינות ולא אכפת לך שהרכב נראה גרוע מבפנים ומבחוץ (אני לא בטוח אם יש ידנית) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני מסכים איתך

השבוע הרכבתי מנוע לרובר כזאתי ותשמע את הפאנצ ליין.. זה מנוע שני שמחליפים לה בחצי שנה האחרונה

רובר לא ממש בקו אחד עם יצרניות הרכב הגדולות ואתה רואה את זה שאתה מחליף מנוע..

לדוגמא,יש בתחתית הרכב פלגים לשתי חיישנים ושני חוטים באותו האורך ובאותו הצבע, ככה שמתי שאתה מפרק ומרכיב אתה יכול בלי כוונה לחבר את הפלג הלא נכון לחיישן גלגל תנופה במקום לחיישן המתאים. אין אף יצרן רכב שאני מכיר שעושה שני פלגים זהים צמודים זה לזה עם אותו אורך חוטים, זה מראה כמה התיכנון שלהם לקוי וזה רק דוגמא קטנה.

מפנים האוטו מפנק אבל ככה הוא חרא של אוטו שקונים אוטו בחצי ממחיר מחירון.

"יש לך אולי 7 שקל להגיע לבאר שבע??"

פורסם

חפש פ'זו 106 (98 נכנסת בתקציב)

פורד פיאסטה 1.3 או 1.25 (השניה עדיפה)

אופציות נוספות - רנו קליאו.

אם אתה רוצה בעיקר אמינות יש למכירה בידיעות מאזדה 121 יד 1 97, עם 70K

מבקשים עליה 35K.

פורסם
בתקציב הזה אני יכול לקנות פ'זו 106 ראלי? שמעתי שהם ממש טובות

תודה לכל מי שהזהיר אותי...

אם שמעת עליה אז היא לא בשבילך ...

מכיוון שיש לה שלדה מטורפת :lol::roflmao:

טוב, עכשיו ברצינות. איך בדיוק עברת מרובר 214 לרעלי ???

אני ממליץ על משהו הרבה יותר מתון מרעלי. 106 XS או 205 1400 סמ"ק או פיאסטה חדשה יותר יעשו את העבודה כמו שצריך, רק תקח בחשבון שיכול להיות שיהיה קצת קשה למצוא אחת שמורה כמו שצריך ושהאמינות לא תהיה מוחלטת מכיוון שאחרי הכל מדובר ברכב שכבר 5 שנים לפחות על הכביש ....

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...