Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

alpine 9845 Vs pioneer 6850

133hp
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או

alpine 9830

השניים הראשונים פשוט מאוד קרובים במחיר...

השני אני קונה משומש שעבד יותר משנה במחיר שיותר זול מהשניים הראשונים.

תודה!

פורסם

אני בעליו הגאה של אלפיין 9830 הוא בעל פיונקציות הקרובות לסדרות ה33-35 הוא האח הקטן בעל קצת פחות פיונקציות...אבל יש לו המון פונקציות חיוביות המכשיר לא רואה ממטר שום פיוניר מסדרה 6 או 7 ממש ממולץ אם יש לך תקציב בישבילו אז לך עליו אתה לא תתכאזב אומנם ללימוד לתפעל אותה יקח זמן וזה לא קל אבל אחרי זמן מה אתה תבין(כמו ידני ברכב)...ה9845 לא כמו ה9830 לכן אני ממליץ על ה9830 מנסיון ולא ממליץ מתוך ניסיון על פיוניר:-P

פורסם

לא שווה להסתכן,

קח 6850 חדש עם אחריות -עדיף מאשר אלפיין שכבר עבד זמן מסויים.

זה לא שה6850 הוא גרוע -

המכשיר פשוט אדיר- הוא יותר טוב מכל סדרה 7 שיש עד היום,

הוא יותר טוב מה770 , יותר טוב מה7750 .

עצתי, קח חדש,

אלא אם כן יש הבדל גדול במחיר (ואני לא מדבר על 300 ש"ח...)

ZZR

פורסם

אני לא חושב שאפשר להשיג- 9845 זה דגם של 2005

אני מאוד מרוצה ממנו.

לך תשמע אותם, זה כבר עניין של טעם וחצי מהפורום יגיד לך פיוניר והחצי השני אלפיין

לדעתי הפיוניר יותר משוכלל ויפה ואלפיין נשמע יותר לטעמי.

בכל מקרה שניהם מכשירים טובים.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

גם אני לא מיזמן היתלבטתי בין המכשירים האלה, דיברתי אם הרבה אנשים בנושה הזה ובסוף שמתי באוטו את ה 6850 ואני שמח שהחלטתי ככה, מכשיר ברמה גבוהה אם אקווליזר 7 ערוצים שליטה על חיתוכים. בהתחלה התקנתי אצלי את ה 9845 ולאחר מיכן את ה 6850, כיוונתי אותם והכל והפיוניר לא ידר מהאליפיין באיכות ביכלל.

בקיצור ממליץ על ה 6850

אחרי הכל אני לא יודע את הטעם שלך במכשירים אז על מה שתיבחר תיתחדש.

פורסם

תרשו לי לחלוק על כמה תשובות שלכם .

נתחיל באלפיין שקודם כל בראש ובראשונה מה שחשוב להם זו האיכות לכן לא סתם מכשיר של אלפיין עולה כמו שהוא עולה להבדיל מפיוניר שייש להם כל מיני פונקציות שלא נפרט מה הן וכל מיני תצוגות של דולפינים וכדומה וכשאתה קונה מכשיר מסוג זה אתה משלם על השטויות שפיוניר שמים להם ורק אחרי כל הכיוונים שאתה עושה למכשיר עם כל שונוי הפאזות והאקולייזרים , רק אז אתה מתחיל להתקרב לאותה איכות שהאלפיין מוציא עוד לפני שעשית לו את הכיוונים הדרושים .

סה"כ פיוניר מכשירים טובים מאוד ואמינים , השאלה היא מה אתה מחפש , אם זה פונקציות ותצוגות למיניהם כמו שפיוניר מציעים אז לך על פיוניר , אבל אם חשוב לך האיכות אל תחשוב פעמיים וקנה מכשיר של אלפיין .

ובלי שום קשר לאו דווקא רק אלפיין אם אתה בקטע של איכות , יש לך בנוסף גם מכשירים של קלריון (אמנם לא יפים כמו פיוניר ועוד , אבל האיכות שלהם טובה בהרבה ) , גם מכשירים של נאקאמיצ'י מאוד איכותיים אבל מאוד מכוערים .

פורסם

האיכות חשובה לי מעל לכל.....

האלפיין מפתה (950 שקל)

בקלריון אני מעדיף לא לגעת (למרות שב-SG אלקטרוניקה יש לי מחירים קטלניים)

השאלה העיקרית פה היא איזה מכשיר עדיף? כמובן שצריך לקחת בחשבון שהאלפיין היה בשימוש שנה...

דרך אגב אני מדבר על דגם 9830 ולא על 9845.

שאלה קטנה בפיוניר הפאנל מתכוונן חשמלית?

תודה!

פורסם

נתחיל באלפיין שקודם כל בראש ובראשונה מה שחשוב להם זו האיכות לכן לא סתם מכשיר של אלפיין עולה כמו שהוא עולה להבדיל מפיוניר שייש להם כל מיני פונקציות שלא נפרט מה הן וכל מיני תצוגות של דולפינים וכדומה וכשאתה קונה מכשיר מסוג זה אתה משלם על השטויות שפיוניר שמים להם ורק אחרי כל הכיוונים שאתה עושה למכשיר עם כל שונוי הפאזות והאקולייזרים , רק אז אתה מתחיל להתקרב לאותה איכות שהאלפיין מוציא עוד לפני שעשית לו את הכיוונים הדרושים .

סה"כ פיוניר מכשירים טובים מאוד ואמינים , השאלה היא מה אתה מחפש , אם זה פונקציות ותצוגות למיניהם כמו שפיוניר מציעים אז לך על פיוניר , אבל אם חשוב לך האיכות אל תחשוב פעמיים וקנה מכשיר של אלפיין .

ובלי שום קשר לאו דווקא רק אלפיין אם אתה בקטע של איכות , יש לך בנוסף גם מכשירים של קלריון (אמנם לא יפים כמו פיוניר ועוד , אבל האיכות שלהם טובה בהרבה ) , גם מכשירים של נאקאמיצ'י מאוד איכותיים אבל מאוד מכוערים .

איזה שטיות חבל על הזמן. כיוונים שמיוונים.

יש לך מושג מה זה?

מה קשור ביכלל כיוונים של מערכת ל"מתקרב לאיכות של אלפיין" מה זה קשור?

"איכות, איכות" כמה פעמים אני רואה את המילה הזאת בפורום ו רושמים אותה סתם.

יש לך ניסיון אם לפחות איזה 6 או 7 רדיו דיסקים מחברות שונות לפחות אלפיין ו פיונייר?

נו באמת.

אנשים כל השאלות הלאה על איזה רדיו דיסק ליקנות בתווך המחירים של 1000 שקל זה לא

רלוונטי חייבים לשואל שאלות ספיציפיות. מה יש במכשיר מה אין. מה בישבילך זה טוב מה אתה מצפה.

אתה לא תבדיל בין ה"איכות" הפופולרית הזאת. לכל מכשיר יש את המינוסים שלו.

אני למשל הייתי נזהר מפנלים חשמליים של פיונייר כי היה לי ניסיון רע אם הדבר הזה ו לא רק לי.

פורסם

אני חייב לציין שאני מרוצה מהדולפנים שלי!!

אתה יודע כמה עולה דולפין בימנו??

במיוחד ציבעוני.

אכשיו בקצרה ולעניין כול הדיבורים האלה בקשר לאיכות , מעניין מאוד לעשות לך בדיקה לשים אותך באוטו אם אותה מערכת ולשנות כמה פעמיים את הרדיו דיסק ולראות אם תוכל להבדיל את האיכות של האלפיין מול הדולפין היפה שלי.

ליאור

פורסם
אכשיו בקצרה ולעניין כול הדיבורים האלה בקשר לאיכות , מעניין מאוד לעשות לך בדיקה לשים אותך באוטו אם אותה מערכת ולשנות כמה פעמיים את הרדיו דיסק ולראות אם תוכל להבדיל את האיכות של האלפיין מול הדולפין היפה שלי.

ליאור

כן ואני גם מוכן להתערב איתך , היו לי מספיק פיונירים באוטו גם סדרה 9 שנחשבת לטופ שבטופ ( במקצוע שאני עוסק בו אני יכול לשים כמעט כל מכשיר שאני רוצה ,כך שפיוניר לו מהווה בעיה בשבילי )

כיום יש לי אלפיין ולא דגם ממש רציני ובעת ההחלפה מהפיוניר לאלפיין יש הבדל רציני .

פורסם

למרות ההבדלים באיכות הייתי קונה את הפיוניר ורק בגלל עניין האחריות

רדיו דיסק בן יותר משנה שאתה לא יודע מה עשו לו נשמע לא אמין בשיא לך על חדש .

ולי יש פיוניר סדרה 7 ואני מרוצה עד מאוד על המכשיר

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם
כן ואני גם מוכן להתערב איתך , היו לי מספיק פיונירים באוטו גם סדרה 9 שנחשבת לטופ שבטופ ( במקצוע שאני עוסק בו אני יכול לשים כמעט כל מכשיר שאני רוצה ,כך שפיוניר לו מהווה בעיה בשבילי )

כיום יש לי אלפיין ולא דגם ממש רציני ובעת ההחלפה מהפיוניר לאלפיין יש הבדל רציני .

הפתרון לבעיה הזאת פסיכולוג יכול לפתור!

אני אומר עוד פעם לא תשמע ההבדל בין סדרות גבוהות של פיונר לאלפיין באותו המחיר או באותו הרמה!

ליאור

• תוכן חדש...