Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

700 שקל בשביל MT22?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים.

היום התקשרתי לחנות מפעל של מורל בשביל לשאול כמה יעלה לי לקנות מהחנות מפעל.

לא יודע איך הם הגיעו למחיר הזה ,אבל הבנדאם אומר לי בלי בושה 700 שקל.

אני שואל אותו איך זה שבחניות הטוויטרים נמכרים ביותר זול ,הוא משיב כנראה שהם חותכים מחירים.

למישהו יש הסבר?

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן.

למורל כמו לשאר היבואנים הרשמיים יש מחירי מחירון מומלץ לצרכן.

ובד"כ הם ימכרו מכך לצרכן.

הרי זה ממש ברור שיש להם אינטרס שהחנות תמכור ללקוח ולא המפעל עצמו כי אם לא זה ניגוד אינטרסים מובהק.

under construction..

פורסם

פומפה מוכרים ב500 שקל (שגם זה מאוד יקר לעומת המכירה הקבצותית שהתבטלה)

לפי מה שהבנתי, הMT22 עולים משהו כמו 250-280 שקל אך פומפה מכפילים את המחיר.

בדיוק כמו שאפשר למצוא בארץ את הZ4200 ב1100 שקל אך פומפה מוכרים את המגבר הזה ב1900 שקל.

חבל ואין עוד מקומות לקנות MT22 בארץ.

פורסם

500 זה המחיר של הטוויטר הזה,הוא טוויטר ששווה כל שקל וגם 700 שקל הוא שווה.

בכל אופן פומפה מוכרים אותו במחיר טוב מאוד ולא יקר.

אתה יכול לעשות לבד את החשבון אם זה טוויטר מסט שעולה בערך 2200-2300

פורסם
פומפה מוכרים ב500 שקל (שגם זה מאוד יקר לעומת המכירה הקבצותית שהתבטלה)

לפי מה שהבנתי, הMT22 עולים משהו כמו 250-280 שקל אך פומפה מכפילים את המחיר.

בדיוק כמו שאפשר למצוא בארץ את הZ4200 ב1100 שקל אך פומפה מוכרים את המגבר הזה ב1900 שקל.

חבל ואין עוד מקומות לקנות MT22 בארץ.

אז הבנת לא נכון, אתה טועה, מטעה את הפורום ובכך יוצר בלבול לגבי מחירים.

אם אין לך מושג על מה אתה מדבר(וברור שאין לך) עדיף של תגיד דבר.

כפי שכבר אבי כתב לך, הטוויטר הנ"ל הוא מתוך סט שעולה מעל2300 ש"ח, תעשה לבד את החושבים .

ניר

under construction..

פורסם

המחיר שאני יכול לסדר זה 400 ש"ח כולל מע"מ לזוג.

אם תיהיה קבוצה דיי גדולה אז תיתכן עוד ירידה במחיר.

לפי מה שהבנתי, הMT22 עולים משהו כמו 250-280 שקל .
תראה לי מאיפה אתה קונה במחיר כזה? אני בתור עובד בחנות יכול לומר לך שהחנות לא מקבלת מחיר כזה.
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

green monster, עם כל הכבוד, האמנם טעיתי אבל לא כל מה שהשאר אומרים הוא תמיד נכון ולכן ההתנפלות הזאת היא מיותרת.

כל מה שכתבתי זה מה שהבנתי, לא כתבתי שאני 100% בטוח בזה.

בסך הכל בדיוק כמו פותח הטרד הייתי מעוניין בלמצוא MT22 במחיר טוב ומעולם לא אמרתי שזה לא שווה את הכסף, כנל לגבי הסט. סך הכל ניסיתי למצוא את זה במחיר יותר זול ממה שיש בפומפה מכיוון שכמו הרבה אנשים במדינה שלנו, אני לא עשיר אבל אם כן הייתי, בכייף הייתי מוציא 500 שקל על מוצר של מורל (ואפילו מעבר לזה).

ולהבא, אם באמת אכפת לך שלא אטעה את חבריי הפורום, שלח לי הודעה בפרטי ונסגור את זה שם.

כפיר

פורסם
המחיר שאני יכול לסדר זה 400 ש"ח כולל מע"מ לזוג.

אם תיהיה קבוצה דיי גדולה אז תיתכן עוד ירידה במחיר.

תראה לי מאיפה אתה קונה במחיר כזה? אני בתור עובד בחנות יכול לומר לך שהחנות לא מקבלת מחיר כזה.

קצת בעייתי לא?????

אני בטוח שאתה לא רוצה שכל העוסקים בתחום זה ייפרסמו ימכרו ויעשו מהפורום שוק נכון?

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

המחיר שחנויות מקבלות את הטויטרים נע מ340 ומעלה וזה אחרי בירורים ארוכים!

כמו שכבר פירסמתי אנחנו מתארגנים לקנייה קבוצתית של הטויטרים הנ"ל... כרגע אנחנו 4 אולי 5 אנשים וזקוקים לעוד 5 אנשים כדי להוציא את כל העסק לפועל.

המחיר שקיבלנו לדעתי לפחות הוא מחיר ממש טוב ומי שרוצה עוד פרטים מוזמן לפרטי כי זה לא המקום לפירסומים...

פורסם

קצת בעייתי לא????? מספיק סימן שאלה אחד,אני מבין גם כך.

אני בטוח שאתה לא רוצה שכל העוסקים בתחום זה ייפרסמו ימכרו ויעשו מהפורום שוק נכון?

לא הבנתי מה הבעיה שלך פה? זה שאני עובד בתור מתקין ומנסה לעזור לאחרים אז זו זכותי(תאמין לי שלי אין שום רווח מזה ובמיוחד לא לבעל החנות שבה אני עובד).

אם יש לי הזדמנות להשיג כמות במחיר זול שלא דרך היבואן ולנסות לעזור לחברי הפורום אז למה לא לעזור?

אם לא רוצים פה את עזרתי אז תגידו אני לא אעזור יותר.

אם הכוונה שלך הייתה שפורום זה לא למכירות,אז לא לזה הייתה כוונתי,אתה יכול לשאול הרבה אנשים שמכירים אותי שאני לא מאותם האנשים שמנסים למכור ולהרוויח כמה שיותר על אחרים,אני תמיד מנסה לעזור כמה שיותר.

אם ההודעה הזו לא לרוח הפורום אז בבקשה למחוק אותה-תודה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

שמעו חברים הרבה זמן לא רציתי להגיב למחיר הטוויטרים בשוק...אבל אני חייב להגיד שאני אירגנתי את הטוויטרים האלה ב290 שקל כולל קבלה וכול העסק... בהתחלה חשבתי שזה יבוא מפורק מי סט ואז גיליתי שזה בא עם קרטון מהודר וחוברת ועד היום הם עובדים אצלי ואני ממש מרוצה....עוד לפני שנה בא חבר/מתקין אחד ואמר לי בוא תביאי לי טוויטרים במחיר הזה אנחנו לא מקבלים במחיר הזה אז אתה תשיג וכן הישגתי....

אם אני לא טועה הבחור מימנו אני הישגתי מחיר כזה עובד עם כמה חניות אודיו בצפון לכן הם אפילו לא האמינו לי עד שראו...

אז להגיד אין מצב זה שטות כי עד היום יש...

לצערי אני לא יכול לפרק יותר מידי על הבן אדם כי הוא ספק לחניות והכול נישמר בסוד ביני לבינו...

פורסם

אדי אז למה אתה כותב לנו את זה ?,בשביל שנתבאס שאנחנו לא יכולים להשיג במחיר טוב את הטוויטרים?

ולאבי B איך אתה יכול להגיד שהטוויטר שווה 700 שקל ,אם הסט הזה שווה 1000 שקל? .

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

פורסם

להפך שתהפכו את העולם כדי להשיג משהוא במחיר זול כמו שאני הפכתי אז.....שמעו אני ינסה לברר מה קורה איתו עכשיו ומה המחירים היום וניראה מה קורה...

פורסם
אדי אז למה אתה כותב לנו את זה ?,בשביל שנתבאס שאנחנו לא יכולים להשיג במחיר טוב את הטוויטרים?

ולאבי B איך אתה יכול להגיד שהטוויטר שווה 700 שקל ,אם הסט הזה שווה 1000 שקל? .

וואלה יאללה אני קונה היבריד ב 1000 שח תביא לי אפילו שתיים אני ישים אחד אל הראש במחיר כזה!

ליאור

• תוכן חדש...