Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי לנסר 93 האוטו מגיעה עם 4 וחצי אינץ' בדאשבורד. ככה שזה לא לפה ולא לשם

חשבתי על לעשות בניה בדלתות ל-6.5 אינץ'

מישהו יודע מה המחיר בערך של הבניה? אני לא רוצה שהיא תהיה הכי יפה שבעולם. שיראה טוב לא יותר מזה....

פורסם

אני חושב שזה יעלה לך בין400-600 שקל :roll:

לכל צד

תנסה לעשות את זה לבד:wink:

יהיה לך גם מעניין וגם תלמד:wink:

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

תעשה לבד, זה לא כזה ביג דיל, אני עשיתי ואני מרוצה, התחלתי מאפס, בלי נסיון וידע קודם.

הקישור לפרוייקט שלי אצלי בחתימה למטה.

בהצלחה :-)

E46 330CI

פורסם

תעשה לבד, זה לא כזה ביג דיל, אני עשיתי ואני מרוצה, התחלתי מאפס, בלי נסיון וידע קודם.

הקישור לפרוייקט שלי אצלי בחתימה למטה.

בהצלחה :-)

למה אני לא רואה את סוף הבנייה שלך?

פורסם

לי הייתה לנסר 92 וגם אני לא הסכמתי להיות עם 4 אינץ מקדימה אז הלכתי למתקין (ניסים בלילה בחיפה ) והוא חתך לי את הפלסטיק וגם קצת מהמתכת של הדלת והכניס רמקולים 6וחצי ...

לאחר שהחלפתי תקומפוננט אצל חבר טוב שהוא גם מתקין.... הוא אמר לי שהוא יעשה לי בנייה חדשה הוא לקח MDF חתך אותו בצורה כמו ביצה (לקח מידות מהרכב ע"י קרטון ולפי זה הוא חתך) אח"כ לקח לבד והדביק לשני החתיכות (לפני זה הוא עשה חורים לרמקולים בMDF? ) ואז ע"י 4 ברגים חיזא את זה לפלסטיק ולברזל הפנימי של הדלת .... זה היה כמובן הרבה יותר יפה ומקצועי מאשר לראות את הפלסטיק הגבהה שהמתקין הקודם שם ...

הוא לא לקח לי על זה כסף בגלל שהוא חבר שלי אבל זה גם לא כזה קשה לביצוע ...

פורסם

בלי שום קשר לסוף הבנייה

הת'רד של מאזאפאקה, אפשר לכנות אותו יסודי - משום שהוא שאל כמעט כל שאלה אפשרית בנוגע לתהליך של מתחיל... (שלא תטעו - אני גם רואה את עצמי כמתחיל מוחלט בתחום הזה)

אם אתה כן מחליט לגשת לפרוייקט בעצמך - תקרא כמה שיותר ת'רדים בנושא הזה

תחפש פיברגלאס+בטיחות - בעיקר בכדי ללמוד את הדברים שישמרו על הבריאות שלך!!!

ובהצלחה מה שלא תחליט...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן ממ"ד, מרחב מוגן, קשה מאוד להאמין.. וזה שרוב העסקים סגורים גם מאוד מאוד מוזר..

בכל אופן הנה מספר תמונות, אתה מוזמן להעביר ביקורת מר מייקל ג'ורדן 01

1107061517mi3.th.jpg

1107061518tb6.th.jpg

אני לא מרוצה 100% כי יצא לי תפר לא כמו שרציתי שיצא, לכן אני מתכוון לקלף את זה ולתת לרפד שיעשה את זה כמו שצריך.

E46 330CI

• תוכן חדש...