Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הכנסתי את הסובארו [מודל 88 GL] לטסט והיא נפלה בכמה סעיפים,אשמח לקבל הצעת מחיר לחלפים +עבודה במוסכים המומלצים על ידכם באיזור רמלה רבתי.

הממצאים הם:

502 מערכת היגוי\נזילות

504 תפוחי הגה

505 חופש הגה

509 ציריות וגומיות שמאל

--נזילות שמן

406 בלם שרות לקוי.

האם מסוכן לנסוע כך בנתיים,עד יום שישי שהרכב יכנס למוסך נבחר?

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אם החופש נובע מהתפוחים אז חצי נחמה, זוג תפוחים יעלו בסביבות 120 ש"ח.

נזילות תלוי מאיפה, אם זה המסרק עצמו אז יש צורך בשיפוץ שעלותו לא ידוע לי.

ציריה משופצת 180 ש"ח.

עלויות של עבודה כל אחד קובע אחרת.

פורסם

אז ככה:

מערכת היגוי נזילות -150 ש"ח, החלפת אטם תחתון של ההגה.

תפוחי הגה+תפוחי פרונט - כ 300 ש"ח.

צירייה - 175 ש"ח שיפוץ קומפלט כולל גומיות,אני הייתי משפץ בדרך כבר את 2 הצדדים כם גומיות חדשות.

בלם שירות לקוי - צריך לראות אם מדובר בכיוון בלבד.

לפי דעתי ,800 ש"ח במוסך טוב (אם תצטרך באיזור הצפון אני יכול לעזור לך)אתה סוגר הכל ויש לך שקט נפשי לכמה שנים.

פורסם

תודה,אני מאיזור המרכז.

היום נכנסתי למוסך אצלנו דורשים בסביבות 750 ש"ח,אך אני רוצה המלצה למוסך טוב באיזורי.

תודה רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

750 כולל 2 ציריות או רק אחת?

כולל שיפוץ ציריה או רק החלפת גומייה?

כולל מע"מ או בלי?

המוסך שלי נמצא בקריות, לאור המצב העגום שבקריות עכשיו, אני הייתי חושב פעמיים אם להגיע מהמרכז , אך במצב רגיל, זה שווה את הנסיעה, בלב שלם אני יכול לאמר לך,בכל אופן פרטים בפרטי אם תרצה.

המחירים שאמרתי לך כוללים מע"מ ועבודה והכל.

לילה טוב.

• תוכן חדש...