Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי בעיה, כשאני מתחיל את הנסיעה במעבר מהילוך ראשון לשני אני מרגיש מין בעיטה כזאת. התופעה הייתה פחות חזקה (כמעט ולא מורגשת) לפני שהלכתי למוסך ששם הוא החליף לי שמן גיר. כאשר שאלתי במוסך למה התופעה החמירה לאחר החלפת השמן אז הוא אמר שכנראה הבעלים הקודמים (קניתי את הרכב לא מזימן) סמו תוסף לשמן גיר וזה מה ש"ריכך" את העברת ההילוכים... בכל מיקרה אני צריך יעוץ לגבי מה ניתן ליבדוק/לעשות וכמה כל זה יעלה?

פורסם

אם היא הייתה לא מורגשת עם התוסף, פנה אל הקונה תשאל אותו בדיוק. ותעשה אותו דבר, החלפת הגיר האוטומטי כרוכה במחיר של אלפי שקלים.

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
פורסם

חשבתי על זה... הבעיה היא שבומסך הוא לא המליץ אל תוסף לגיר כי "זה לא טוב לגיר" ויכיול להיות שזה יגמור אותו לגמרי... בגלל זה אני שואל אם יש פתרונות אחרים, האם באמת דרוש שיפוץ גיר וכו'?

פורסם

תושבות בדקת ?

בדוק תושבות ימין ושמאל. הן החשובות בחבורת התושבות.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...