Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"טופ גיר" ישראלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קהל היעד העיקרי יהיה נהגי גוש דן, לכן במקום "טופ גיר" התכנית תקרא "ראשון-שני-ראשון-שני".

אני הכי מצפה לפינת a star in a reasonably priced car, שבעברית תקרא "סטאר ברכב לא משופר", ורכב המבחן יהיה פיאט אונו. בקרוב - צביקה פיק מרים גלגל בסיבובים; ננסי ברנדס מפתיע את כולם וקובע שיא מסלול; אברום בורג לא מצליח להכניס לשני וקובע שיא שלילי; סבלימינל מרסק את המכונית על גדר המנחת.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
הנה כבר נפילה ראשונה,מה לאלי אילדיס ולמוטוריקה?!

נ.ב. איפה מגישים מועמדות לתפקיד נהג המבחן המסתורי?! :hihi:

you want to be the stig ?

לא נראה לי...

אתה טוב בלהיות.. עילם ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני יוצא מנקודת הנחה שהתוכנית תידמה לקודמותיה - כלומר לתוכנית ה"ספורט המוטורי" - 10G.

אולי אפשר להרים כאן בארצנו פרוייקט שיוכל להביא להתקדמות הספורט המוטורי בארץ, אבל הדרך בכלל עוד לא סלולה - יש לנו עוד דרך ארוכה ועל פי דעתי (ואני אומר זאת שוב, על פי דעתי בלבד) - אם התוכנית תהיה דומה ל-10G, לא נגיע רחוק. כמובן שאני נשאר קצת אופטימי ומקווה לתוכנית על רמה, אבל לטעמי, הסיכויים קצת נמוכים.

פורסם

איציק901,

הסטיג הוא בתפקיד הסטיג.

all we know is, that he was raised by dosim in the meha hashearim and now he is able to fly.

:shock:

למרות זאת, שתפקיד הסטיג כבר תפוס (דע - ע"י הסטיג עצמו!!!)

לתפקיד הגמד, הענק, והלא קשור, נשארו מקומות פנויים. (וכנראה שתפקיד הכלב נתפס ע"י שוקי המיתלוגי)

בהצלחה.

פורסם
הלוואי, סופסוף תוכנית רכב ישראלית אמיתית.....

רק חבל שרק עכשיו, בכל העולם כבר יש....רק בארץ זה נזכר להגיע....

אבל טוב עכשיו מאף פעם!

אני חושב שהחלוצה הייתה "על גלגלים" עם דניאל פאר בערוץ 1, אי שם בתחילת ה 90... מישהו זוכר?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה הקשר של אילדיס למוטוריקה? לפי הידוע לי הוא נוהג על אימפרזה STI. אז כנראה שהוא בקטע ;-)

האם הוא יהיה מנחה טוב? כידוע, הנבואה נתנה לשוטים ולכן כדאי לחכות לתשובתם של ילדי-החופש הגדול המשועממים....

פורסם

Can't wait to see all about the mazda 3 leasing....

אם אין כסף ואין משאבים, אין מכוניות, אין כבישים, אין מסלול, אין כלום בעצם, אז למה לעשות פאדיחות.

עם כל זאת, מאחל להם בהצלחה.

פורסם

אפרופו תרגומים באגו,

מי שראה בנשיונל גאוגרפיק על התרסקות מטוס, גילה שהמטוס התרסק כי הטייס לא הפעיל את ה "משבש" שמאיט את המטוס.

משבש הוא כמובן - ספויילר

פורסם

ואללה...סוף סוף לראות קצת משהו ישראלי...

אישית התלהבתי מכמה מהרכבים שראיתי בג'מיקאנה האחרונה ממעודון ה 5

אפשר לעשות עליהם כמה תכניות (טריומף טי אר 6, יגואר אקס קי)

ויש גם מכוניות ספורט לא רעות...הכל יחסי כמובן...

אני מפרגן..יאללה בכיף

חיים רק פעם אחת...

פורסם

יש לי רעיון: במקום לבדוק מי המכונית המהירה על מסלול, לקחת גנב רכב ולבדוק תוך כמה זמן הוא מעביר רכב מנק' A בישראל לנק' B ברשות (יתכן שבדרך גם יירו בו וזה יתרום לרייטינג :-P).

פורסם
איציק901,

הסטיג הוא בתפקיד הסטיג.

all we know is, that he was raised by dosim in the meha hashearim and now he is able to fly.

:shock:

בהצלחה.

LOL :lol: מה קשור דוסים ומאה השערים?! בגלל שאני מירושלים ?!

you want to be the stig ?

לא נראה לי...

אתה טוב בלהיות.. עילם ?

מה זה עילם?

• תוכן חדש...