Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, התקשר אלי חבר עם פיזו' 306 מנוע 1800 שנת 95 הזרקה ,גיר אוטומט,והוא מסובב את הסוויטש כדי לכבות את הרכב והוא לא נכבה, יש למישהו מושג מה לנתק כדי שיכבה?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אם הרכב הוא עם הילוכים ידניים אז שישלב להילוך חמישי, בלם יד מורם, רגל ימין לוחצת על דוושת הבלם ושישחרר רגל שמאל מדוושת המצבר והמנוע יקפוץ ויכבה.

כעת יש לנתק כבל מצבר אחד (רצוי שלילי) כדי למנוע פריקת המצבר בגלל תצרוכת חשמל עקב התקלה.

בבקר שירכיב בחזרה את כבל המצבר, יניע המכונית ויסע למוסך/חשמלאי.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

בחלק מדגמי פיזו בשנתונים האלה ישנו משבת בתוך תא המנוע.

לחצן שמכבה את משאבת הדלק.

המיקום שלו הוא בדופן שמאל בתוך תא המנוע אם אתה עומד מול האוטו.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

יש דרכים יותר פשוטות ובטוחות מלהקפיץ הילוך, לא?

אפשר לחנוק את הכניסה של הפילטר אויר עם היד או לנתק את הכבל של הקויל (רצוי עם יד עטופה במשהו כדי לא לחטוף זץ)

פורסם

תודה רבה לכולכם, רפי הרכב אוטומט, בגלל זה שאלתי...

הכפתור המשבית את משאבת הדלק יגרום לכך שהוא לא יוכל להניע אחר כך ?

מכל מה שרשמתם הכי הגיוני נראה לי הכבל של הכויל, השאלה היא מה גורם לזה , כלומר אם זה הסווטיש , האם כאשר נכבה את הרכב הוא לא יניע יותר?

פורסם

טוב חברים שמעו הבחור הגיע אלי עכשיו, לפי דעתי לא ניתן לחנור את הכניסה לפילטר האוויר בגלל שצורתו מרובעת ויידרש כלי די גדול כדי לעשות זאת.

בנוסף אנחנו לא מצליחים לזהות את הכניסה לכויל ,שלא לדבר על הכויל עצמו, אני מזהה את 4 היציאות מהמפלג .

מישהו יודע להכווין אותי אל הכויל במנוע 1800?האם ניתן לנתק מינוס וכך יכבה הרכב בבטחה ללא גרימת נזק?(הרכב מוזרק).

שמעו לא נעים ללחוץ אבל זה די דחוף הדלק אוזל....

פורסם

על מנוע עובד לא יקרה כלום אפילו אם תוריד גם את הפלוס.

אמור להגיע לאמצע המפלג חוט מרכזי שהולך מהכויל.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

אתה מתכוון שהרכב לא יכבה אם אני אנתק את המצבר?

האם הכבל מהכויל נכנס מהדופן של4 יציאות חוטי ההצתה במודל הזה?

פורסם

ידעתי חשבתי על זה בגלל זה שאלתי כדי להיות בטוח.

רפי זיהיתי מעקף שחובר ע"י מוסכניק חאפר שעוקף את הקודן של הרכב מה יקרה אם אנתק את המעקף?

איך ניתן לכבות את הרכב בכל זאת ? האם לנתק 2 או יותר מחוטי ההצתה ?

פורסם

אני לא יודע איך זה ב306 .. אבל נסה לנתק אחד מחוטי ההצתה ההולכים לפלאגים ואני מאמין האוטו יכבה.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

חוט אחד לא יגרום לרכב לכבות, אלא רק לעבוד פחות עגול. אפילו שניים. למעשה, זה מה שעושים אם חושדים שציל' אחד לא מקבל ניצוץ. מנתקים כבל אחד בכל פעם ובודקים איך המנוע עובד בלעדיו.

ולפי חישובי, הרכב דולק בחניה כבר לפחות שעה וחצי. בקצב הזה ייגמר הדלק לפני שתחליטו מה לעשות...

זה נורא פשוט - כדי לעבוד המנוע צריך אויר, דלק וניצוץ. צריך לנטרל אחד מהם. הכי פשוט לדעתי זה לנתק את הכבל המרכזי מהקויל או את כל הכבלים מהפלאגים.

ונשמח לשמוע עדכון על מה עשיתם ומה גילה המוסך לגבי הבעיה.

פורסם
טוב חברים שמעו הבחור הגיע אלי עכשיו, לפי דעתי לא ניתן לחנור את הכניסה לפילטר האוויר בגלל שצורתו מרובעת ויידרש כלי די גדול כדי לעשות זאת.

בנוסף אנחנו לא מצליחים לזהות את הכניסה לכויל ,שלא לדבר על הכויל עצמו, אני מזהה את 4 היציאות מהמפלג .

מישהו יודע להכווין אותי אל הכויל במנוע 1800?האם ניתן לנתק מינוס וכך יכבה הרכב בבטחה ללא גרימת נזק?(הרכב מוזרק).

שמעו לא נעים ללחוץ אבל זה די דחוף הדלק אוזל....

כניסה מרובעת ?

נשמע מעניין.

פרק את הפילטר (הדבר המרובע) ושים יד על הפתח של היניקה.

עדיף שלא יגמר הדלק , כי המשאבה עלולה להישרף.

המעקף של האימובילייזר לדעתי קשור רק להנעה.

הייתי מנסה סתם בשביל הספורט להפעיל את האזעקה כשהמפתח מחוץ לסוויץ'.

אולי יש בה ניתוק למשאבת דלק (היה קיים באזעקה ב ב306 95 שהיתה לי פעם)

ואם לא, אז לנתק מהמוח של האזעקה את הפלאג מרובה הפינים שנכנס אליה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

טוב שמעו אני מודה לכולכם, הדלק כמעט נגמר , הרכב עדיין לא כובה.

ניסו לעזור לנו גם שני חבר'ה מהמשמר האזרחי בישוב ללא הצלחה.

אף אחד לא מצא את הכויל, אין מצב לסתום את כל רוחב הפילטר הזה כרגע.

ולחטט בפיוזים בחושך כזה לא נראה לי יעיל במיוחד.

בכל מקרה הבחור נסע לישוב בו הוא מתגורר, במטרה להשאיר שם את רכבו, ולנסות לנתק 2 חוטי הצתה שיוצאים מהמפלג.

כולי תקווה שהוא יצליח תתפללו בשבילו שהכל ילך חלק.

האם אני חבר רע בכך שלא נסעתי עם רכבי איתו לשם ועמדתי לידו כאשר הוא מנתק את החוטים? או שאני גבר גבר בכך שניסיתי לעזור מהשעה 1 בלילה עד עכשיו(3 ועשרים בלילה), וגם הצעתי מיטה חמה לבחור?(שדרך אגב, יצא בדיוק לבלות בלי להזמין אותי).

אם זה היה הרכב שלי הוא כבר מזמן היה נכבה, העניין הוא שהתווכחנו רוב הזמן לגבי העניין של תמיכתי בו בזמן ניתוק החוטים ביישוב שלו.

מבטיח לעדכן... כנראה מחר.

• תוכן חדש...