Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שעין מנוסה תדע להבחין בשאסי, אבל רוב הסיכויים שרכב שעולה 10K לא ילקח לבדיקה...

אי אפשר לדעת אם הרכב נסע 219 אלף ק"מ על מי ברז ואחר כך הוחלף לנוזל קירור ירוק...

(אלא אם כן מרימים ראש מנוע)

דרך אגב :

מה זה נוזל קירור "משכולל" ?

קשה להבין מה אתה רושם...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני מצטרף לבקשה של קודמי, מה זה משכולל ואיפה הפסיקים שלך? במילואים?

לפותח השרשור - אתה לא יודע למה אתה נכנס. יש עוד RSI בארץ, ועוד לא מעט מכוניות באותה הנישה ויותר טובות ממנה. אל תקנה בלחץ את הדבר הראשון שאתה רואה. זה יעלה לך הרבה כסף וכאב לב.

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

אוטו צרפתי ספורטיבי מודל 94 עם 220K הוא מתכון בטוח לפשיטת רגל.

למרות שהוא יד שלישית - אני די מאמין שאחת מהידיים הקודמות לא התייחסה אליו כמו אל רכב 2007 עם ניילונים.

עזוב'תו באמא'שך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אסביר...

יש בנוזל קירור חומר מיוחד וטוב שעוזר גם בטמפרטורה (לא מבין בזה בדיוק ),תבצע בחיפוש ואולי יש הסבר על זה.

נוזל קירור ירוק שעולה 20 שח ( מים מזוקקים)וזה מתאים למכוניות יפניות,כי הן מחזיקות מעמד.

אך במכוניות צרפתיות זה לא טוב כי זה הופך לחלודה.

אז בקבוק של נוזל קירור הכי טוב והכי משוכלל 1.5 ליטר עולה 80 שח

הבנת?

פורסם

לא הבנתי כל כך את כל הטירוניות כלפי היכולת הדינמית של ה RSI. היה לי העונג לנהוג ברכב הזה 6 שנים ונהניתי מכל רגע..

לגביי התחזוקה זה באמת כבר סיפור מההפטרה.. כשמתחילות הבעיות [למרות ששלי נקנתה חדשה מהיבואן] הן לא פוסקות. חלפו 3 שנים עד שהגיעו תקלות מסיביות [למרות שהרכב טופל בקפידה] .. אבל זה מגיע וצריך להכין את הארנק..

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם
אסביר...

יש בנוזל קירור חומר מיוחד וטוב שעוזר גם בטמפרטורה (לא מבין בזה בדיוק ),תבצע בחיפוש ואולי יש הסבר על זה.

נוזל קירור ירוק שעולה 20 שח ( מים מזוקקים)וזה מתאים למכוניות יפניות,כי הן מחזיקות מעמד.

אך במכוניות צרפתיות זה לא טוב כי זה הופך לחלודה.

אז בקבוק של נוזל קירור הכי טוב והכי משוכלל 1.5 ליטר עולה 80 שח

הבנת?

דבר בצורה מקצועית ותגיד איזה סוג של נוזל קירור.

מה זה משוכלל?

למשל :

לי יש נוזל קירור "סופר משוכלל", של פולקסווגן , הקרוי G12plus ועולה 45 ש"ח לליטר תרכיז.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מים מזוקקים לא טובים לא ליפניות, לא לצרפתיות ולא לאוזבקיות. הם הורסים את הרדיאטור מהר מאוד.

מים ירוקים ב-20 שקל הם מי ברז עם ויטמינצ'יק תפוח.

בכל אופן, נוזל קירור הוא רק פסיק אחד מאחזקה שוטפת ונכונה של רכב, בוודאי ובוודאי אחרי 220K ק"מ ו-12 שנים.

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

משהו שכתבתי בנושא אחר:

''כמו שידוע לכולנו הספורטיביות בארץ ובעיקר הישנות לא נשמרו ממש טוב, אלו שנשמרו נמכרות במחירים גבוהים (גם גדולים עליי), אלה שניתן למצוא בזול לא מציאות כלל וצריך את סכום הקניה + בשביל להחזיר את הרכב למצב טוב, היישור קו לרכב ספורטיבי (שהוא גם נדיר) עולה הרבה כסף, כמו כן הרכבים הישנים הבאמת שמורים טובים ויפים לרוב נמכרים ומועברים במעגל הסובבים של בעל הרכב ורוב המציאות שאנו נופלים עליהן בלוחות מכירה לרוב לא מציאות!

רואים רכב נראה טוב, נשמע טוב, אבל צריך לחשוב למה הרכב כבר כמה חודשים באותו הלוח.''

כמו שכתבתי מקודם, הרכבים הספורטיביים הטובים לא נמכרים בזול!

RSI במצב טוב אמורה לעלות בסביבות ה 18, עכשיו תחשוב על אחת במצב סביר (מחיר 14-12) והבחור עוד כתוספת עשה לה פחחות וצבע (כמינימום תוספת של 2K למחיר הרכב בעת מכירה) יוצא לנו כמינימום 14 עד 16 אלף לרכב הזה אם הוא היה במצב סביר.

כנראה שהאוטו אחרי תאונה רצינית אם הוא גם אחרי פחחות וצבע וגם נמכר בזול, תבין אין דבר כזה מציאות!

אם המנוע לא שחוט אז הבולמים, ציריות, בוקסות, חלקי היגוי יהיו שחוטים! כי אין מציאות בקטע הזה!

תחשוב גם בראש אופטימי, יש את מעגל הסובבים אותך נכון? למשל אתה מוכר רכב שטופל טוב, כל הסובבים אותך יודעים שהרכב טופל היטב + אתה מוכר אותו בזול... הרכב ימכר משמועות כי הוא באמת מציאה! על מציאות מתנפלים! אבל רכב ספורטיבי שנת 94 עם פחחות וצבע ובמחיר זול זה כבר חשוד!

אני מוכר את הרכב שלי עכשיו, רכב ספורטיבי לכל דבר, למה? עלויות היישור קו יכפילו את מחיר הרכב ולי אישית זה לא כ''כ שווה! אני גם מציין את הדפקות ברכב ולא מסתיר דבר...

תקשיב למה שאמרתי, הכל מנסיון אישי!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...