Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב יד 3

צבע לבן

סאנרוף לא תקין

טסט לשנה

צמיגים חדשים

עברה צבע ופחחות

מצב פנימי מצויין

220 אלף ק"מ - עברה ראש מנוע לא יודע מתי...

האם כדאי לקנות אותה? כמובן שלא במחירון אלה פחות..

תודה על העזרה

פורסם
דעה אישית - לא כדאי לקנות RSI. יש טובות ממנה במחירים האלה. מנסיון.
המחיר הוא סביבות 10 אלף יש טובות ממנה במחיר הזה?
פורסם

הי לך

איזה שנה קליאו?

לגבי ק"מ אם זה משנת 94 זה נורמלי.ואיזה יד הרכב הזה?

ותלוי אם רכב במצב מצוין או לא תלך לבדיקה..

ואם אתה לא רוצה ללכת לבדיקה אני יכול לעזור לך רק לבדוק בשילדה.אני עובד פחח.ומנוע אני אנסה לבדוק.וחשוב גיר שלא בעיה כי זה ידוע מחלה.בזה אני יכול לבדוק וגם סאנרוף שתדע לך זה הכי היקר!!

גם היה אצלי לא תקין סאנרוף ואז קניתי משומש במצב מעולה עלתה לי 1000 שח.וזו לא בעיה גדול.

דרך אגב שכחתי להגיד אם אתה רוצה שאעזור לך לבדוק רק תפנה בה"פ

יום טוב

פורסם

אני מבין שאתה לא מכיר את החתימה הקודמת של שמר... או במילים אחרות - זול מתחיל בזין.

RSI לא אוטו מדהים, השלדה נחמדה ולא יותר (106/סקסו/AX יותר טובה), המנוע לא משהו ולהרגשתי לא היה ספורטיבי בהתנהגותו.

אוטו מפנק ונוח, נחמד ולא מעבר. את ה-106 XSI שהייתה לי אחרי ה-RSI אהבתי הרבה יותר, גם כשהייתה 1400 ובוודאי כשהייתה 1600.

10K זה אחלה מחיר - עוד 15K השקעה זה כבר לא משהו. אתה חושב שלא תגיע לזה? אתה הוזה.

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

לא להתקרב לקליאו בשום פנים באופן אלא אם יש לך מנוי שנתי במוסך !!!

הרכב הזה יגמור לך את הכיס הוא לא אמין כלל וכל טיפול אצלו יקר מנסיון כואב של שנת 94.

ל-ה-ת-ר-ח-ק !!!! אגב כשהלכתי למוסכים שונים אחר כך התברר לי שהרכב הזה הוא בעייתי ביותר וזה אל מיקרה חד פעמי אצלי שדווקא קניתי את הרכב מבנאדם ששמר עליו בטירוף והוא טיפל בו בזמן אבל משום מה זו רנו. במודלים האלה אל תתקרב.

פורסם
אני מבין שאתה לא מכיר את החתימה הקודמת של שמר... או במילים אחרות - זול מתחיל בזין.

RSI לא אוטו מדהים, השלדה נחמדה ולא יותר (106/סקסו/AX יותר טובה), המנוע לא משהו ולהרגשתי לא היה ספורטיבי בהתנהגותו.

אוטו מפנק ונוח, נחמד ולא מעבר. את ה-106 XSI שהייתה לי אחרי ה-RSI אהבתי הרבה יותר, גם כשהייתה 1400 ובוודאי כשהייתה 1600.

10K זה אחלה מחיר - עוד 15K השקעה זה כבר לא משהו. אתה חושב שלא תגיע לזה? אתה הוזה.

לגבי 10 אלף שח זול משהו לא בסדר אבל יד 3??אולי האוטו שמור..לא?קניתי קליאו מתחת מחירון עם 200 אלף ק"מ!!ויד 5.ואני מטפל בו ואני מאדדדד מרוצה אני משקיע בו לא הרבה הוא מצב מעולה!

אבל תלוי המצב של איש שמוכר קליאו.ואפשר לבדוק לא בעיה..

נו גם לי היתה לי פיגו 106 XSI גם לא ספורטיבי.לדעתי אני מעדיף קליאו מאשר מפיגו.אל תחשב משהו שיש לי נגד פיגו.מאד אהבתי פיגו 106 XSI שהיתה לי.וגם שלפני קניתי אוטו שלי קליאו שבחור מכר לי גם היתה לו פיגו XSI לטענתו שפיגו106 XSI "חרא" והוא עדיף RSI כל אחד מה מעדיפים.

פורסם

יד שלישית או תשיעית לא משנה כלום. אני לא מכיר אוטו שבודק איזה יד הוא לפני שהוא מניע. אם היו 3 ידיים גרועות לעומת 12 ידיים מפנקות ואוהבות? מה עדיף?

בקיצור - לא חסרות RSI למכירה. הוא מבקש מחיר נמוך ויש סיבה. ק"מ גבוה זה לא סיבה, זה תירוץ.

סיבה יכולה להיות מכה בשלדה, מנוע גמור או המון בלאי שצריך להחליף (בולמים, ציריות, צמיגים וטיימינג).

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם
יד שלישית או תשיעית לא משנה כלום. אני לא מכיר אוטו שבודק איזה יד הוא לפני שהוא מניע. אם היו 3 ידיים גרועות לעומת 12 ידיים מפנקות ואוהבות? מה עדיף?

בקיצור - לא חסרות RSI למכירה. הוא מבקש מחיר נמוך ויש סיבה. ק"מ גבוה זה לא סיבה, זה תירוץ.

סיבה יכולה להיות מכה בשלדה, מנוע גמור או המון בלאי שצריך להחליף (בולמים, ציריות, צמיגים וטיימינג).

הק"מ גבוהה כמעט 220 אלף...

סאנרוף לא תקין!!!

מנוע וגיר אני לא יודע מה המצב כי לא לקחתי לבדיקה עדיין...

כי אני חושש מהקילומטר הגבוהה

מה אתם אומרים ?

פורסם
הי לך

איזה שנה קליאו?

לגבי ק"מ אם זה משנת 94 זה נורמלי.ואיזה יד הרכב הזה?

ותלוי אם רכב במצב מצוין או לא תלך לבדיקה..

ואם אתה לא רוצה ללכת לבדיקה אני יכול לעזור לך רק לבדוק בשילדה.אני עובד פחח.ומנוע אני אנסה לבדוק.וחשוב גיר שלא בעיה כי זה ידוע מחלה.בזה אני יכול לבדוק וגם סאנרוף שתדע לך זה הכי היקר!!

גם היה אצלי לא תקין סאנרוף ואז קניתי משומש במצב מעולה עלתה לי 1000 שח.וזו לא בעיה גדול.

דרך אגב שכחתי להגיד אם אתה רוצה שאעזור לך לבדוק רק תפנה בה"פ

יום טוב

מודל 94

יד 3

הסאנרוף לא תקין!! הוא אטום עם סיליקון

מאיפה אתה בארץ ?

האוטו עשה כמעט 220 אלף השאלה אם זה לא קצת מסוכן כי יהיה הרבה בלאי לא ?

פורסם

נשמע רכב שחוט ושבור מכל הכיוונים.

הפחחות וצבע בטח מכסים טוב על השאסי.

אם יש לך 10-15 אלף ש"ח נוספים לתיקונים , אז תקנה.

מצד שני אם יש לך 10-15 אלף ש"ח נוספים, תקנה כבר רכב אחר.

בתקציב הזה הדבר הכי קרוב לנורמלי שאפשר לקנות זה סקסו 1.4 או 205 1.4 (או אולי פיאסטה 1.3)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מודל 94

יד 3

הסאנרוף לא תקין!! הוא אטום עם סיליקון

מאיפה אתה בארץ ?

האוטו עשה כמעט 220 אלף השאלה אם זה לא קצת מסוכן כי יהיה הרבה בלאי לא ?

אכן כן המון ק"מ מובן לא טוב. אבל תלוי אם הוא שים מערכת נוזל קירור משכולל ומטפל היטב,אז אין מה לדאוג,כמו שאני מטפל באוטו שלי מצוין שמתי נוזל קירור משכולל!!(זה חובה)

ולא פשוט,למשל ירוק או משהו,רק משכולל בלבד אבל קצת היקר.

האוטו שלי מעולם לא תיקון במנוע.פשוט היא במצב טוב לכןן שאני מפנק אותה היטב!!

אבל אני חושב ש- armitage צודק.אז אל תקנה.אם אתה רוצה לקנות קליאו RSI יש המון שמוכר יותר טוב ממנו יש יד ראשונה באתר "יד שניה" שם תחפש.בהצלחה.

אני גר בראשון

לאייל-שפחחות וצבע מכסים את שאסי.בשבילך כן ובשבילי לא,כי אני נסיון ואני יכול לגלות אם יש שאסי ואו לא.

פורסם
אכן כן המון ק"מ מובן לא טוב. אבל תלוי אם הוא שים מערכת נוזל קירור משכולל ומטפל היטב,אז אין מה לדאוג,כמו שאני מטפל באוטו שלי מצוין שמתי נוזל קירור משכולל!!(זה חובה)

ולא פשוט,למשל ירוק או משהו,רק משכולל בלבד אבל קצת היקר.

האוטו שלי מעולם לא תיקון במנוע.פשוט היא במצב טוב לכןן שאני מפנק אותה היטב!!

אבל אני חושב ש- armitage צודק.אז אל תקנה.אם אתה רוצה לקנות קליאו RSI יש המון שמוכר יותר טוב ממנו יש יד ראשונה באתר "יד שניה" שם תחפש.בהצלחה.

אני גר בראשון

לאייל-שפחחות וצבע מכסים את שאסי.בשבילך כן ובשבילי לא,כי אני נסיון ואני יכול לגלות אם יש שאסי ואו לא.

ואם האוטו טופל כראוי עם נוזל קירור טוב..

אז אין פחד על ה ק"מ ?

פורסם
ואם האוטו טופל כראוי עם נוזל קירור טוב..---כן

אז אין פחד על ה ק"מ ?-תלוי,אם האוטו מצב מעולה ואמין.בשלי עם ק"מ גבוה היה מצב טוב וקצת כמה בעיות והשקעתי בו,עד עכשיו אין בעיות מאד אמין כבר שנה האוטו אצלי.תלוי בבעלים.שאם מטפלים בו היטב אין בעיות.ידוע ש-RSI ספורטיבי צעירים הורסים אותה.ואני לא הורס את אוטו שלי :lol:

ואם אני מוכר למשהו בעתיד לקונה יהיה מרוצה אבל אני לא רוצה למכור :wink:

• תוכן חדש...