Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון טורבו 06

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומנם נהיגה לא ארוכה אבל מספיק כדי להתרשם-

מראה -כל אחד ודעתו, מכונית נאה יפה אפילו מזוויות מסוימות{פרונט}צריכה גאנט 18 לפחות,גבוהה מדי.

פנים-מרווח הרבה יותר{בעיקר מאחור} מהדגם הקודם וגם מ-307 למשל,כסאות טובים ואוחזים{חבילת ספורט}הגה יפיפה ונוח מאד לאחיזה,עיצןב שעונים יפה אבל הקונסלה המרכזית מאכזבת עם משטח אפור עצום ומתגי תיפעול קטנים,אין ניחוח ספורטיבי כלשהו ,משעמם משהו.איכות יצור טובה מאד.

מנוע וגיר-מהלך ידית טוב ומדויק וקצר למדי-לי הפריע מאד משענת היד למרפק,מנוע חלק מאד ומגיב מיד ללא השהייה מוחשית אך חסר מחץ בתחום העליון של הסקאלה, מהירה למדי לא מהירה מאד.

היגוי והתנהגות-הגה קל{מדי?} מדוייק ומהיר אבל ללא פידבק, פידבק גם אין ממש מהשילדה ורק רעש הצמיגים נותן רמז לכך כי השילדה מתאמצת,אחיזת כביש טובה ו"turn-in "טוב שלא על חשבון נוחות הנסיעה.

ההשוואה לדגם הקודם מתבקשת ולכן אני יעיז לומר שלדעתי אין התקדמות ממשית בדגם החדש מלבד נושא מרווח הפנים והעיצוב וכמובן הבטיחות.

סה"כ משפחתית מהירה למדי עם קמצוץ ספורטבי אבל לא hot hatch אמיתית -לחכות לגירסת ה-R

נ.ב-לחמד היה להכנס חזרה לקופה ולהרגיש שלמרות גילה המתקדם- פידבק זה פידבק-הגה זה הגה ואלוהים אדירים זה עדיין מכונית מאד מאד מהירה גם ב-2006 רק הקרקושים נשארו אותו הדבר....-

הלאון נמכרה הפיאט חזרה והפעם לתמיד!.....למה?

400 קמ.....40 מעלות בצל....ארבעה אנשים....שלש שעות......10/1ק"מ.....קאפיש!

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רובי

אני מבין שאתה מתכוון לפיאט קופה שלך שהיא מהירה, מעוצבת, והרבה יותר מכונית ספורטיבית מסיאט ליאון טורבו הסתמית.

מוטי

פורסם

לא ממש----------- את זה ידעתי קודם ,אבל זה תמיד נחמד לגלות זאת שוב

מה שהתכוונתי זה שאין לדעתי התקדמות ממשית בין הדגם הישן לחדש מבחינה דינמית ,ואם אתה רוצה להיות ציני אז כן אתה צודק!!!

פורסם

שאלת תם, רובי...

אז למה עדיין הליאון מככבת בתמונה שלך???

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כי גלברט הבטיח להחליף אותה ועדיין לא עשה כך,אני די חלש במחשבים...חוץ מזה תמונה יפה לא?

פורסם
למה לעצבן את בנאי, תנו קצת מילים טובות :lol:

ברשד

מה קרה ?, חזרת עצבני ?, קיבלת בראש במטווח ?,

האמת, הלאון ח ר א של רכב, זבל של מנוע, ג'יפה של גיר, ובכלל כל קונצרן VAG יכול להיכנס לך באחוריים של הקליאו, כי את המילה תחת כנראה מצנזרים כאן.

ברשד, חכה לגירסאת הFR ובוודאי לקופרה החדשה, אני מניח שהמצב יהיה הרבה, הרבה יותר טוב מהרכב הזה שבתצורה הנוכחית אינו רכב רע בכלל, נכון, לא ספורטיבי כמו הרנו שלך, אבל יעיל, נח, מפנק, ומצטיין ביכולת להוציא ביצועים מכל נהג בקלות ובלי דרמות ...

עכשיו כשנרגעתי תחמם את הצמיגים, סט המתלים מתקרב ...

רובי, שמעתי בעצתך לגבי הסט :-D

ליאור (לאון-4)

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

גם בגרסאות הספורטיביות יותר, שני החסרונות העיקריים של הלאון טורבו - השלדה וההגה לא ישתנו ולכן, לדעתי, מנוע יותר חזק ומתלים יותר קשיחים (שילוו בהתרסקויות על כבישים לא חלקים) לא יהפכו את הלאון לרכב ספורטיבי כמו שצריך.

עם זאת, מאחר ורוב המתחרים גם הולכים בדרך הרעה של הגה חשמלי נטול פידבק ושילדה רופסת, יתכן וביחס אליהם יהי לגרסאות החזקות משהו למכור.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
נסעת על המכונית הלא נכונה. סע על גולף GTI.
אני הענה לך באותו משפט כפי שאמרתי לרובי(עם שינוי קל).

אני מבין שאתה מתכוון לפיאט קופה של רובי שהיא מהירה, מעוצבת, והרבה יותר מכונית ספורטיבית

מ - GOLF GTI Mk5 (זו ממש לא סתמית).

להבהרה -אין היום אף HOT HATCH חדשה , שנותנת מה שהקופה נתנה(ונותנת עד היום).

נ.ב

חיפשתי פעם פיאט קופה 20V טורבו, לא מצאתי אז קניתי בימר 330.:wink:

מוטי

פורסם
ברשד

מה קרה ?, חזרת עצבני ?, קיבלת בראש במטווח ?,

האמת, הלאון ח ר א של רכב, זבל של מנוע, ג'יפה של גיר, ובכלל כל קונצרן VAG יכול להיכנס לך באחוריים של הקליאו, כי את המילה תחת כנראה מצנזרים כאן.

ברשד, חכה לגירסאת הFR ובוודאי לקופרה החדשה, אני מניח שהמצב יהיה הרבה, הרבה יותר טוב מהרכב הזה שבתצורה הנוכחית אינו רכב רע בכלל, נכון, לא ספורטיבי כמו הרנו שלך, אבל יעיל, נח, מפנק, ומצטיין ביכולת להוציא ביצועים מכל נהג בקלות ובלי דרמות ...

עכשיו כשנרגעתי תחמם את הצמיגים, סט המתלים מתקרב ...

רובי, שמעתי בעצתך לגבי הסט :-D

ליאור (לאון-4)

ליאור

מי דיבר על המיזבלה הצרפתיה ??

חבר שלך רובי כתב כמה מילים על הרכב, שנראו לי איך לומר בעדינות, לא בדיוק מקובלות עליך......זה הכל.

חבל לשרבב את הגרוטאה הצרפתית בכל דיון, תאמין לי (3 שנים עם הנבלות האלה) בסה"כ צ'אקמוקו.

לגבי חימום הצמיגים וכל החרטה........אתה שמעת לעצתו של המקובל רובי, אני קצת באיחור שמעתי לעצתו של שראל אבואיצרא.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

כמו בכדורגל גם בחיים , הגרמנים אוהבים ללכת על בטוח

מנוע חזק , אבל בלי סנסציות

היגוי מדוייק ומהיר , אבל בלי פידבק מהשלדה

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
כמו בכדורגל גם בחיים , הגרמנים אוהבים ללכת על בטוח

מנוע חזק , אבל בלי סנסציות

היגוי מדוייק ומהיר , אבל בלי פידבק מהשלדה

איציק אתה רואה יותר מדי אולפן מונדיאל עם מודי בר און

(או שזה אני :shock: )

פורסם

להבהרה -אין היום אף HOT HATCH חדשה , שנותנת מה שהקופה נתנה(ונותנת עד היום).

צרות?

וברצינות- לא כתבתי שום דבר על הקופה, אל תוציא אותי שמוק. רק כתבתי את דעתי - שאם כבר להיכנס לצ'מפיון לנסיעה על משהו מ-מ-ש טוב, עדיף גולף GTI.(גם הפולו GTI לא רעה, אבל ההגה מת).

אני לא מבין למה אתה נכנס ברובי ככה. הוא כותב דברים נכונים על הליאון. זה שהוא מקשר אותם לקופה ,זה כבר סיפור אחר. שיבושם לו.

נסעתי על הליאון.היא באמת לא שוס. המנוע מצוין אבל בכל סיבוב אתה נכנס לתת היגוי שממש מוציא לך את החשק.(אני רוצה להשתמש במושג TURN IN כי זו האופנה החדשה, אבל אני מרגיש עם זה כמו פוצבאט). אל תשכח - אם סיאט יבנו מכוניות ממש טובות שמתנהגות נפלא (לא בעיה. יש ידע.יש פלטפורמה, יש חלקים במחסן) אז אנשים ילכו לקנות סיאט ולא פולקסוואגן. במידה מסוימת "מטילים מום" במכונית. רוצה ליאון שמתנהגת טוב? תביא מאיזה פירוק מע' מיתלים של GTI חדשה והאוטו יתנהג.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

לפני כחודש עשיתי סיבוב בכביש בית אורן עם הליאון טורבו הנ"ל ומיד לאחר מכן עם האיביזה קופרה החדשה (שעשתה אותו יום את סיבוב הבכורה שלה בארץ).

אני חייב להסכים עם מה שנאמר לגבי הליאון, אבל לחובבי סיאט אני חייב גם לומר שהופתעתי לטובה מהקופרה - ללא ספק הגרסה המוצלחת ביותר של איביזה עד היום. הקופרה מרגישה חיה ומתחברת לנהג, ומדגישה שאילו רצו, היו יכולים סיאט לעשות הרבה יותר עם הליאון. מצד שני גם הליאון מדגישה שאם קונצרן VAG היה רוצה, היה יכול לייצר מכוניות הרבה פחות מסורסות לכל אורך הליין - ועובדה שהליאון על כל חסרונותיה מרגישה ונוהגת הרבה יותר טוב מהאאודי A3 המקבילה (לא נהגתי עדיין ב-גולף GTI המדוברת...)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...