Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי חופש נוראי בידית ההילוכים- מעולם לא התשחררה מהילוך אומנם אבל עדיין חופש של ידית של טריילר...עם נקישות מתכתיות - מרגיז מרגיז מרגיז!

הייתי במוסך- המוסכניק אמר צריך להחליף בוקסות חלק אומרים שטנגות[ואולי בכלל זה אותו דבר].

אחרי חיפוש לשווא בהרבה חנויות חלפים פניתי לחנות חלפים של מאזדה-או שהבחור מנסה לדחוס בי או שאני לא יודע מה- הוא אומר שקיים בקטלוג "בסיס " וזה בדר"כ מקור הבעיה והעלות...הא....העלות 1050 ש"ח לפני מע"מ...

ררררררררר........

כולה חופש בידית - מה אני אמור לבקש מהחרייאת:x ????????

בוקסות?גומיות?שטנגות?

מה המחיר של זה???

-מצידו לתת לי גיר שלם. ואין עוד חניות של מאזדה באיזור ....[קריות]

ועדיין לא נשמע קול מנחה מהפורום בדבר חנות אמינה בה אוכל למצוא את מבוקשי:-( .

ועוד שאלה קטנה-בהנחה שקמתי בבוקר של תושייה עצמית-

האם אוכל להסתמך על הפרוייקט של איציק עבור מאזדה??

תהליך מסובך לאחד שמקסימום עשה טיפול 10 K לבד?

ונניח שלא....

ואז אולי אחד מהפורום יגלה תושייה ותאוות בצע לכמה שקלים[ועדיף בודדים] ויציע עצמו למשימה?

תודה לכולם!!!!

פורסם

תחליף בוקסות על השטנגות הילוכים , יש לך שם 6 בוקסות קטנות כאלו שעולות כ-120ש"ח לסט מקורי (אין תחליפי) ..

החלפתי אותם אצלי לפני כ-3 חודשים.

בהגעתך לחנות תגיד למוכר חד-וחלק שאתה צריך בוקסות לשטנגת הילוכים ולא שום דבר אחר ..

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

ביקרתי היום במוסך מאזדה עכו-העלו את האוטו על ליפט בדקו במחשב:

הסט נקרא: BOO1-46-062

*4

*2

סה"כ 6 בוקסות

המחיר 120 ש"ח.

אני משער שאתה מכיר את המכלול.

לשאלתי- מה רמת המורכבות של העניין?

האם לדעתך אפשר להרכיב לבד?

וכמה לדעתך אני צריך לשלם עבור החלפת הבוקסות?

פורסם

העניין לא מסובך כלל , כל מה שאתה צריך זה גישה מלמטה למכלול וסט כלים טוב.

בלי רתכת ודיסק משחזת תוכל להרכיב רק 4 בוקסות ולמה ? - בחיבור השטנגה לגיר יש לך פין מרותך ושם מורכבות 2 בוקסות שגם אותם צריך להחליף.

בקשר למחיר לא יכול להגיד לך חד-וחלק (אבל בטוח לא היתי משלם יותר מ-300ש"ח) כי אפילו לא התעניינתי אלא החלפתי לבד את כל ה-6 (היתה לי רתכת ודיסק משחזת לפתיחת הריתוך של הייצרן).

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

• תוכן חדש...