Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך Audi A3 2007 2.0FSi מכל הבחינות ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה עדיין כסף. למי שנוסע 30 אלף קילומטר לשנה, ההבדל בין רכב שעושה 1:8 לרכב שעושה 1:10 הוא 5-6K לשנה. זה לא מעט כסף. שלא לדבר על רכב שגם צורך 98 כהכרח.

כמובן שזה לא השיקול היחידי ברכישת רכב, אבל זה גם מצטרף לחגיגה, כמו גם הביטוח וירידת הערך.

בסופו של דבר, אחד מהנתונים האלו הוא זה שיהיה בבחינת "הקש ששבר את גב הגמל", ויכריע כנגד הרכב.

ומעבר לזה, אני לא מרגיש מספיק בטוח בנכונות האבוסלוטית של מערכת השיקולים שלי בשביל לכפות אותה על מישהו אחר. אם מישהו מתעניין בצריכת דלק באוטו של 200K, זכותו.

אם מישהו רוצה לקנות פראדו קצר במקום גולף GTI, גם זכותו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני מאוד מצטער אבל התגובות של חלק ממכם פשוט לא לעניין.

זה ברור מאליו, שאם קניתי את הרכב הזה יש לי כסף לתחזק אותו מבחינת דלק, טיפולים וכו'. סתם התעניינתי למה ישר אנשים באים ותוקפים.

למי שרשם שאין גיר ידני, אז ידידי יש. והוא זול ב 9000 ש"ח מהאוטומט טיפ'.

אגב, למי שאמר שצריך לתדלק 98, אתה טועה חבר מתדלקים 95 רגיל,

בנוסף לכל החכמולוגים שרשמו במחיר הזה WRX וכו' וכו', אני פשוט לא מעוניין בכזה רכב ספורטיבי, אני אוהב מאוד את הצורה של ה A3 וחבר'ה. תגידו מה שתגידו Audi זה Audi.

פורסם

שכחתי לציין, כרגיל, אם אתה הולך לשים את הכסף הזה, קח נסיעת מבחן על הגולף GTI קודם. אני לא חושב שתרצה לגעת בA3 אח"כ.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לא אמרו לך שאין ידני, אמרו שאין אוטומט שהוא לא טיפטרוניק (מגיע DSG בדגם הזה?). הבנת הנקרא.

העניין של ה-WRX לא הופנה אלייך, אלא דוגמה של רועי לרכב במחיר הזה שהוא רוצה/יכול/לא יכול לקנות.

נגיד מה שנגיד, AUDI זה AUDI, פיז'ו זה פיז'ו ורנו זה רנו. אחרת היו כאן תביעות על פלגיאט.

ובנימה פחות מבודחת, AUDI זו לא כזאת שלמות. אין לה יתרון אחד על האוקטביה החדשה, לצורך העניין.

רוצה איכות? לקסוס, BMW, MERC. לא AUDI. ובטח לא ב-A3. אולי ב-8.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
אני מאוד מצטער אבל התגובות של חלק ממכם פשוט לא לעניין.

אגב, למי שאמר שצריך לתדלק 98, אתה טועה חבר מתדלקים 95 רגיל,

ידידי היקר,

זה שחבר שלך מתדלק בדלק 95 אוקטן זה לא אומר שזה מה שממליץ היצרן, גם עם דלק 91 אוקטן הרכב יסע (תפסיק להקשיב להצעות של שכנים חברים וגם מוסכניקים למינהם).

תקשיב טוב טוב רק אוקטן 98.

כול המנועים עם מערכת הזרקת דלק MPI BOSCH MOTRONIC FSI רק אוקטן 98.

דלק 95 אוקטן יגרום לירידה בביצועי המנוע.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...