Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. ברצוני לברר פרטים לגבי קיט הוספת רכיבים של מורל החדשים.

http://www.morelhifi.com/media/pdf/car-catalog-2006.pdf

כמה יעלה לדוגמה להוסיף מידריינג' . המערכת שלי בחותמת, רציתי לשמוע אותכם , מה הייתם עושים/משנים בתחום שנתתי (הוספת מידריינג', מעבר לבי אמפינג) בתקציב מינימלי.

תודה מראש.

פורסם

לאחר שראיתי את התרד שבו הגיב OOGE http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=978245#post978245 גם אותי עניין הקטע של הוספת המידראנג',עכשיו השאלה הנשאלת כאן היא מה חוץ מהמידראנג' צריך להוסיף/לקנות(אין יציאות פנויות במגבר וגם האלפיין 9855 עובד במצב 3 WAY,כל המערכת מחוברת בבי אמפ)?

כפי שאני מבין זה שצריך מגבר נוסף רק למידראנג' ולפצל את הארסיאיים של המידוופרים שמגיעים מה HU.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

עפ"י המערכת שלך:

hu - deh p6850mp front - morel pulse 6 rear - jbl cs396e amp1-b2.300.4 amp2-b.250.1

sub-cvr 12 05 capacitor-power acoustik pcnc2.0f

לא חושב שיש טעם להיכנס לבי אמפינג בטח שעם המגבר הזה ובטח שעם הקומפוננט.

לא מצדיק את העניין.

תשקיע בשיפור הרכיבים - מציע להתחיל בקניית קומפוננט טוב יותר, איטום, הגברה

בהצלחה

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם
עפ"י המערכת שלך:

לא חושב שיש טעם להיכנס לבי אמפינג בטח שעם המגבר הזה ובטח שעם הקומפוננט.

לא מצדיק את העניין.

תשקיע בשיפור הרכיבים - מציע להתחיל בקניית קומפוננט טוב יותר, איטום, הגברה

בהצלחה

למה ישר לשלול?? למי שאין רעיונות יצירתיים אנא לא להגיב. (המגבר בסדר גמור וגם הסט קומפוננט, אני לא חושב שמורל המציאו סתם את הליין של האלמנטים "להוספה" AD ON KIT כגון מידים, וופרים וטויטרים.)

לילה טוב.

פורסם

לפי הקטלוג הקיט מגיע עם קרוס ודרייבר שמתחברים במקביל לסט הקדמי על אותה יציאה במגבר.

עם מערכת כמו שלך, הדבר הראשון שהייתי עושה זה החלפת טוויטרים לMT22.

אני עם פולס +mt2 מוגברים אקטיבית

פורסם

לפי הקטלוג הקיט מגיע עם קרוס ודרייבר שמתחברים במקביל לסט הקדמי על אותה יציאה במגבר.

עם מערכת כמו שלך, הדבר הראשון שהייתי עושה זה החלפת טוויטרים לMT22.

אני עם פולס +mt2 מוגברים אקטיבית

טוב , הגענו כבר למשהו, אז טויטר MT22 וקיט מיד ריינג' +קרוס. אפשר לקבל המלצות למקומות שניתן לרכוש בהם את הרכיבים החדשים האלה של מורל? או שעדיין לא מוכרים אותם?

תודה מראש

פורסם

עזוב מיד ריינג'.

דבר ראשון תחליף טוויטר, שיפור עצום.

ואין שום טעם לשים מידריינג שלמעשה יהפוך את הסט של לסט 3way אם אתה לא מתכנן בניה מתאימה.

• תוכן חדש...