Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת.

האם האחזקה מתחילה להיות כבדה על הכיס? יש לציין שהמנוע מקורי והרכב מטופל במורשה. בקיצוץ ניכר במחיר, הייתם הולכים? (אגב הרכב לאמא שמתכונת להחזיקו כמה שנים טובות...)

מה לגבי הגיר האוטומטי? יכול לסחוב עד 400 אלף ק"מ כמו המנוע?

פורסם

בעלים של קורולה עם 240K ידנית. אפס תקלות . צפה לצריכת שמן מוגברת . מעבר לכך פיקס . אוטומט לא מכיר אבל מה כבר יכול להיות . זו קורולה

פורסם

הייתה לי קורולה ידנית. אני יותר מוטרד מהגיר האוטומטי. אגב מניסיון, גם הבולמים מתחילים להתבלות.. לגבי צריכת שמן אני יודע.

פורסם

אחותי נוהגת על טויוטה אוטומטית , הרכב עבר את סף 350K והגיר מתפקד כמו חדש .

כמו שהזכירו לפני , הרכב צורך שמן . הבעיה כנראה בגומיות שסטומים יבשות.

פורסם

ככל שהן מזדקנות הקורולות הופכות ליותר מהנות לנהיגה.

אמינות יפנית, הנבלה מניעה ונוסעת אבל זה בערך הכל במקרה שלה, אה שכחתי, יש גם רדיו ואין מצב שהוא לא יעבוד.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

אם הרכב טופל באופן סדיר וקבוע במורשה וכל התיקונים נעשו בזמנם אין סיבה שלא לרכוש את הרכב הזה.

בדוק שאין לו עבר של ליסינג/השכרה/ביטחון.

כל רכב הבולמים כבר יגמרו את חייהם אחרי 300 אלף.

תחליף בולמים תחליף שמן וסע לשלום, ואין ממה לחשוש מהגיר האוטומטי, זה הגיר הטוב ביותר בעולם.

אני מכיר מישהו עם קורולה ידנית משנת 93 שעבר 400 אלף.

לאוטו אין אפילו נזילה מהמכסה שסתומים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
ככל שהן מזדקנות הקורולות הופכות ליותר מהנות לנהיגה.

אמינות יפנית, הנבלה מניעה ונוסעת אבל זה בערך הכל במקרה שלה, אה שכחתי, יש גם רדיו ואין מצב שהוא לא יעבוד.

תודה לכולם. אני, אגב, מחפש לעצמי וולקן או 106 - זה הרכב לאמא.

או כמו שאמרת באחד השרשורים: "מקרר אמין... פותחים את הדלת נדלק האור, אז מה?... לקנות מקרר?" :)

פורסם

חבר רב-שנים שלי , החזיק בבעלותו קורולוה אוטומטית שיועדה בעיקר לנסיעות החברה הפרטית והקטנה שהייתה בבעלותו.

מס הק"מ שהיא גמעה עמד על 620,000 ק"מ - והוא הצליח למכור אותה. אין צורך לציין שלמעט טיפולים סדירים- הרכב לא רשם תקלות מוזרות במיוחד.

something to think about ha..

רבים השניים מן האחד.. מה.. לא?

• תוכן חדש...