Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי מקצה הדירוג של אתמול, יש לי שני דברים להגיד :

1. לאור הביצועים הפושרים של מייקל, לדעתי האסטרטגיה שלו היא לבצע עצירה אחת בעוד כל האחרים יבצעו שתיים. לכן גם הוא שמר את הצמיגים החדשים למרוץ, לכן הוא מלא מלא מלא בדלק והיה איטי בדירוג ולכן הוא גם יעקוף לפחות 2 נהגים בזכות האסטרטגיה.

2. שמישהו יתפוס את האידליס הזה ויסביר לו בפעם המיליון שבשני מקצי הדירוג הראשונים המדידה נגמרת כשנגמר הזמן, ושום מכונית שתחצה את הקו הסיום שניה אחרי זה לא תוכל לשנות כלום. רק במקצה השלישי שקובע את העשיריה הפותחת, ניתן לסיים את הקפת הדירוג לאחר תום הזמן והתוצאה תחשב. רעבאק כבר מרוץ 9, הבן שלי בן ה-5 חודשים כבר הבין את זה ...

נקווה שהבדלי הSETUP בין המכוניות לטובת המהירות/אחיזה יגרמו לכך שיהיו הרבה עקיפות והיה מעניין.

דני G.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

2. שמישהו יתפוס את האידליס הזה ויסביר לו בפעם המיליון שבשני מקצי הדירוג הראשונים המדידה נגמרת כשנגמר הזמן, ושום מכונית שתחצה את הקו הסיום שניה אחרי זה לא תוכל לשנות כלום. רק במקצה השלישי שקובע את העשיריה הפותחת, ניתן לסיים את הקפת הדירוג לאחר תום הזמן והתוצאה תחשב. רעבאק כבר מרוץ 9, הבן שלי בן ה-5 חודשים כבר הבין את זה ...

שמישהו גם יתן בעיטה בפה לשני, בועז הזה או אלוהים יודע מי מהאידיוטים האלה צעק שם. פשוט בושה וחרפה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
אחרי מקצה דרוג משעמם לגמרי - גם מחר מצפה לנו מירוץ משעמם בטירוף.

יש לך הגדרה מאוד מוזרה למשעמם.

to finish first first you have to finish

פורסם
שמישהו גם יתן בעיטה בפה לשני, בועז הזה או אלוהים יודע מי מהאידיוטים האלה צעק שם. פשוט בושה וחרפה.
זה היה אילדיס .. פשוט לא יאומן..
פורסם

אני לא חושב שהיה מרוץ משעמם .

המרוץ הזה היה הוכחה חותכת לעליונות שיש לפרננדו אלונסו על קימי רייקונן מצד אחד ,

וליתרון האדיר שיש למכונית הרנו על המקלאר-מרצדס .

בזינוק רייקונן ניצל את השטות של פיסיקלה ונצמד לאלונסו ,

אבל משם והלאה הוא פשוט לא עמד בקצבש אלונסו הכתיב .

היה ברור שהם פחות או יותר על אותה כמות דלק ,

רק שרייקונן לא הצליח לשמור על הקצב שאלונסו הכתיב מתחילת המרוץ

בהקפות הראשונות עוד ראינו אותו נצמד אליו בפניית ההיירפין או

בכניסה לשיקאן אבל ככל שהמרוץ הלך והתקדם ככה רייקונן הלך ודעך .

בהחלט יתכן שאי היכולת שלו לעמוד בקצב של אלונסו תלויה גם במצב הצמיגים של מקלארן

ובכל זאת היתרון של רנו ואלונסו בלט והוכיח ,

שלפחות כיום אין להם תחרות בפורמולה-1 .

מאד היה חבל לי על ז'אק וילנייב , שבמרוץ ביתי טוב מצידו לא הצליח לשמור על ריכוז ,

ניסה לעקוף את רלף שומאכר (במרוץ מצחיק מצידו ) שהיה איטי ממנו ,

ירד לחלק מלוכלך של המסלול , ללא אחיזה ומשם הדרך למפגש עם קיר הבטון היתה קצרה .

שוב ראינו במרוץ הזה את שתי מכוניות המידלנד משחקות במכוניות מתנגשות וכל זה

שייך לאי השקט שיש בקבוצה הזו , ההרגשה שאין מי שימשוך המושכות ויגיד מה מותר ומה אסור .

לא יתכן שבקבוצה כזו , שגם ככה לא תחרותית מדי , לא יהיה מצב ששתי המכוניות לפחות ינסו לסיים מרוץ .

העימות בין מונטויה לניקו רוזברג...בחלק הראשון של ה"מלחמה" על הפנייה נראה כאילו מונטויה נמצא בעצם בקו הפנימי של הפנייה ולכן היתרון שלו .

אני לא בטוח אם נכנס לשם בשליטה מלאה על הרכב ולכן אולי היתרון הזה הושג שלא בצורה נורמלית בעצם , אני גם לא כל כך בטוח שרוזברג לא יכול היה להמנע מזה על ידי לחיצה על הבלמים...

קצת התלהבות יתר מצידו אולי , רגל במקום ראש והוא מצא את עצמו בקיר .

אין ספק שאלו ימי הדמדומים של מונטויה במקלארן , הוא לחוץ ולא מורגש ומבחינתי כמה שיותר מהר שיעזוב שם וימצא קבוצה אחרת .

מונטויה נהג כשרוני , אולי לעיתים אגרסיבי מדי ובכל זאת , זה סוג הנהגים הלוחמים שאנו רוצים לראות .

צ'יפ גנאסי בארה"ב כבר אמר שהוא מוכן לקבל אותו בחזרה...

דובי

1.jpg

2.jpg

4.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

המירוץ של מונטריאול הוא "המירוץ שלי" ואם יכולתי הייתי סורק כמה תמונות מהפעם שהייתי שם

אם מישהו מתכנן טיול לצפון אמריקה לקיץ 2007 יוכל בקרוב לקנות כרטיסים מהאתר :idea:

לפי הטענה של אילדיס המסלול פתוח ככביש ציבורי ברוב ימות השנה (לי יש ספק:-o )

מעוף סביב המסלול הקנדי

ומגובה המסלול

הצלחתי לראות רק את החלק האחרון של המירוץ, אלונסו ממשיך בדומיננטיות,אכזבה לגיבור המקומי ,דיי צפוי

פורסם

דווקא נהנתי מאוד מהמרוץ

ולא מובן הקטע שרייקונן נתן לשומי לעקוף אותו בהקפה האחרונה

יש לזכור ששומי התחיל ממקום 5 והגיע ל 2.

מה גם לאחר התאונה של ויילנייב, הקטע שהאט את התחרות

(איסור עקיפות שנותרו 8 הקפות לסיום)וחיסל את הסיכוי של שומי להדיח את אלונסו מהמקום ה-1 .

*כן אני אוהד של מיכאל שומאכר ופרארי.

* מי זה אלי אילדיס?

מוטי.

פורסם

דובי , כדאי שתחליט היכן "העליונות" עליה אתה מדבר. מצד אחד אתה יודע שהרנו מהירה יותר מכל מכונית על המסלול , וגם אמינה בנוסף לכך. מצד שני אתה עוד משווה בין ראייקונן לאלונסו כשברור לך שהמקלארן לא עומדת בקצב..

אני טוען את ההפך הגמור. דווקא משום שראייקונן הצליח להצמד לאלונסו מראה את הכשרון האדיר שלו עם מכונה נחותה יותר. וכבר אמרתי - לא לוקח כלום מאלונסו , הוא נהג פנטסטי, אבל הוא מגובה במכונית המהירה ביותר בסבב היום. זה מתחיל להזכיר את הדומיננטיות של פרארי בשנים עברו. בנקל היה ניתן לראות את העוצמה ואת היתרון העצום של הפרארי על פני כל המכוניות האחרות , שומאכר פשוט היה פותח פערים בלתי הגיוניים והמירוץ היה נגמר כבר בהקפה ה 6. היום זה אלונסו..

ובאשר לשומאכר... הוא לא צריך להוכיח כלום, את שלו הוא עשה ואין לו עניין להרוג את עצמו על המסלול, הוא כבר לא בן 24.

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם

בואו ואסביר לגבי היתרון של אלונסו , לפחות כמו שנראה לי .

בזינוק ומעט אחריו לאורך מספר הקפות רייקונן החזיק מעמד ונראה כאילו אלונסו שולט בקצב ופשוט נוהג יותר טוב .

בהמשך אלונסו הגביר את הקצב , דבר שגרם להגדלת הפער בין שניהם .

ברור שהרנו היא זו שמאפשרת את הביצועים הללו , אבל במסלול כזה , שעובדים בו קשה כל-כך , אין ספק שלאלונסו יש חלק גדול בזה .

לגבי פרארי - העניין מבחינתי פשוט - נמאס לי מזה שאילדיס מדבר עליהם כל כך הרבה שאני מעדיף לוותר מלכתוב עליהם בשלב הזה...

אני כל כך אוהב את הקבוצה הזו , שאני לא רוצה לכתוב כרגע דברים שישתמעו לא נכון .

דובי

פורסם

דובי,

אז מה שאתה אומר בעצם זה שאלונסו זינק הכי מהר וחזק שאפשר (הרי אף אחד לא מזנק "סתם"), ואז הגביר את הקצב ? אתה יודע שיש בדיחה כזו..

ולגבי ווליניב, ראו בבירור שראלף שומאכר בלם בחוזקה ובאופן מפתיע, מה שגרם לווילניב לבצע תמרון חריף שהוביל לאובדן אחיזה במקום מאד לא סלחני. צריך להבין שכשנוהגים במכונית מרוץ על המגבלות, אי אפשר סתם כך לנער את המכונית לימין ולשמאל מבלי שהרכב יאבד אחיזה. לכן אני בטוח שהוא לא סתם איבד ריכוז, אלא הגיב להפתעה שראלף הכין לו (שאגב יכול מאד להיות שהיתה בתום לב).

דני G.

פורסם
דובי,

אז מה שאתה אומר בעצם זה שאלונסו זינק הכי מהר וחזק שאפשר (הרי אף אחד לא מזנק "סתם"), ואז הגביר את הקצב ? אתה יודע שיש בדיחה כזו..

ולגבי ווליניב, ראו בבירור שראלף שומאכר בלם בחוזקה ובאופן מפתיע, מה שגרם לווילניב לבצע תמרון חריף שהוביל לאובדן אחיזה במקום מאד לא סלחני. צריך להבין שכשנוהגים במכונית מרוץ על המגבלות, אי אפשר סתם כך לנער את המכונית לימין ולשמאל מבלי שהרכב יאבד אחיזה. לכן אני בטוח שהוא לא סתם איבד ריכוז, אלא הגיב להפתעה שראלף הכין לו (שאגב יכול מאד להיות שהיתה בתום לב).

דני G.

דני מה שהתכוונתי הוא שאלונסו זינק מצויין ואז שלט בקצב של המרוץ כרצונו , דבר שרייקונן לא יכול היה לעשות , לעמוד בקצב שלו .

לגבי רלף שומאכר - במשפחת שומאכר לא עושים שום דבר בתום לב...:lol:

דובי

• תוכן חדש...