Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעייה היא שלאלמרה אין שוק טוב, יחסית ליפנית, למשל,אם היה מדובר בטויוטה\סובארו , היית יכול לבקש וגם לקבל.

האלמרות נסחרות מתחת למחירון גם במצב מושלם.

פורסם

לדרוש - אתה תמיד יכול.

לקבל - זה משהו אחר.

לא נראה לי שמישוה ייתן 10% יותר ממחירון על רכב שאיננו מיוחד או מצבו אינו יוצא דופן בצורה מזהירה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לפותח השרשור שלום.

בבעלות אימי יש ניסאן אלמרה slxi משנת 99, כמו שאנחנו יודעים הרכב לא מציע שום דבר, מבחינת איבזור מיצובישי לאנסר יותר מאובזרת, יש לו מחירון בהחלט גבוה לחודש זה 48 אלף.

אני מאוד שמח על כך, כמו כל בעל רכב.

אבל הקונה ישלם מחירון קשה לי להאמין מעל, אין מדובר בהונדה סיוויק או משהו, הניסאן זהו רכב מאוד לא סחיר, אך אמינות מופלאה.

גם אנחנו רכשנו מיד ראשונה עם ספר טיפולים רכב מלוקק, הוא גם דרש נעל המחירון, אך שילמנו מחירון בגלל קילומטרא'ז גבוה, 165.

אבל אני מאמין שתקבל מחירון, אבל תנסה לבקש מעל, בהצלחה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

העלה של 5000 ש"ח או אפילו יותר מעידה על ביטחון. יבוא קונה פוטנציאלי (לא מבין במיוחד), יוריד את המחיר לרק 1000 מעל המחירון ויחשוב שהוא מצא מציאה. יש מצב שזה יעבוד, הדרישה שלך למכור את האוטו ביותר ממחירון הגיונית לאור העובדה שנתוניו לא רעים (יד וקילומטראז' נמוכים).

פורסם

אני חייב לציין שאני לא "מחפש פרייר" אני באמת מאמין שמגיע לי יותר.

במיוחד לאור העובדה ששוק הרכב הוא לא ב"שמיים".

הפורום מלא בסיפורים על נסיונות רמאות ברכישת רכב.

וכן על האמינות שלי אני רוצה כסף גם.

בכל מקרה אני מזמין אותכם להיות צופים בניסוי הכלכלי. כבר התחלתי לפזר מודעות ברשת.

רונין-רוכב ללא אופנוע

פורסם

אני ממש לא מבין על מה אתה הולך לבקש מחיר גבוה ב 10%-15% ממחיר המחירון.

הק"מ שלך ממוצע - 16K בשנה.

הרכב טופל לפי הספר אבל לא מעבר לכך-אין תוספות מיוחדות או מערכת מושקעת.

הרכב לא נדיר או בעל ביקוש גבוה.

המחיר מחירון של הרכב לא נמוך או מגוחך כמו במקרים מסויימים (של צרפתיות בעיקר :-)).

לפי דבריך יש מכה בכנף.

את האוטו אתה לא יכול למכור בלי טסט (בלי טסט זה יראה חשוד ואז תצטרך להוריד 10%).

רכב במצב מושלם נמכר במחיר מחירון ולכן 1000 ש"ח מתחת למחיר מחירון נשמע הרבה יותר ריאלי.

אסף

פורסם
העלה של 5000 ש"ח או אפילו יותר מעידה על ביטחון. יבוא קונה פוטנציאלי (לא מבין במיוחד), יוריד את המחיר לרק 1000 מעל המחירון ויחשוב שהוא מצא מציאה. יש מצב שזה יעבוד, הדרישה שלך למכור את האוטו ביותר ממחירון הגיונית לאור העובדה שנתוניו לא רעים (יד וקילומטראז' נמוכים).

תבקש 54 אלף מעל המחירון , תוכל להחליף את עמיר פרץ. עאלק ביטחון.

• תוכן חדש...