Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ושוב אתכם, חבל שכרגע אני רק שאב מידע ממכם. מבטיח לעזור בנושאים שבהם יש לי נסיון.

אני עומד בימים הקרובים להציג את הרכב שלי למכירה.

הרכב הוא ניסן אלמרה 99 יד ראשונה עם קילומטרז' 112000.

הרכב באמת מאד שמור (חוץ ממכה קטנה על הכנף) גם מבחוץ ום מבפנים.

הרכב טופל רק במוסכים (יש בידי את ספר הטיפולים).

עבר החלפת ברקסים יסודית לפני 2K+החלפת גומיות על הבולמים והסרנים(טיפול של 2500 ).

בזכות אשתי (שתחיה) לא עשנתי בתוך הרכב ולכן הסלון בלי כביות וכתמי עשן על התקרה.

אני רוצה למכור אותו בכ10%-15% מעל למחירון. תך כדי שאני מעביר את הרכב טסט או עושה לקונה הפוטנציאלי הנחה מהמחיר המבוקש על סכום הטסט.

האם הדרישות שלי ריאליות, לפי מצב הרכב+השוק של הדגם כמו שהוצג עכשיו?

נ.ב. אני לא מנסה להשתמש בשטח הפורום כלוח מכירה נוסף, רק רוצה להוועץ בכם בקשר למחיר המבוקש.

רונין-רוכב ללא אופנוע

פורסם

לפי דעתי בלי להעליב כמובן, לא שווה לשלם על האוטו שלך מעל המחירון

עם אין בו משהו מיוחד, השקעה כספית גדולה שהושקעה, או שהאוטו מלוקק מכל הכיוונים וללא מכות, אז שווה למכור במעל מחירון

לפי מה שהבנתי אין מהשהו מיוחד ברכב שלך

ניב

פורסם
לפי דעתי בלי להעליב כמובן, לא שווה לשלם על האוטו שלך מעל המחירון

עם אין בו משהו מיוחד, השקעה כספית גדולה שהושקעה, או שהאוטו מלוקק מכל הכיוונים וללא מכות, אז שווה למכור במעל מחירון

לפי מה שהבנתי אין מהשהו מיוחד ברכב שלך

ניב

למה להעלב? זה משפחומתית רגילה לא פרויקט חיי 8) .

השוק של אלמרה לא בשמיים?

רונין-רוכב ללא אופנוע

פורסם
עם הרכב אחרי טיימינג אז לדעתי אתה יכול לדרוש מעל המחירון (לפי הבנתי לעשות טיימינג באלמרה זה כמעט לפרק מנוע.)
אין טיימינג באלמרה 8)

זה שרשרת, מוסך שבו אני מטפל אמר שיצא לו להחליף כזה פעם אחת בלבד.

רונין-רוכב ללא אופנוע

פורסם

תראה מחירון הוא לא אך ורק המלצה... אז בזכותך לדרוש כמה שבא לך ואם הרכב שמור אחרי טיפול וכו' אז נראה לי הגיוני מאוד לדרוש 10% מעל. כמו כן אם תעשה שיכלול מחירון אז יצאה לך שמחירון יעלה מהמחיר הבסיס בגלל יד ו ק"מ נמוכים.

יום טוב!

Zoom-Zoom...

פורסם

תסלח לי על התגובה הבוטה - אבל למה מה קרה ?

לבקש אתה יכול כמה שתרצה , אבל לקבל זה קצת יותר קשה (אנחנו מדברים על כסף , כן?). אם תמצא מישהו שיסכים לשלם - אתה מוזמן לבוא לעבוד אצלנו במכירות...

פורסם

למה כן: בשנת 99 כמעט לא נמכרו אלמרות בשוק הפרטי, ואם יש מישהו שמחפש דווקא את הדגם הזה יש לך סיכוי ( אבל בכל מקרה אם תקבל 5% מעל המחירון לדעתי זה יהי הישג) וגם זה רק אם מדובר דגם GXI (המחירון של SLXI פשוט מופרך לגמרי גם ככה)

למה לא: אם מדובר בדגם SLXI הוא יותר יקר ממאזדה לאנטיס שנת 2000, ואם מדברים על משהו מליסינג אז אולי ניתן לקנות משהו משנת 2001/2 באותו תקציב.

בהסתכלות ריאלית על השוק - רק אם תמצא מישהו שידלק על הרכב (אל משכח שבשביל זה הוא גם צריך לרצות לבוא לראות את הרכב...)

ולגבי הטסט - אם אתה רוצה למכור את הרכב ב-15% מתחת למחירון מכור אותו לפני הטסט, השוק הוא שוק של קונים, ואף אחד לא "ישתין לכוון שלך" אם לרכב לא יהיה טסט כשתעמיד אותו למכירה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לבקש תמיד אפשר... אבל אם בא מישהו ומסכים לשלם ואפילו קצת מעל המחירון,מכור לו.

כפי שנאמר כבר,השוק הוא שוק של קונים,שפע משפחטומטיות והקונים מתפנקים על כל מוכר.

אפשרי לקבל מחירון + על אלמרה שמורה,אנחנו קיבלנו 2000 ש"ח מעבר למחירון משוקלל כלפי מעלה על אלמרה 2003 אבל עם 11000 ק"מ בלבד ומציעים לי היום 10% מעל המחירון של האלמרה SLX שלי משנת 1999 אבל היא נקיה מתאונות,יד ראשונה,כל חייה חונה בחניה מקורה יום ולילה ויש לה פחות מ 70000 ק"מ... אני לא מוכר אך רשימת הממתינים ארוכה.

למרות שהאלמרה היא קניה מעולה,היא לא זוכה להערכה מספקת של הציבור ולכן יהיה קשה יחסית למצוא מישהו שיסכים לשלם הרבה מעל מחירון.

שיהיה בהצלחה!

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אין מצב למכור מעל מחירון רכב עם "מכה" בכנף, אין מה לעשות, הקונה הפוטנציאלי קודם כל מסתכל על מראה חיצוני ולא ישלם מעל מחירון על רכב שיש להשקיע בו בפחחות

פורסם

יש כאן עניין של הגיון פשוט.

אתה יכול לדרוש כמה שאתה רוצה.

בסופו של דבר מה שיקבע זה המחיר בו הרכב נמכר...

גם לי לא נראה שיש משהו ברכב הזה כי מחירון מתיחס לרכב תקין ושמור.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

לדעתי אתה יכול לבקש 2K מעל המחירון וגם לקבל, בגלל הקילומטרז', תיעוד הטיפולים והיד. תמיד יש אנשים שמוכנים לשלם יותר בשביל רכב שמור ושקט נפשי. אבל 10% נשמע לי הרבה מדי.

פורסם

העובדה שביצעת טיפולים ואולי גם טסט לא משנה כהוא זה.

ללא טסט (או עם טסט קצר) - יורידו לך את זה מהמחיר. המחירון מתייחס (לתפיסתי) לטסט מלא או כמעט מלא.

כך גם לגבי טיפולים. אם צפוי טיפול מיוחד - יורידו לך מהמחיר. אם ביצעת אותו, לא תקבל פרס. אבל אני לא כ"כ מבין את השאלה. זה שטיפלת בברקסים, למשל: הרי אם לא היית מטפל היו עולים על זה ומפחיתים מהמחיר, לא?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני רוצה למכור אותו בכ10%-15% מעל למחירון. תך כדי שאני מעביר את הרכב טסט או עושה לקונה הפוטנציאלי הנחה מהמחיר המבוקש על סכום הטסט.

האם הדרישות שלי ריאליות, לפי מצב הרכב+השוק של הדגם כמו שהוצג עכשיו?

לדעתי אתה חי בסרט.

10-15% מעל המחירון עבור אלמרה, שהסחירות שלה גם ככה אינה מרקיעה שחקים, זה מוגזם לכל הדעות.

את התיקונים שביצעת - טוב שביצעת. עשית אותם למען הבטיחות שלך ושל הנוסעים ברכב (ובכביש), לא מגיע לך צל"ש על זה. טסט צריך לעשות לכל רכב.

אם תקבל 1000-2000 שח מעל המחירון (שזה כמה, 5% ?) תנשק לבן-אדם את הרגליים. אני לא הייתי משלם מעל המחירון (בטח שלא 10-15% מעל לרכב במודל הזה) לרכב עם מכה בכנף ושמצבו הכללי נורמלי לגילו.

בהשוואה לעסקה שלך יש לי סיפור אחר לספר לך:

קרוב משפחה שלי רכש לפני מספר חודשים מאזדה 626, יד ראשונה, בלי שום תאונה (מכות פח קלות שתוקנו בעבר), היסטוריית טיפולים מלאה במוסכים מורשים ו 102,000 ק"מ על המד-מרחק + עם טסט לשנה, מצבר חדש - ובלי ש-ר-י-ט-ה או אפילו מכה קטנה על האוטו ב 2,000 שח מתחת למחירון. מה שהיה צריך לעשות זה לשים רק 4 צמיגים חדשים (רביעיה חדשה עלתה לנו כ 950 שח) ולנסוע (יש קבלות על טיימינג שנעשה לפני שנה ומשהו + קבלה על טיפול גדול שנעשה לפני חצי שנה).

במצב הזה של השוק, אני לא רואה שום סיבה הגיונית לשלם על אלמרה 99' כ 10-15% מעל המחירון.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...