Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה.

למיטב הבנתי החלפת תיבת הגה לאחת מתוקנת עולה כמעט 1500 ש"ח, כאשר טיפול בתיבה שלך עולה בערך חצי.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

לגבי צינוריות ברקס. מסוככים או לא, מה זה משנה לך? סתם ככה אתה הולך ומתקין משהו שאתה לא צריך בכלל. בטח, המהנדסים של הרכב טיפשים, סתם ככה שמו צינוריות רגילות ולא של ספרקו.

בקיצר אין חתימה

פורסם

ולחשוב שהגרוטאה המסוכנת הזאת נסעה אחרי בכביש 1...

פחד אלוהים איך אנשים מזניחים את הרכבים שלהם :wink:

לפחות תלמד את הלקח מהסיפור הזה - מהטסט הבא 10 דקות מתחת לרכב יחסכו לך מאות שקלים אחרי הטסט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ביג מק - אני לא מסכים עמך.

לא טענתי באף מקום שהצינורות המקוריים הם לא טובים. הצינורות של ספארקו פשוט עמידים יותר לאורך זמן ולא מתרחבים. זה בא במחיר מסוים (אתה לא יכול לראות את מצבם מבחינה חיצונית).

אלירן - בכל אופן לא הייתי מחליף צינורות בלמים בעצמי, אני לא מחשיב את עצמי מנוסה מספיק. מילא אני מרוח על איזה עץ, אבל לא חבל על הראלי?

פורסם
1. לא, ברגע שנכשלת יש לך שבוע (כפי שרשום בטופס) להגיע לטסט חוזר.

לא חובה בכלל.

אתה בהחלט ראשי ליסוע עד לגמר המועד של רשיון הרכב הישן.

בבקורת דרכים(משטרה, מת"ח) אתה מציג את רשיון הרכב שעדיין בתוקף ולא את טופס בדיקת הטסט.

כך אתה חוסך לעצמך גם את כאב הראש שנמצא בניסוח בטופס "לצורך תיקונים בלבד".

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אלירן - בכל אופן לא הייתי מחליף צינורות בלמים בעצמי, אני לא מחשיב את עצמי מנוסה מספיק. מילא אני מרוח על איזה עץ, אבל לא חבל על הראלי?

אם לא בלמים (באמת חבל על הראלי..), לפחות היית מספיק לגשת למוסך ולתקן את תיבת ההגה הסוררת.

אגב, לא מרגישים את ההגה הדפוק בנסיעה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

3. למי שיודע - למה לעזאזל העלות של החלפת מסרק הגה באחד מתוקן היא כזו אסטרונומית? הרי התיקון הוא עניין של מה בכך למיטב הבנתי.

ניסית לפרק הגה בפז'ו ? זה לא CAR PC...

פורסם

אכן, מסרק הגה.

עדכון קצר לשעה זו:

בעצתו של ירון אדרי, דיברתי עם יובל מלמד, שהסביר לי שלצינורות של ספארקו יש אישור משרד התחבורה.

הוא דיבר עם מנהל מכון הבדיקה (הוא מכיר את הבחור), ועכשיו נשאר לי רק ללכת ולדבר עם המנהל או הסגן לפני שאני נכנס לבדיקה חוזרת.

בעיה אחת נפתרה :-)

תודה ליובל ולירון.

עכשיו אני רק מחפש מוסך שיפרקו וישלחו לי את מסרק ההגה לשיפוץ, בלי לשחוט אותי. המלצות? (עדיף באזור הרצליה\ת"א)

פורסם

ברצוני להבהיר דבר חשוב:

מהתגובה של ליאור נשמע כאילו הדבר סודר בשיטה הישראלית של "אני מכיר אותו" ולא כך הדבר.

יובל מלמד ניגש אל המכון עם אישור היבוא של משרד התחבורה ולאחר שמנהל המכון בדק מול משרד התחבורה את אמיתיות המסמכים, נפתרה הבעייה.

לכל המוצרים שאנו מוכרים יש התקן והאישור המתאים מטעם משרד התחבורה.

בהזדמנות זאת אני רוצה לחזור ולומר שכל מי שקנה דרכי או דרך יובל מלמד מוצר זה או אחר ונתקל בבעייה דומה (טסט, משטרה וכו'), שייצור קשר איתי לשם פיתרון הבעייה.

בברכה,

ירון אדרי

SPARCO

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

ליאור, תענוג לשמוע שהבעיה נפתרה תודות ליבואן! :-)

ליבואן ספארקו - קבלו ח"ח :-D

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

צינורות הברקס מיובאים באישור משרד התחבורה עם תקן TUV ניתן להתקין אותם בדיוק כמו

רפידות ברקס תחליפיות וכמו צלחות ברקס תחלפיות ובתנאי שאושרו לשימוש ע"י משרד התחבורה.

חובה להתקין כל אחד מהמוצרים הנ"ל ע"י מוסך מורשה !

ולידעתכם יבואני הרכב מרכיבים בעצמם חלפים תחליפים ולא מקוריים במסגרת השירות שלהם.

חבל שחברים ללא ידע מזינים את האיטרנט בעצות " לא מדויקות "

בברכה יובל

יובל מלמד

• תוכן חדש...