Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 417
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לי חולצות טישרט שאני לא משתמש בהם.. אבל הם לא רכות... עם מה נעשה ת'ווקס? \=
רצוי בד 100% כותנה, אפשר גם עם חולצה ישנה אבל נקיה.

ווקס מומלץ זה ה אוטופיניש ווקס AUTO FINISH של קארפלן

עוד אחד מומלץ של THE TREATMENT, ווקס נוזלי מבוסס על קרנאובה. ניתן להשיג בהום סנטר.

עם טרטל ווקס גם יש לי נסיון טוב אבל העבודה לא מחזיקה לאורך זמן.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בחזרתי לאץ לפני מספר ימים הגעתי לאוטו דיפו, ראיתי את הווקס הנ'ל המוכר אמר שהוא חדש בשוק, לא נראה לי משהו. 99 ש'ח לווקס התזה, 70 ש'ח לבקבוק רגיל.

מישהו באמת מכיר את זה?

קניתי ווקס של דופון (DU PONT) באוטו דיפו ויצא אדירוב בומבייב!!!

עוד מישהו ניסה את הווקס הזה?

פורסם

כל הכבוד על הכתבה.

גם אני מאוד מקפיד על ביצוע הוקס ברכב. אבל מצאתי לי שיטה קצת יותר נוחה. בכל פעם שאני שוטף את הרכב אני עושה וקס בחלק רכב אחר. פעם זה מכסה מנוע, פעם זה רק גג, פעם כנפיים. ואכן הרכב שלי, בן ה5 ( רנו סניק.חלום של רכב) שלי נראה כמו חדש. אפילו הצבעי במוסך לא האמין שזה צבע מקורי. לגבי הוקסים. לאחרונה מצאתיוסק בשם SONAX . ניסיתי כמה מהמוצרים שלהם והם מדהימים!!!!! אין יבואן למוצרים האלה בארץ. אם יש למישהו אפשרות להביא מוצרים כאלה מגרמניה אשמח מאוד להזמין אותם דרכו. תמורת תשלום כמובן. יש לחברה הזאת המון מוצרים וממה שניסיתי כולם מדהימים. אחד היתרונות שלהם ,למשל, הוא העובדה שהוקסים שקופים כשהם מתיבשים וכך לא נשארים סימנים על החלקים שלא צבועים, כמו פסי הגנה בדלתות או פגושים לא צבועים. מאוד מומלץ.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

כל הכבוד על הכתבה

קראתי את כל המלצות בנושא שימור צבע הרכב

מספר שאלות:

א. איזה ווקס נוזלי המומלץ לצבע מטלי שניתן להשיג בארץ ?

ב. איזה ווקס+שמפו המומלץ לצבע מטלי ?

ג. האם יש סניף אוטו דיפו באזור השרון ?

פורסם

בנוגע לווקס, בעבר הייתי ממליץ על "טרטל ווקס טפלון".

אך כיום לאחר מספר שימושים בווקס של Carplan ווקס אוטו פיניש, אני חייב לצין שהתוצאות טובות מהטרטל פי3, לא מתייבש מהר כמו הטרטל, לא משאיר סימנים/נקודות, קל לניגוב ומשאיר ברק יפה.

קישור לאתר החברה:

www.carplan.co.il

פורסם

אכן זהו הווקס, ניתן לאסוף את זה מהחנות שלהם או דרך משלוח דואר רשום שמגיע תוך 3 ימים בעלות של 20 ש'ח סה'כ הכול 69 ש'ח לווקס הנ'ל.

kobos

האם התכוונת למוצר הזה ? מחירו 49 ש"ח.

האם זה המחיר המומלץ ?

• תוכן חדש...