Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני שמח שיש הענות טובה,

אם כי מדריך יחיד לעניין זה יהיה בעייתי לקבוצת אנשים גדולה שאין להם בזה נסיון בכלל ...

אם עוד מישהו שיש לו לפחות נסיון בסיסי ויודע את התהליכים הבסיסיים מתבקש להתפקד ולהושיט יד.

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

זה נכון, לצערי, במקום 20 אנשים שאומרים כן אני מוצא את עצמי עומד עם עוד חמישה בחדר..

מעצבן? נכון, אבל למפגש ייחודי זה, כנראה זה יהיה יתרון :wink: .

שימי.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם
*** עריכה: 983...984 וזה ממשיך לעלות!(המבין יבין).

סלבה,

אתה פשוט ענק!!!:smilecolr כבר הגענו ל - 987 והיד עוד נטויה.

אני מת מצחוק,

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אבל בשביל לבנות משהו מפיבר מההתחלה ועד הסוף זה יותר מיום אחד של עבודה.. תצטרכו לעשות איזה 2 מפגשים כאלה אם לא יותר..

פורסם

אפשר לעשות את ההדרכה בצורה חצי מעשית...

אני מציע\מוכן להביא כמות שנשארה לי מחומרי הגלם, בגדי עבודה + בדים + חומר פחחים ואיזו טבעת עץ מסכנה ובסיס עם תומכות ולהדגים יצירה של פוד.

מה שחשוב זה ההסברים על תהליך העבודה עם הפיבר

תהליך העבודה עם חומר הפחחים

תהליך העבודה בשלבי הגימור

לפי דעתי גם הסבר חלקי ע"י תמונות והסברים גם יהיה מצויין.

הייתי רוצה שגם ניר - מונסטר יצטרף כמדריך או עופר אבל להדרכה בסיסית וקצת מעבר אני מוכן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סרג צודק

עדיף לבוא מוכן שלא יהיו פשלות ויהיו

חומרים יש חנות ביפו באזור חניות לפנסים בצד ימין מחירים הכי זולים

מה צריך מספיק שאחד יקנה וכולם יתחלקו במחיר :

פוליאסטר 1 ליטר יספיק + מקשה שבא ביחד

פיבר 1 מטר

מברשת או רולר

כוסות מקרטון 3/5

מקלות עץ לערבוב

נייר דבק לבן - בד או נייר כסף אם אין

בונדו + מקשה + ציוד ערבוב

נייר שיוף עדין + גס

לסיום ספריי צבע יסוד + שחור + לקה

פורסם

אני יבוא בכיף וברצון רב...:-P

ולדעתי אפשר לבקש מצוות אוטופרט עזרה ולעשות הדרכה כדוגמת ההדרכה שהם עשו לפני כחודש על איטום יכול להיות שהם יעזרו קצת הם כבר קימו מס' הדרכות מהסוג הזה לחברי הפורום.

פורסם

וואה וואה כולם רצים למנהלים, לצוות אוטופרט.. לאט לאט..

אם מישהו היה מעוניין להגיע היה מציין זאת.

אני חושב שיש פה מספיק מנוסים בעניין שיוכלו לעשות את זה בצורה טובה מאוד, ולא צריך ללכת רחוק.

DRIFTTERS, אני חושב שנשמע בעצתך ונקנה הדברים מהחנות שציינת,

הקנייה תהיה מרוכזת, ואני רואה לבד את הרוח הטובה של האנשים שמוכנים להביא מה שיש להם בבית אז באמת כל הכבוד ותודה,

מבחינת כלי עבודה, איך נסתדר עם זה?

אני אישית חושב שאני יצליח לארגן גנרטור לעניין, דיסק חיתוך, ואולי גם אקדח סיכות ואקדח דבק חם.

אם למישהו יש רעיונות,ציוד בבית, או כל דבר אחר שיוכל לעזור בעניין זה יהיה נהדר !

** אני מקווה שאני יוכל לארגן מצלמת וידאו, לתעד את העניין יכול להיות נחמד.., ואם לא אז מצלמה רגילה אני בטוח יביא.

נסתדר עם הכלים ויישאר רק הזמן והמקום,

שימי.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

טוב...כדי להראות קצת רצינות התחלתי להתקשר לבעלי מקצוע בפיברגלאס.

הרעיון הוא ליצור סוג של סדנה בתשלום סביר על כל החומרים וההדרכה וכך כל אחד יוכל ליצור איזה שהיא יצירה ראשונית משלו.

אני יודע שיש פה הרבה שיכולים להדריך אבל אני בספק אם נגיע למצב שתיהיה סדנה עם כל החומרים הדרושים ברמה שכל אחד יוכל לעשות משהו עצמאי.

אל תשאלו אותי עכשיו ברמות של כמה זה יעלה כי ברור לכם שזה תלוי בכמה אנשים באמת רוצים.

מה דעתכם?

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

רעיון מצויין בדיוק בזמן האחרון חשבתי על לבנות קורה לטוויטר אבל ממש לא ידעתי איך

אני מוכן לבוא לסדנה ולשלם סכום סימלי אבל אם זה באזור מרכז או דרום אז אין מצב

אם זה בצפון אני שם!!!!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

תראה, אני אישית חושב שחביב יותר שנעשה זאת החברה המגובשים פה, ונעביר כמה שעות בכיף, נאכל, נשתה,נעשן, ונעבוד.

נכון שיש בעיה לא קטנה של ציוד עבודה ומיקום.

אך אם אנשים רציניים הכול אפשרי וזה בכלל לא קשה לעשייה..

אם אין את האפשרות לארגן את זה, ואנחנו רואים שאין מאיפה להשיג את הציוד לעבודה אני בכיף תומך ברעיון שלך, ויתייצב שם ראשון.

אני חושב שכל מי שמגיע לשם זה מתוך הרעיון שהוא רוצה ללמוד איך לעבוד עם פיבר, וכנראה גם לבנות לרכב שלו בנייה מסויימת, לכל המעוניינים יש אינטרס פה אז לא תהיה התנגדות מרובה..

תלוי בכם בעיקר, אנא הגיבו.

שימי.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

לשלב מצלמה זה רעיון מעולה, כך נוכל לתעד את ההדרכה. אם יהיה מצלמת וידאו - מה טוב.

בכל אופן, לפי דעתי אין טעם שכל אחד יבנה בניה משל עצמו, ככה זה יקח המון זמן וסתם יעשה ברדק.

אם יהיה מספר מדריכים אולי נוכל לעשות איזה חלוקה לקבוצות, או איזו שהיא רוטציה בין הקבוצות, כך שכל מדריך יבצע איזה נושא מסוים בבניה. החבר'ה שיש להם נסיון - תקנו אותי אם זה רעיון לא טוב.

בכל אופן ככה גם נוכל לחסוך את כל התהליך של הרכישת חומרים מרוכזת. אם יהיה רצון בקבוצה לרכישה של חומרים מרוכזת - ניתן יהיה לארגן את זה במקום - לגבי בניות אישיות של חברי הפורום.

בכל אופן, אם יש לאנשים מסוימים חומרים שהם יכולים להביא שיציינו את זה, במידה ואין, אני לא חושב שחבר פורום פלוני יתנגד לשים מספר שקלים בעבור הדרכה שכזו.

אגב אני חושב שצריך להביא גם טבעות MDF חתוכות לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...