Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע צעדים סיים את חייו,

האוטו, קסנטיה שנת 97

מנוע 2000 8 שסתומים.

מערכת הזרקה מגנטי מרלי 8P,

כיצד ניתן לדעת את מספר הדגם המדוייק של המנוע? המספרים שראיתי על המנוע לא עוזרים לחנות שממנה אני מזמין, מה אני אמור לבקש?

תודה ארז.

פורסם

האוטו, קסנטיה שנת 97

מנוע 2000 8 שסתומים.

מערכת הזרקה מגנטי מרלי 8P

קוד המנוע (RFX(XU10j2c\z

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
האוטו, קסנטיה שנת 97

מנוע 2000 8 שסתומים.

מערכת הזרקה מגנטי מרלי 8P

קוד המנוע (RFX(XU10j2c\z

אתה שואל?, אם אתה שואל, אז כן... זה דגם המנוע.

פורסם
לא אינני שואל,זה הקוד היחידי שיש לי .

הבנתי, נתת לי קוד מנוע, אני מחפש דגם של מנוע צעדים...

פורסם

אהלן ארז,

אתה מתקשר למחסן מרכזי של שרודר בבני ברק, נותן את דגם הרכב למחסנאי בצירוף מספר הרישוי, והוא בודק במחשב ונותן לך הצעת מחיר בצירוף הסוג המדוייק של מנוע הצעדים.

עם הדגם המדויק אתה פונה ל'חבר' שלך ומזמין את החלק.

בנוסף אתה מזמין לי בומבה מרכזית :) (במקרה ואנחנו מדברים על אותה חנות..)

בריאות לכולם!

פורסם
אהלן ארז,

אתה מתקשר למחסן מרכזי של שרודר בבני ברק, נותן את דגם הרכב למחסנאי בצירוף מספר הרישוי, והוא בודק במחשב ונותן לך הצעת מחיר בצירוף הסוג המדוייק של מנוע הצעדים.

עם הדגם המדויק אתה פונה ל'חבר' שלך ומזמין את החלק.

בנוסף אתה מזמין לי בומבה מרכזית :) (במקרה ואנחנו מדברים על אותה חנות..)

אני לא קונה אצל ההוא את המנוע, יש חנות אחרת בכרמיאל, יותר אמינה,

למרות זאת, בומבות אני עדיין קונה אצל הבחור ההוא, קניתי שם בומבה מרכזית לפני שבועיים, גם 200 שקל...

פורסם
מה כתוב על המנוע צעדים שלך ? גם הוא של מגנטי מרלי ?

כן, רשום עליו כל מיני מספרים כולל PSA 580, אבל אף אחד מהמספרים האלה לא עוזר לספק...

לטענתו זה צריך להתחיל באות B.

פורסם

תעדכן אותי ממי אתה קונה מנוע צעדים מקורי של מגנטי מרלי... לפני שנה עלה לי בקרסו 1300 ש"ח...

עריכה: לא יודע איך זה אצלך אבל אצלי זו עבודה של 2 דק' בדיוק. 2 ברגים וזהו.

Veni Vidi Vici

פורסם

במוסך המורשה, רוצים קצת פחות מ1000 שח בלי עבודה... (אפשר לחשוב כמה עבודה יש שם), אבל אני מתכוון לקנות אחד ולעשות בעצמי, הגיע הזמן שאני אחקור את הנושא...

• תוכן חדש...