Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לאחר סידור קל נמצאה אצלי מערכת של איווה נחמדה אך קיימת בעיה קטנה.

בחיבור של צמת החוטים של הרמקול לתושבת שלו בהד יוניט ותפיסתו ע"י הקליפס הרמקול לא עובד , אך בדקתי בכניסה השניה אך פלא בפלא הרמקול עובד כאילו כרגע נתלש הרמקול מהניילון אשר כיסה אותו.

יש לציין שלאחר משחק קל עם החוטים יש קול אך אם מגבירים את העוצמה או טיפה הצמת חוטים זזה למרות שהיא תפוסה ע"י הקליפס נשמעת דממה.

למישהו יש מושג איך מסדרים דבר כזה ?

אני מוסיף תמונה של החלק הבעייתי (צולם בעזרת הטלפון הנייד)

P0603_151422.jpg

פורסם

אולי החוט דק מידי. תעשה אותו על כפול אולי זה יתפוס

חוצמזה אתה בטוח שהשחור עם הפס הלבן זה + ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אולי החוט דק מידי. תעשה אותו על כפול אולי זה יתפוס

ניסיתי לבדוק עם "תערובת" החוטים דלה מידי אך לא זאת הבעיה , בנוגע ל + , חיובי.

פורסם

מה זה משנה :-D ?

כל זמן ששומרים שהחוט שיוצא מהאדום מגיע לטרמינל האדום ברמקול ולהפך אין בעיה. הרי החוטים עצמם זהים....

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כמו כן ברצוני להוסיף שכרגע אני מצליח איכשהו לשמוע איתם, אך תזוזה קטנה של צמת החוטים של הרמקול ולא שומעים כלום .

פורסם

קח קצת אלכוהול מאמא עם קיסם אוזניים ותכניס לתוך החיבור, אחרי זה תנסה לעשות פוווווו פנימה.

פורסם

כלום , הרמקול עכשיו בכלל לא מגיב לתנועות של החוטים.

בנוסף נראה לי תהיה בעיה להשיג חלק של מערכת ישנה , מצד שני חבל לזרוק מערכת כזאת.

פורסם

שרשור שלם על בעיית חיבורים?!?!?

נקה את החיבורים טוב טוב, אם צריך - פתח את המערכת ותעבור על הלחמות ובא לציון גואל.

• תוכן חדש...