Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש 2.6.06

גיא127
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת תמונות מהמפגש של שישי.

הלינק נמחק ע"י קובי

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

למה באמת מטשטשים את הלוחיות?

1972 Fiat Spider 124

אז מה אם עולה לי מלאן ת'לאפים לשפץ אותה? אתם לא הייתם זורקים ילד שלכם כי הוא חולה נכון?.....

פורסם

אפשר פרטים על אספן\וולרה הלבנה שעומדת מאחורי הקדילאק?

norm_09C7F09682854490BA5090431FDB66C2.JPG

היא של מישהו מהפורום? , איזה שנה? , מנוע? , מקורית?

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

עדיין לא ברור לי מה הקטע של טשטוש הלוחיות

הרי כשאתה נוסע, חונה, נמצא בקופיטוגו, או בכל מקום אחר

אינך מכסה/מטשטש את לוחיותך ולכל איש, אישה, שוטר, או מאן-דהוא מותר לצפות במספר החסוי שלך (ואפילו לרשום אותו) - אז מה הקטע?

נערך לפני מספר שבועות דיון ארוך וממצה בנושא,ואין בדעתי לפתוח אותו מחדש כעת.

מכוניות המצולמות בתת פורום הזה יופיעו כאשר לוחית הרישוי שלהם מחוקה או מטושטשת.

כל תמונה שבה יופיעו הלוחיות בבירור תימחק מיד ובדיעבד.

כל תגובה בנושא תימחק מיד-ראו הוזהרתם!

חן מנהל הפורום.

בכל אופן - מה הקטע????

אין פה שום "קטע"-אלה ההנחיות שלנו על מנת להגן על פרטיותם של בעלי המכוניות,קאפיש?

פורסם
והן יועלו לאחר ריטוש המספרים

"אבי המרטש..." - זה לא קליט, זה נדמה כאילו אתה מדבר רק לרמה המקומית. צריך משהו בינלאומי שיתפוס, משהו שידבר לקהל המבוגרים מחד גיסא, ולקהל הצעירים והטף מאידך גיסא.

מה דעתך על... ג'ק!

זה סטארטאפ!

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
"אבי המרטש..." - זה לא קליט, זה נדמה כאילו אתה מדבר רק לרמה המקומית. צריך משהו בינלאומי שיתפוס, משהו שידבר לקהל המבוגרים מחד גיסא, ולקהל הצעירים והטף מאידך גיסא.

מה דעתך על... ג'ק!

זה סטארטאפ!

יש לו כינוי "המפלג" ובהזדמנות זו אבי ואני נשמח לפעילים נוספים באירוע החגיגות של CF

אירית

פורסם

זהו הושלמה העבודה.

http://gai_l.hevre.co.il

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

אני אהיה שם...

בברכה,

עידן "דיסטרביוטור"** בן-מאיר.

***("המפלג" זה אולי טוב לארץ. אני חושב בכיוון של חו"ל, משהו בינלאומי-קוצוני-יעני-יעני!)

פורסם

קיצוני זה השם השני שלך עידן,

אגב תתחדש על הסמל החדש על הפיאסטה, תזהר שלא ינסו לפרק לך אותו... :wink:

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם
אפשר פרטים על אספן\וולרה הלבנה שעומדת מאחורי הקדילאק?

norm_09C7F09682854490BA5090431FDB66C2.JPG

היא של מישהו מהפורום? , איזה שנה? , מנוע? , מקורית?

אלכס.

הייתה לפני זמן-מה דודג' כזאת, שעמדה המון זמן במקום מול הבית-קפה עם שלט "למכירה", והייתה די מוזנחת.

לפני זמן-מה היא נעלמה, ולא מזמן הופיע זאת, במצב "אחרי פחחות לא מזמן". אני לא בטוח, אבל נידמה לי, שזו אותה האחת, ואם תשים לו פתק - אולי ישמח למכור אותה. שוב- אני לא בטוח בזה.

מה שבטוח - אני כל הזמן מחנה לידה את הפיירמונט (בפעם הזאת פשוט לא באתי איתו) - בכ"ז, הם "אחים" המובן מסויים - שייכים לאותו סוג ה"משפחתיות" האמריקאיות מסוף ה-70- תחילת ה-80, ובגודל זהה!:-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
קיצוני זה השם השני שלך עידן,

אגב תתחדש על הסמל החדש על הפיאסטה, תזהר שלא ינסו לפרק לך אותו... :wink:

אתה מדבר לסמל או ל"סמלת" ? :wink:

ה"סמל" זה מדבקה, ה"סמלת" זו הבייבי-מותק-שאנדיי (בירה עם ספרייט) שלי. האחרון שהציק לה (מלצר מכוח אדם) כמעט חטף ממני את המגש בראש בהמתנה למנות.

אני מנסה להיות בנצי בדרכי הפעולה והמחשבה שלי, קשה להכחיש ולומר שאני לא אוהב את זה...:twisted:

פורסם

תחבר את שנדי טוב טוב כי שמעתי שבכבישים מהירים יש להן נטיה לעוף על השמשה עם המכסה מנוע, חס שלום כפרה עליה. :wink:

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
  • תוכן חדש...