Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רזמל- האם אתה יכול להסביר לי למה הוא יאט בהדרגה ולא בפתאומיות?
תנע ידידי , נקרא גם , כוח ההתמדה ...

גוף יאבד מהאנרגיה הקינטית שלו בהדרגה ולא במכה אחת , תלוי במשקל שלו ובמהירות ...

אם תיקח נוצה למשל ותזרוק אותה באוטובוס נוסע על 100 קמ"ש באוויר סביר להניח שהיא תאט ממש מהר ותעוף אחורה יחסית אליך אבל כדור באולינג יאגור אנרגיה קינטית רבה ואם תזרוק אותו באוויר בזמן נסיעה על 100 קמ"ש הוא לא יאבד מהמהירות שלו בזמן מספיק כדי לעלות ולרדת ...

(אני חכם ובקושי יש לי בגרות אני רוצה פרס על זה !)

ים long time no

פורסם
לכבוד:

רז עמיתי המכובד עד מאוד

חברי פורום יקרים

האויר שבתור האוטובוס נע ביחד עם האוטובוס, ולכן בהיעדר כוח לכיוון אחורי האוטובוס, אין סיבה שהילד ירחף לו לכיוון ספסל המופרעים. אם האוטובוס מאיץ, הוא אכן ירחף לשם.

בברכה,

ליעד

סוף סוף מישהו שמבין בפיזיקה

פורסם
תנע ידידי , נקרא גם , כוח ההתמדה ...

גוף יאבד מהאנרגיה הקינטית שלו בהדרגה ולא במכה אחת , תלוי במשקל שלו ובמהירות ...

אם תיקח נוצה למשל ותזרוק אותה באוטובוס נוסע על 100 קמ"ש באוויר סביר להניח שהיא תאט ממש מהר ותעוף אחורה יחסית אליך אבל כדור באולינג יאגור אנרגיה קינטית רבה ואם תזרוק אותו באוויר בזמן נסיעה על 100 קמ"ש הוא לא יאבד מהמהירות שלו בזמן מספיק כדי לעלות ולרדת ...

(אני חכם ובקושי יש לי בגרות אני רוצה פרס על זה !)

לכבוד:

אופיר רם המעלה

חברי הפורום הנכבדים

ראשית, אני מודה לאופיר על תגובתו המעשירה.

שנית, אור, אתה מקבל נקנוקיה בתור פרס. לבנים. אההה.

כוח ההתמדה הוא כוח מדומה שהמציאו בשביל שילדים שלומדים מבוא לפיסיקה בכיתה ח' לא יציקו יותר מדי למורה שלהם.

תנע אכן קיים לעומת זאת, והוא מה שרלוונטי כאן. תנע מורכב מהאנרגיה הקינטית והמסה של גוף בתנועה. אנרגיה לא נעלמת, לא נאבדת, ולא מתאבדת. אם אנרגיה לא משנה צורה או מועברת הלאה, היא לא הולכת לשום מקום. לכן, אם לא תפעיל על הנוצה/כדור באולינג התנגדות או כלשהם, הם ימשיכו במהירותם לנצח נצחים, ויום אחד אף יגיעו למרחק גדול יותר מאשר כל המגילות של turbo אם תחוברנה להן יחדיו (אבל זה יקח מלתלפים שנים).

בברכה,

ליעד

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תנקו את האוטו לפעמים.

ככה לא יבואו זבובים.

ועזבו את זה, שמונה מנהלים נכנסים לשרשור על זבובים ברכב כללי - למה השרשור לא עף לאוף טופיק?

פורסם
למה השרשור לא עף לאוף טופיק?

אם היה "זבוב טופיק" הייתי מעביר לשם. זבוב הוא לא עוף.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אז ככה:

אם הזבוב ייכנס פתאום לאוטו בזמן שהאוטו ב100 קמ"ש, הוא אכן ידבק לשמשה האחורית, אם לא יהיה עצם אחר באוטו שעוצר אותו.

אם הזבוב היה באוטו כשהאוטו החל לנסוע והוא עמד על משטח כלשהו באוטו, הוא מקבל את ווקטור התנועה של כיוון הנסיעה.

(נניח לרגע שחלונות הרכב סגורים, כך שאין השפעות של רוח).

עכשיו נניח שבזמן הנסיעה הזבוב מחליט להתרומם ולעצבן את הנוסעים.

בנוסף לכוח שמפעיל הזבוב של ריחוף כלפי מעלה, הוא מושפע מהכוח שהרכב מפעיל לכיוון הנסיעה.

רוצה לעשות ניסוי?

קח כדור והצטרף לנסיעה במכונית פתוחה (אך נסיעה איטית, כדי שלא תהיה השפעה חזקה של רוח).

זרוק את הכדור אנכית למעלה.

האם הכדור ינחת חזרה על הבגאז' של האוטו, או אפילו מאחוריו?

לא. אתה הפעלת על הכדור כוח אנכי כלפי מעלה, אך הרכב הפעיל על הכדור כוח אופקי בכיוון הנסיעה, כך שאם ננטרל השפעות של רוח, הכדור ישוב וינחת חזרה בידיים שלך.

מובן?

פורסם

ניסוי אפילו יותר פשוט........

יש לך עץ ריח תלוי מתחת למראה ?

יופי, כשאתה על 100 קמ"ש, הוא עדיין נתלה על המראה או ש"נמשך" לכיוון השמשה האחורית ?

מזל טוב, הגעת לפתרון.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ראיתי פעם משהו בנוגע לזה בנשיונל גאוגראפיק...

עלו לרכבת הרים מהירה במיוחד.. וחוקר עזב את הכדור שהיה בידו והכדור נשאר באוויר באותו במקום מעל הידיים שלו בזמן הרכבת ממשיכה לנוע

לא יודע איך להסביר את זה.. וגם יכול להיות שזה לא קשור לשרשור הזה...

אבל הכי טוב ללמוד ביום שבת ברבע ל1 בלילה פיסיקה!

פורסם

השירשור הזה מזכיר לי סיפור לא פחות הזוי, ומאוד אמיתי.

לפני כמה מאות שנים כשהייתי בן שבע עשרה, אחרי עוד לילה בפינגיווין או בשירוקו או באבולעפיה, לקחנו את הגלשנים ונסענו לכיוון הים. לא שידענו לגלוש, אבל היו לנו גלשנים.

בדרך לפלמחים, על כביש 4, בנסיעה רגועה על מאה קמ"ש שאל אחד הנוכחים:

"מעניין אם יש גלים גבוהים היום, מישהו שם לב לרוח?"

החכם התורן פתח מייד את החלון, הוציא דרכו אצבע רטובה ואמר מייד: "נראה לי שיש גלים גבוהים לאללה, יש מה זה רוח חזקה בחוץ."

לילה טוב, והעיקר שלא יהיו יתושים.

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם
ראיתי פעם משהו בנוגע לזה בנשיונל גאוגראפיק...

עלו לרכבת הרים מהירה במיוחד.. וחוקר עזב את הכדור שהיה בידו והכדור נשאר באוויר באותו במקום מעל הידיים שלו בזמן הרכבת ממשיכה לנוע

לא יודע איך להסביר את זה.. וגם יכול להיות שזה לא קשור לשרשור הזה...

אבל הכי טוב ללמוד ביום שבת ברבע ל1 בלילה פיסיקה!

שכחת לציין , תוך כדי התעלמות מוחלטת מכח המשיכה ומהתנגדות הרוח.

או שזה היה מחקר על השפעות ה LSD

GOT סחוג?

פורסם
ניסוי אפילו יותר פשוט........

יש לך עץ ריח תלוי מתחת למראה ?

יופי, כשאתה על 100 קמ"ש, הוא עדיין נתלה על המראה או ש"נמשך" לכיוון השמשה האחורית ?

מזל טוב, הגעת לפתרון.

מזכיר לי מודעת פרסומת ישנה לגולף GTI, בה רואים את ישו נתלש מצלב שתלוי על הראי בסיבוב.

לא מצאתי לינק לתמונה - אם למישהו יש - שיעלה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...