Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין ספק שעבודה מקצועית עם חומרים מקצועיים, לבד בחיים אי אפשר להגיע לרמה כזאת וזה גם נשאר לאורך זמן.

מניסיון שלי בעבודה קודמת, נתתי לבחור שעשה פוליש ווקס לרכבים שלנו, 150 שקל, המסכן עבד 3 שעות, הרכב יצא כאילו עשיתי לו צבע...זה גם נשאר המון זמן.

אבל 700 שקל, בן אדם, ב 700 שקל אני מעדיף לעשות טיפולים לרכב ,או להחליף חלקים תמורת 700 שקל מאשר לזרוק אותם על מראה חיצוני.

כל אחד והעדפותיו הן.

פורסם

מחזק, לפי דעתי אין הצדקה לשים כאלה סכומים על מראה חיצוני. על אחת כמה וכמה שאני מ-א-ו-ד מבסוט מאיך שהאוטו שלי נראה אחרי ההשקעה המינימלית שלי, מצד שני, אני מקפיד לעשות זאת פעם בחודשיים (גג- בד"כ פחות), אז הצבע נשמר ולא דוהה.

אם הצבע ממש, אבל ממש מוזנח ודהוי- שקול צביעה...

קשה לי להאמין שעבודה של 700 שקל תיתן תוצאה יותר טובה ממה שנתנו לי 35 השקלים...

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

ב 700 שקל, אני עושה טיפול 10 אלף וגם מחליף מצבר.

"קשה לי להאמין שעבודה של 700 שקל תיתן תוצאה יותר טובה ממה שנתנו לי 35 השקלים..."

תתפלא...ההבדל הינו עצום = מניסיון, אין בכלל מה להשוות.

פורסם

טוב לדעת שאתה מעריך את עצמך ואת עבודתך באפס...

אגב - מנסיון של שלושה פוליש/ווקס אצל פחח (לא באותה מכונית) וכ-10 נסיונות עצמיים , לא יוצא אותו דבר.

אפילו לא קרוב.

פורסם

מצטער על ההתעלקות, אבל מה החומרים הכי מומלצים והכי טובים לרכב בצבע מטאלי כהה? (פוליש עם יש, ו-וואקס) ואיפה כדאי לקנות?

בתודה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אם כל כך הרבה השקעה אנשים נותנים על חיצוניות,תרשו לי להמליץ לכם על משהו שיקח לכם 20 דקות להרכיב והתוצאות מדהימות:

הולכים להום סנטר וקונים כיסויים תחלפיים למכונת פוליש(נמכר בנפרד)העלות היא 20 ש"ח לשני חלקים,האחד פוליש והשני ווקס,חותכים עץ במידה שלהם(קצת יותר קטן)ואז החלק היותר "קשה",באותו הום סנטר מוכרים גלגלים לכסאות משרד,קונים גלגל אחד ומפרקים ממנו את החלק המתכתי (פלייר פשוט עושה את העבודה)מחברים אותו במרכז ויש לכם ציר לחיבור למקדחה,מלבישים ספוג על פלטת העץ העגולה מחברים למקדחה ומתחילים לבצע את הפוליש,בדיוק כמו הפחח.החומריםאולי פחות טובים אבל אני חייב לציין שיש שינוי לטובה בכמה רמות בתוצאה.התחלתי את ה"פרוייקט" הזה לאחר שקניתי מהום סנטר מכשיר פוליש שנשרף אחרי 20 דקות עבודה.יש לציין שחייבים לחבר את העסק למקדחה שמהירותה נשלטת ולא - אתם עלולים לעשות נזקים לצבע!

מצורפות תמונות:

DSC00055.JPG

DSC00056.JPG

DSC00057.JPG

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
.יש לציין שחייבים לחבר את העסק למקדחה שמהירותה נשלטת ולא - אתם עלולים לעשות נזקים לצבע!

מצורפות תמונות:

לא אמרת כלום.

צביעת דלת תעלה כמו פוליש/ווקס לכל האוטו...

זה לא שהפעולה היא תורה מסיני - אבל תנו קצת קרדיט למי שעושה את העבודה הזו למחייתו. אולי הוא לא זול - אין לי מושג מי הוא ואיך הוא עובד , אבל לא לבטל אותו לפני שאתם יודעים על מה מדובר.

פורסם

אני בכל מקרה לא הייתי מתקרב לאוטו שלי עם חתיכת עץ שהדבקתי לה ספוגית ב-20 שקל מהום-סנטר.

אגב, למה כולם מתעקשים כל כך על פוליש לצבע מטאלי?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אתם רוצים להשבית את הרעיון,כבודכם.

קצת עדינות ושליטה במהירות והעסק פשוט עובד,אני לא אתרום עצה שתפגע ברכבים של אוהבי מוטוריקה אחרים.

אתם מוזמנים לבוא ולראות תוצאות בשטח+לאכול מלבי טעים תוצרת בית.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

עוד לא יצא לי לעשות פוליש אבל כשאני עושה ואקס הרכב מזה נוצץ, אנשים חושבים שיש לי צבע חדש על האוטו

שטיפה טובה של הרכב עם סבון ומיים יבוש כמו שצריך ואז איזה שעה +של שיפשוף הפח עד שהוא הופך למבריק

התוצאות מדהימות,לדעתי באמת חבל להוציא 700 ש"ח על טיפול קוסמטי כזה לרכב

התוצאות כנראה מדברות בעד עצמן אבל כל אחד עם מה שהוא יכול להרשות לעצמו,אם יש בכיסף 700 מרשרשים עבודים שאין לך מעשה בהם תתפנק על הטיפול:)

בהצלחה

ותעלה תמונות אם תבחר בסוף לעשות את הטיפול שנדע איך יצא

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

• תוכן חדש...