Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

כאשר הרכב עומד למשך הלילה אני קם בבוקר ומגלה שלולית קטנה של נוזל קירור, אני נוגע ברדיאטור ומאתר את הנזילה ואכן רטוב שם קצת. לאחר נסיעה של מספר דקות בבוקר, האוטו עומד כ7 שעות ללא תזוזה, ואין שום זכר לשלולית נוזל קירור, כנ"ל למשך כל שאר היום.

רק כאשר האוטו עומד למשך הלילה רק אז בבוקר ישנה שלולית.

מדוע זה קורה? אני משער שפשוט בלילה הרכב מתקרר והחומרים מתכווצים ולכן ישנה נזילה, לעומת זאת לאחר התנעה ונסיעה קלה המנוע מתחמם והחומרים מתרחבים ולכן במשך כל היום אין נזילה נראית לעין, ולאחר מכן בלילה שוב הרכב מתקרר ויש נזילה. אבל זה לא הגיוני כי בצהריים הרכב ללא תזוזה של כ7 שעות והוא מתקרר אזי אמורה להיות נזילה. ד"א אין שום מצב שבצהריים כשהרכב עומד המים מתאדים ואני לא רואה אותם, מכיוון שזהו נוזל ירוק ולפחות ישאר ממנו כתם אבל אין כלום, גורנישט מיט גורנישט.

הרב הוא פיאט אונו 1.3 דור ראשון שנת 90.

תודה לעונים.

ROOONEEYY

פורסם

בצהריים חם יותר מבלילה, וזו נראית לי התשובה.

מצד שני,זו אונו. הרכב עם החלקים הזולים בעולם, תתקן את המקום הנוזל וזהו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...