Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז אני אספר לכם מה קרה היום בבוקר

כל הסיפור נמשך מ5-6 בבוקר עד 8 בערך, היום(שבת).

יש לנו באריאל פיצוחיה שפתוחה 24 שעות, אחרי מסיבה כמה חברים באנו לפיצוחיה הזאת לקנות משהו. אני עוד לא הייתי שם בשלב הזה.

פתאום הם רואים רכב קרייזלר ניאון עולה על המדרכה ונכנס לתוך הפיצוחיה עם הרכב, דוחף את המקררים. אחד הלקחות צעק עליו והביא לו כמה סטירות או משהו כזה, הנהג השיכור אמר לו:"חכה 5 דקות, אני חוזר".

2 השיכורים נסעו ואחרי 5 דקות חזרו עם סכין באורך 20 ס"מ בערך, כשחברים שלי ראו שיש להם סכין באוטו הזהירו את זה שאמרו לו לחכות והוא ברח.

השיכור נכנס לחנות עם הסכין וכשלא מצא את מי שחיפש, המוכרת שיכנעה אותו לתת לה את הסכין והוא נסע משם.

כאן בערך אני הגעתי והחברים שלי התחילו לספר לי כל מה שקרה.

אחרי כמה דקות מגיע שוב הרכב והוא מבקש מהמוכרת את הסכין והיא מסרבת לתת לו, הוא אומר שהוא עוד ימצא אותה ונוסע.

אני אומר להם - מה קרה לכם!?!? תתקשרו למשטרה!!!!!!

המוכרת התקשרה למשטרה, אחרי כמה דקות מגיע ניידת בילוש עם 4 בלשים בפנים ואחרי עוד דקה מגיעה גם ניידת רגילה. המוכרת מספרת להם הכל ונותנת להם את הסכין.

מסרנו לשוטרים גם את מספר הרכב.

הם אמרו שיחפשו אותו ונסעו ,אחרי 10 דקות בערך הרכב שוב חזר, כנראה לבדוק עם המוכרת לבד, עבר לאט ליד החנות, ראה שיש עוד אנשים, המשיך בנסיעה עוד כ 150 מטר ועצר.

התקשרתי למשטרה והודעתי להם איפה הרכב. הבילוש הגיעו תוך כמה דקות, הוציאו אותם מהרכב והתחילו לדבר איתם, אחרי כמה דקות באה עוד ניידת ושוב המשיכו לדבר איתם.

אחרי עוד כמה דקות הגיעה גם ניידת שלישית ולפי מה שהבנתי זה היה המפקד התורן של התחנה. זה היה דיי רחוק ולא רציתי שיזמנו אותי לעדות או משהו אז לא התקרבתי אבל כמה חברים התקרבו ושמעו את המפקד התורן או מי שזה לא יהיה אומר:"תעשו מה שאתם רוצים אבל אל תביאו אותם לתחנה, אין מקום" או משהו כזה.

אחרי כמה דקות שיחררו אותם בלי כלום!!!!!!!

לעזזל, אפילו עם נעזוב לרגע את הקטע עם הסכין והאיומים שנגיד ואי אפשר לההוכיח את זה, זה שעלה על המדרכה ונוהג שיכור, ככה משאירים אותו ואפילו לא נותנים לו זימון למשפט על נהיגה בשכרות!?!?!??!?!?!??

כשאיזה בלש דפוק חשב שניסיתי לדרוס מישהו, ישר קיבלתי הזמנה לדין, פה נוהג בשיכרות, אפילו לא יכול להחזיק את עצמו בעמידה ושיחררו אותם סתם ככה.

נחשו מה, אחרי 15 דקות חבר בא ואומר, איזה תאונה ראיתי עכשיו, מישהו עלה על הכיכר ויש לו 3 פנצ'רים! שואלים אותו איזה אוטו ולא מופתעים לשמוע שזו קרייזלר ניאון כחולה.

מה תגידו על זה?

האם אפשר להתלונן עליהם ואם כן אז איפה?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם
פשוט חוסר אחריות של השוטרים. מה זה התירוץ הזה אין מקום? אם אפשר אני הייתי מתלונן עליהם.

באמת שזה לא תירוץ, ואם אין מקום אז שיחזיקו אותם וישמרו עליהם או שיעבירו אותם לתחנה אחרת, מדובר פה באיומים והאדם עוד שיכור והוא עלול לעשות משהו, זה לא צחוק, זה משחק בחיים של המוכרת.

ועוד נקודה, ואני לא מבין איזה מקום צריך בשביל לשלול לו את הרשיון ולתת לו זימון למשפט על נהיגה בשכרות?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

• תוכן חדש...