Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשרשור הקודם http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=113897

הבעיה במגבר נפתרה ע"י כך שהעוזר מתקין הידק כבל מסוים ... אבל הוא סובב כפתור במגבר ומאז האיכות של הצליל ירדה ולא שומעים יפה כמו בעבר. מישהו יודע איזה כפתור הוא סובב ?כי י מחר או מחרתיים אני יהיה עסוק ולא יהיה לי זמן לגשת אליו ואני צריך את האוטו איתי אז בבקשה לא להגיד לי לך אליו הוא יסדר .

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

אנני יודע איזה כפתור הוא סובב , יכול להיות גיין אם יש שם פונציוצמטר ניתן לכיוון . אבל זה לא משנה יש לך מגבר שהוא זבל סיני עם התקנה שהיא קרובה להיות סינית (אם היום צריך לחזק חיווט )

אז לפני שתפתח פה שירשורים בכמויות על בעיות חוזרות ונשנות , לך תחסוך ,ותקנה לך מגבר נורמלי ,ותלך למתקין נורמלי, ותשמע את המוסיקה. במקום את הפרוטקשנים ,או את העיוות ,שיתכן וישרוף לך אלמנטים בעתיד .

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

יש גם כפתור של עוצמה וגם כפתור של חלוקת תדרים

תנסה

אולי שמעת יותר טוב על פול רינדג , ועכשיו אתה על היי פאס

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

truejoker

אתה אפילו לא יודע מה אתה מדבר בכלל ????? אתה שמעת את המגבר שלי ???? אתה מכיר את המתקין שלי ?????? אתה ראית איזה עבודה הוא עשה לי??????

זבל סיני או זבל גרמני או יפני או אזרביג'אני זה לא בעיה שלך מה יש לי אני יודע ששמעו יפה ואני ביקשתי עזרה אתה לא יודע לעזור תחסוך מעצמך את ההערות.

בכל אופן המתקין כיוון משהו הבעיה נפתרה ושומעים עכשיו כמו שצריך . תודה .

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

• תוכן חדש...