Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה...

אם אין לי מגבר באוטו, מה עדיף להתקין ?

רמקולים קדמיים 6.5 + טויטרים

או

קומפוננט

מה עדיף ?

מה יהיו ההבדלים בינהם מבחינת שמיעה במצב הנתון הזה ?

פורסם

בוא אני יגלה לך סוד...

אני בהתחלה גם חיברתי את הרמקולים המקוריים עם טוויטרים של 20 שקל ודווקא נהנתי מאוד,זה לא בדיוק דוטק אבל לפי דעתי הרבה יותר טוב מהמגנט של ה300 שקל.

ועוד משהו,אם הרמקולים המקוריים שלך במצב טוב אין טעם להחליף לרמקול 1WAY אחר ברמת המחירים של עד 300 שקל כי לא יהיה הבדל גדול.

תחבר ככה-זה יעלה לך 20 שקל,תנסה,אין לך מה להפסיד יותר מ20 שקל ו20 דקות עבודה....

פורסם

קומפוננט מתוכננים מלכתחילה לתת סאונד טוב יותר מרמקול קואקסאלי רגיל.

השילוב הזה בין רמקול פשוט וזול לטוויטר ב "20 שקל" (אם זאת כוונתך) הוא פשוט גרוע.

תשקיע קצת יותר בקומפוננט פשוט+ ותהנה הרבה יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
בוא אני יגלה לך סוד...

אני בהתחלה גם חיברתי את הרמקולים המקוריים עם טוויטרים של 20 שקל ודווקא נהנתי מאוד,זה לא בדיוק דוטק אבל לפי דעתי הרבה יותר טוב מהמגנט של ה300 שקל.

....

עלית בידיוק על ההתלבטות שלי :-)

.

תשקיע קצת יותר בקומפוננט פשוט+ ותהנה הרבה יותר.

.

אבל אין לי מגבר.
פורסם

זה מיתוס שאי אפשר להתשמש בקומפוננט בלי מגבר. אפשר גם אפשר.

במרבית הקומפוננטים (בעיקר החלשים יותר) ניתן להשתמש דרך ההגברה של ההד-יוניט וישמעו בסדר גמור. מגבר ישפר את עוצמת ואיכות השמע ויביא לניצול מקסימלי של הסט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שמעתי את הפולס של מורל מחוברים ל HU וזה לא היה כל כך גרוע, כלומר אין ממש הבדל בין רמקול איכותי לקומפוננט ללא הגברה חיצונית.

הייתי מציע לך לקנות קומפוננט בכל זאת , לך תדע :) תרצה להישתדרג בעתיד , ואז ישאר לך "רק" לרכוש מגבר.

ערב טוב ושבת שלום לכם!

פורסם

לא יהיה מגבר, אין לי תקציב גם לזה, ואני לא רוצה להשקיע הרבה.

במידה וזה המצב, עדיף קומפוננט ל HU או רמקול רגיל+ טויטר ?

פורסם

1. תקשיב, קודם תחסוך לעצמך את הרכישה של הטויטר 10,000WATT ב-19.99 בהום סנטר - זה ייתן לך את אותו אפקט כמו העצי ריח בצורת טוויטר מבחינת אודיו.2. רמקול קואקסיאלי בד"כ הוא 2-3-4 WAY, מה שזה אומר שבנוסף למיד/באס יש לו גם טוייטור מובנה עליו. לכן תוספת של טוייטר אחר (בייחוד אחד זול) פשוט לא ייתן לך כלום.

3. עכשיו השאלה - מה עדיף - רמקול קואקסיאלי או קומפוננט בלי הגברה. אז האמת היא שזה פשוט מטוד אותו הדבר ברוב המקרים, פשוט הקומפוננט הוא רמקול שהטוייטר מופרד מהרמקול עצמו (ובד"כ מכיל קרוס יותר משוכלל). אתהטוייטר ניתן להתקין במקום שונה ע"מ שייתן במת קול יותר טובה.

השאלה היא איזה רכב יש לך ואיפה אתה מתכוון ת'אכלס לשים את הטוויטרים. אם אתה מתכוון להשקיע ולשים את הטוייטרים במקום מתאים (בגובה האזניים בערך, על הפוד של הקורה עדיף בד"כ) אז שווה לך לקנות קומפוננט (פשוט בלבד, כזה "שיפתח" יפה מהרדיו דיסק - אם תרצה אשמח להמליץ). אם אתה מתכוון גם ככה לדחוף הכל בדלתות או במיקום המקורי תקנה לך איזה קואקסיאלי טוב (גם כן, שים לב שאתה לא קונה אחד שמקבל 100W RMS כי אז לא תנצל אותו כהלכה).

סט של קומפוננט או קואקסיאלי שיעבוד דרך הר"ד אמור לעלות 400-700 ש"ח סה"כ...

פורסם

אחי אם אתה רוצה בכל זאת רמקולים 6.5 של לייטניג אודיו אז תפנה אליי בפרטי

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

להשקיע על קומפוננט בלי מגבר חבל !

תתחיל עם 2WAY לא יקר מדי ובעתיד באם תירצה להוסיף מגבר אז תחליף את הרמקולים הקדמיים למשהו רציני יותר.

פורסם

עדיף בכל מקרא קומפוננט מאשר רמקול קוקסיאלי רגיל בעל 2-3 WAY .

בקומפוננט , הטוויטר יהיה יותר איכותי ברוב במקרים , בקומפוננט יש הפרדת צלילים , אם בעתיד תרצה להשתדרג ישאר לך לקנות מגבר וזהו , ובכלל , אם באותו סכום אפשר לקבל רכיב איכותי יותר וסוגר לך את האופציות לעתיד (השתדרגות) , אני אומר , למה לא ?!

בקיצור , תתחדש לך בקומפוננט .

זה נכון

• תוכן חדש...